Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Advertisements

Moučníky z tvarohového těsta
Houbový koláč s parmezánem
Moučníky z kynutého těsta
Vánoční cukroví od Adély Pracovní postup
Ovocný koláč stále klikej Co potřebujeme 1 láhev kvalitní whisky 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku.
R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.
Návod k přípravě štřůdlu
Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
Pokrmy z brambor.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.21 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Recept na perník.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Ovocný koláč. Co potřebujeme 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku prášku do pečiva 1 lžičku soli citrónový.
Tak to jsem já Velikonoční Beránek :P Teď vám řeknu jak se peču.
Velikonoční beránek Poslední snímek Další snímek.
Jak upéct perníky Klikni zde..
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Objem LC.
Moučníky z litého těsta
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Vanilkové rohlícky. Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka.
Sněhové kokosy Z bílků ušleháme sníh, po částech do něj všleháme krupicový cukr, poté moučkový cukr a nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme, až.
SVATEBNÍ DORT DVOUPATROVÝ
200 g másla 200 g krupicového cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 300 g polohrubé mouky šťáva z citrónu nebo citrónovou kůru trochu mléka.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Ořechovo medové řezy Medovník.
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
V ELIKONOČNÍ BERÁNEK. P OTŘEBY : 4 vejce 120 gramů pískového cukru 200 gramů polohrubé mouky Hrst nasekaných ořechů Hrst rozinek 1 lžička prášku do pečiva.
Kynutý koláč se švestkami
Recept jak udělat krtkův dort…
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí v předmětu Pracovní činnosti v ročníku. Příprava kynutých knedlíků s ovocem Autorem materiálu.
20 g 50 g Včelí úly – recept Potřebujeme : 50 g 160 g Krém: 150 g másla 150 g moučkového cukru dle chuti rum nebo vaječný koňak 1 polévková lžíce svařeného.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
TŘENÉ LINECKÉ TĚSTO Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_495 Ročník: 2. Cukrářská technologie
Vánoční perníčky 1. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Žižka. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
BANÁNOVÝ DORT Vaření s pejskem a kočičkou. Ingredience balení na přípravu Banánového dortu 100g měkkého margarínu na pečení nebo másla 2 vejce 1dl mléka.
Mramorová bábovka Od babičky.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
NEPEČENÉ DESERTY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nepečené, deserty, příprava Autor: Bc. Jana.
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
DUM - Digitální Učební Materiál
DUM - Digitální Učební Materiál
Ovocný koláč.
Recept – Hororové cupcakes
Šlehačkový dort s ovocem
PIZZA VY_32_INOVACE_2C_06 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Třené hmoty.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Ovocný koláč.
Recepty ,udělej si sám’.
Transkript prezentace:

Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím. 280 g polohrubé mouky, 1 lžíce kakaového prášku, 2 lžičky prášku do pečiva, 0,5 lžičky sody, 100 g moučkového cukru, 1 vejce, 300 ml podmáslí, 125 g změklého másla, 100 g mléčné čokolády tmavá a světlá čokoládová poleva na ozdobu Pokračujete kliknutím.

Postup: V jedné misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme kakao, sodu a na kousky posekanou čokoládu. V druhé misce rozšleháme máslo s cukrem a vejcem, přidáme podmáslí, sypkou směs a rozšleháme dohladka. Těsto dáváme do vymazaných a vysypaných muffinových důlků Vychladlé muffiny ozdobíme čokoládovou polevou. Pečeme asi 20 minut při 180°C. Pokračujete kliknutím.

Napsal Patrik Látal. Dobrou chuť.