Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho."— Transkript prezentace:

1 R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.

2 I NGREDIENCE ( NA 11 PORCÍ ) 250 gprosáté hladké mouky 25 g kakaa 1/2 lžičky mledé jedlé sody 2 lžičky prášku do pečiva 85-100g nasekané čokolády na vaření 85-100g nasekané bílé čokolády 85-100g nasekané mléčné čokolády 2 prošlehaná vejce 285 ml zakysané smetany 85 g přírodního krupicového cukru 85 g másla

3 P OSTUP P Ř ÍPRAVY P ř edeh ř ejte troubu na 180-200°C. P ř ipravdte si formu na muffiny a pe č liv ě vyma ž te 11 d ů lk ů. Smíchejte v misce následující ingredience: mouku, prášek do pe č iva, sodu, kakao a č okoládu Č okoládu m ůž ete p ř idat v libovolném pom ě ru. Máte-li rad ě ji bílou, p ř idejte více bílé atd. V další misce si prošlehejte vejce se smetanou, máslem a cukrem. Poté ob ě sm ě si v miskách slijte a lehce promíchejte. Vzniklou sm ě s po l ž i č kách nalijte do d ů lk ů ve formi č ce. Muffiny vyb ě hnout asi po 20 minutách, nechte je však ješt ě dalších 15 minut ve form ě. A ž poté muffiny vyndejte a nechte vyhladnout.

4 Dobrou chu ť.


Stáhnout ppt "R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho."

Podobné prezentace


Reklamy Google