DMX.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z Kolína do Jeruzaléma Hana Greenfieldová.
Advertisements

Passive voice / Trpný rod B1
ALFONS MUCHA To není ale jenom Slovanská epopej, to jsou i fotografie, šperky, známky, bankovky, porcelán, sklo, potisk látek, vitráže, plakáty, reklamní.
ALFONS MUCHA To není ale jenom Slovanská epopej, to jsou i fotografie, šperky, známky, bankovky, porcelán, sklo, potisk látek, vitráže, plakáty, reklamní.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
ZAVZPOMÍNEJME SPOLEČNĚ NA SLAVNÉHO RODÁKA ALOISE VITONĚ ČEST JEHO PAMÁTCE…
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Georges DANTON (26. října 1759 – 5. dubna 1794)
BennyGoodmanBennyGoodman. Rodné jménoBenjamin David Goodman PřezdívkaKrál swingu Narození 30. května, 1909 Chicago, Illinois, USA Úmrtí 13. června, 1986.
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj a bez nároků žil. Zněl pláč noci té, tam Bůh našel nás, kde pláč je nám domovem. 1/5.
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj
JAKÉ JE JEHO JMÉNO //: JAKÉ JE JEHO JMÉNO, JAKÉ JE JEHO JMÉNO,
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Mám rád historii, velmi často se k ní vracím. Také se velmi rád dívám na historická díla dřívějších umělců, která neskonale obdivuji a všechna mi mají.
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Vratislav II Petr Mrkvička.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
VY_III/2_INOVACE_81_Jan Werich
EDUARD BASS 9. ročník.
Giuseppe Garibaldi
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Portréty literárních osobností světové literatury.
Mamutí Story Kdysi dávno byla koule…. … chlupatá koule!!!
EDWARD KELLY.
Číslo: : VY_32_INOVACE_18_06 (20) Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název:
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
Vánoční příběh.
1. Marie má dítě, Pane, Marie má dítě, Pane můj, Marie má dítě, Pane, hle, průvod stále přichází a zas jde dál.
Hiphopová kultura vznikla na po č átku 70. let 20. století v USA v č ernošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vliv ů.První zmínky o hiphopové.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Emil František Burian
Napoleon Bonaparte - císařství
Martin Malý Prima.
Pink Floyd je anglická hudební skupina založená v roce 1964, která se dostala do povědomí díky svému psychedelickému rocku. Postupem času se kapela žánrově.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU: Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
Přemyslovci 1 Vypracovala: Mgr. Jana Jelínková. Vznik českého státu  vzniká po rozpadu Velkomoravské říše v 10. století, když kmenu Čechů vládl rod Přemyslovců.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.3.6 Karel Poláček Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_George Orwell TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU: 1.07/1.4.00/
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
SKUTEČNÉ policejní zápisy
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
P!nk.
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Život Karla IV.- ,,Otce vlasti“
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Hans Zimmer   Monika Kupková.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
New york city Open Presentation.
Jméno autora Mgr. Jiří Kozák Datum vytvoření Listopad 2011 Ročník 8
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1A_09
Archimedes ze Syrakus (?287 – 212 př. n. l.)
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Moderní výuka.
ALFONS MARIA MUCHA.
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Foto tvého narození Vítej !.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
VY_32_INOVACE_38_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Odraz 2. sv. války v české literatuře
Šimon Molák, 9.A Garant: Mgr. Jan Gryc
Transkript prezentace:

DMX

Následně po smrti 2PACA a NOTORIOUSE B. I. G Následně po smrti 2PACA a NOTORIOUSE B.I.G.,se DMX stal také králem HARDCORE RAPU.

Jeho prvé jméno je Earl Simmons,narodil se v Baltimore,18. 12. 1970 Jeho prvé jméno je Earl Simmons,narodil se v Baltimore,18.12.1970.DMX známý také jako DARK MAN X,The Divine Master nebo jednoduše a prostě DMX.je to afroamerický raper a herec,který byl slavný hlavně v 90letech a je slavný i teď.Začal rapovat kolem 13 let.Místní raper požádal mladého EARLA pro BEATBOX,a on souhlasil a dostal jméno DMX.Posléze se rozhodl zkusit skutečný RAP a zdokonaloval svoje SKILLS.

DMX byl také několikrát zatčen DMX byl také několikrát zatčen.V roce 1999 byl zatčen v Teaneck,New Jersey,protože u něho policie našla pistol a crack.V červnu 2004,DMX a jeho kámoš byli zatčení na letištním parkovišti v NY,pokoušeli se ukrást auto federálního agenta.V dubnu 2005 byl DMX zatčen v Bronxu,musel odevzdat licenci protože jeho auto narazilo do policejní hlídky.

Proslavil se i ve filmu. Cradle 2 the Grave