HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
Klocperková & Stejskalová
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
Týden turistiky a sportu
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
ČR – Karlovarský kraj VY_32_INOVACE_Z ČR 8.11 Mgr. Kosík Lukáš
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce mlýn s expozicí, restaurace,
POHRANIČNÍ POHOŘÍ.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
DUBAJ.
Česká republika: Ústecký kraj Hospodářský zeměpis
Pozvánka na XXIX. dny dětské nefrologie 2008 Dolní Morava u Králík.
Karlovarský kraj Krajské město Karlovy Vary Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke.
Vodní nádrže.
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Česká republika Horopis IV.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Krusne.hory.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
Lyžařské středisko HINTERTUX
33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011.
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
Geografické údaje Řecka
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Hranice.republiky.
Troj č lenka Ing. Kamila Kočová Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Karlovarský kraj Kraj horké vody Třída:9.A
Karlovarský kraj: Přírodní poměry
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Krušné hory Smrčiny Chebská pánev Sokolovská pánev Doupovské hory Slavkovský les Český les.
Cesta kolem světa Marie Ptáčková 5.AV.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Karlovarský k kk kraj. Mapa,vlajka a znak Obecné informace krajské město: Karlovy Vary rozloha: 3314 km² počet obyvatel: hustota zalidnění: 92.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Pyramida a Panský dům na Jizerce Jizerské hory – náhorní plošina – 500 km 2, 800 – 1100 m n.m.
Ostružno - Prachovské skály
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Krušné hory.
Jeseníky.
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Škola v přírodě
Česká republika - pohoří
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Letní víkend s Michalem Šubrem
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Zimní sportovní areály
Alpy - lyžaský výcvik Termín: (neděle – sobota)
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***                                    Krušné hory - Klínovec

Tisíc metrů nad hladinou moře, na severním svahu nejvyšší hory Krušných hor Klínovce, leží tříhvězdičkový horský hotel Lesní zámeček. Od Karlových Varů je vzdálen 35 kilometrů, od nejbližšího hraničního přechodu do Německa na Božím Daru ho dělí pět kilometrů.

Cena zahrnuje: 2x ubytování na dvě noci 2x ubytování na dvě 2x polopenze 2x plná penze 2x 2-denní skipas 2x 2-denní skipas . Kč 6.520,- . Kč 7.120,- Vzhledem k tomu, že zatím nevíme přesnou cenu skipasu (bude známo ke konci září), je cena přibližná, ale určitě se již nebude výrazně měnit. Hotel leží ve Skiareálu Klínovec, nejbližší vlek je přímo u hotelu a sjezdovky vedou kolem hotelu. K dispozici je zde sauna, fittnes, solarium, kulečník, stolní tenis a půjčovna lyží + lyž. výbavy a snowboardů. Necelý kilometr od hotelu je krytý bazén. Od minulé zimy je v areálu nově vybudovaný snowboardový park s fis superpipe, snow-tube a 5 km běžeckých tratí. Ráda bych potvrdila Vaše slova, že je opravdu důležité rezervace domlouvat předem a co nejdříve, jelikož toto období je velice žádané. Přeji pohodový vstup do nového týdne.