Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍTEJTE NA STRÁNCE VÝCHOVNÉHO PORADCE
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Škola, rodina, komunita.
Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků.
ŠKOLA Napiš adresu svojí školy. ________ ___________________
ŠIKANA Co je šikana, její druhy Občanská výchova Milan Šimek.
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
výchova k nekuřáctví pro I. stupeň ZŠ
B EZPEČNOST DĚTÍ NA INTERNETU : ZAPOJENÍ RODIČŮ DO PREVENTIVNÍCH AKTIVIT Národní centrum bezpečnějšího internetu
Různé role zástupce ředitele školy
ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU: Ročník Téma všeobecné primární prevence Získané znalosti/ Získané dovednosti/ Žádoucí postoje žáků 6 Šikana a kyberšikana.
Školní poradenské pracoviště
LOGOPEDICKÁ INTERVENCE
VOLBA POVOLÁNÍ VÁŠ PRŮVODCE.
Školní poradenské pracoviště
Sdružení Podané ruce, o.s.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
P ROJEKT E S AFETY L ABEL 9. Národní konference eTwinning, , Olomouc Zpracoval: Bc. Roman Máca Národní centrum bezpečnějšího internetu Prvního.
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
Jak jsou informovaní naši žáci- dotazníkový průzkum 11/2014 Kyberšikana S postupem doby a technickým vývojem se na scéně objevila tzv. kyberšikana. Jedná.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným.
Projekt: „Prevence konzumace alkoholu nezletilými v Plzni“
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Škola Vinoř Anketa březen 2015.
Krajská koordinátorka prevence rizikového chování
ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí ZÁVĚREČNÁ PRÁCE leden 2013 Bc. Marcela Hladká.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Vzájemná pomoc Petr Machala. Alfred Adler říkal, že člověk usiluje získat osobní moc neúspěch může vyvolat pocit méněcennosti Jste v něčem lepší než ostatní?
RIZIKOVÉ CHOVÁNÍ VE ŠKOLE
Mgr. Simona Krajíčková Centrum primární prevence Semiramis o.s. Mladá Boleslav TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOV Á N EVROPSKÝM SOCI Á LN Í M FONDEM A ST Á.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Vyrušování, neposlušnost a odmítání spolupráce
Riziko: Chybí ochranné prostředí, které nevyhovuje individuálním potřebám dítěte. klíčové: uzpůsobit prostředí patří mezi první úkoly + Náročnější prostředí.
Práce s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami. Příklady dobré praxe.
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Rizikové chování1 Prevence rizikového chování dětí a mládeže Mgr. Jana Smíšková školní metodička prevence výchovná poradkyně ZŠ T. G. Masaryka.
Školní preventivní strategie 2013/2018 Metodik prevence rizikového chování: Mgr. Iveta Pízová.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Nová šetření výskytu a podob šikany Centrum sociálních služeb Praha – Pražské centrum primární prevence.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Násilí Zpracovala: Mgr. Bc. Eva Franzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011.
Prevence. Osnova Jak to u nás vypadá Mé hodnoty Práce s žákem Práce se třídou Celoškolní akce Práce s učiteli Práce s rodiči.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Prevence sociálně patologických jevů
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Preventivní programy pro zlepšení stavu chrupu u dětí
Šikanován/Obtěžován vedoucím
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Záškoláctví
Rodina VY_32_INOVACE_3A_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Konference primární prevence PK
Posilování vlivu rodiny a mapování rodinných dovedností v prevenci užívání alkoholu u dětí a dospívajících Čablová, L., Csémy, L., Gabrhelík, R., Jurystová,
Výsledky dotazníkového šetření všech CSS
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Den otevřených dveří Název školy Datum.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
ŠIKANA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_05_šikana.
Transkript prezentace:

Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo 2.Neodevzdalo 12

Co víte o prevenci rizikového chování na této ZŠ? 1.Zajímá mě a pravidelně sleduji informace na webu 2.Zajímá mě, ale nesleduji informace 3.Mám informace od svého dítěte, co se ve škole koná k prevenci 4.Nezajímá mě, budu se zajímat až to bude mé dítě potřebovat 5.Vyhledávám si informace na netu nezávisle na webu školy

Co podle vás trápí vaše dítě ve vztahu k ostatním spolužákům školy? 1. netrápí ho nic 2. nevím 3. vztahy ke spolužákům 4. nadávky, provokace a lhaní 5. útoky spolužáků 6. jiné ( ničení pomůcek..)

Považujete školu za bezpečné místo pro vaše děti?

Kterou oblast prevence považujete za nejdůležitější?

Na co by se škola měla dle vás v prevenci zaměřit ?

Využíváte čas, který má k dispozici výchovný poradce a preventista pro rodiče?

Přivítali byste besedu či přednášku pro rodiče? Popřípadě pravidelné besedy v časovém rozmezí 3 měsíců, i kdyby byly placené ?

Máte zájem se zapojit do preventivních aktivit školy?

Prevenci na škole hodnotím jako?. 5. Nehodnotím 1