reprízy: 20. 2. 2010 v Ústí nad Orlicí, 28. 2. 2010 v Brně, 13. 3. ve Svitavech Maminka čeká?!? Michal Janeba Vlastimil Drda Martin Folke Anna Hladíková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Molièrovi žáci v Eliščině Hradci aneb od tvůrčího psaní až na divadelní scénu II leden – červen 2009.
Advertisements

Molièrovi žáci v Eliščině Hradci aneb od tvůrčího psaní až na divadelní scénu Atelier tvůrčího psaní & Atelier théâtre Gybon Hradec Králové 2007 – 2008.
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.15 Anotace: Prezentace se zaměřuje na divadlo a film, porovnává jejich funkci, vysvětluje jednotlivé pojmy, uvádí základní filmové.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Divadelní soubor VICENA Ústí nad Orlicí uvádí. inscenaci hry českého dramatika, režiséra a herce Vlastimila Venclíka „KONTROLA NEMOCNÉHO“ v úpravě a.
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Střední škola Oselce Šk selce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: SŠ Oselce,
JSME S VÁMI - BUĎTE S NÁMI JSME 1. Petr Hájek 43 let vedoucí investičního odboru MěÚ Ústí n.O. NÁVRAT SLUŠNOSTI A KOREKTNÍHO JEDNÁNÍ.
Medvídek Pú.
MOUDRA.
NAŠE TŘÍDA Na tomto díle se společnými silami podíleli Mr. Pešta and Mrs. Vacková.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Představitel skupiny lumírovců
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
ČESKÁ DIVADLA výběr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
Paulo Coelho Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Moji nejlepší kamarádi
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
Dopis od Boha.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
Medvídek Pú.
Práva dětí Petr Machala.
DRAMATICKÉ UMĚNÍ Mgr. Michal Oblouk
Moje Rodina Sára Bolacká.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Dlužíte-li bance Kč, jste v prdeli. Dlužíte-li bance , je v prdeli banka. Chci jednou zemřít pokojně ve spánku jako můj strýc a ne v.
Anotace: ČR – Pardubický kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Fanda.
Brownfieldy 19. listopadu 2014 Z0047 Geografie průmyslu a zemědělství.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.6 Naše vlast Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_11B_CJ8_12_LITERATURA.
LITERÁRNÍ DRUHY DRAMA – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Opakujeme vedlejší věty 2 Český jazyk 2. stupeň 1 Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_04_Opakujeme vedlejší věty 2.
České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast90. léta – nástup nové generace režisérů Datum vytvoření RočníkČtvrtý Stručný obsahPřehled.
UKÁZKAUKÁZKA – Tmavomodrý svět + fotografie v + w UKÁZKAUKÁZKA – Tmavomodrý svět + fotografie v + w.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
České divadlo po 2. světové válce
NOTA PŮLOVÁ.
Domov Domov je tam, kde….
Spisovatelé a ilustrátoři
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
HUDEBNÍ VÝCHOVA HUDBA NA JEVIŠTI
Národní divadlo, jeviště, hlediště.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
VY_12_INOVACE_RŮ_I_13 DRAMA 1/2
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Umění a kultura Jan Werich a Jiří Voskovec
ČLOVĚK A JEHO SVĚT.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NOTA OSMINOVÁ.
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina
Notová osnova.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

reprízy: v Ústí nad Orlicí, v Brně, ve Svitavech Maminka čeká?!? Michal Janeba Vlastimil Drda Martin Folke Anna Hladíková Kateřina Sloupenská Marcela Bucháčková Iva Čechová Robert Osman Oliver Martin Mačka Jaroslav Nováček Karolína Osmanová a Lukáš Víšek

reprízy: v Ústí nad Orlicí, v Brně, ve Svitavech Maminka čeká?!? uvádí autorské divadelní představení Maminka čeká ?!?

reprízy: v Ústí nad Orlicí, v Brně, ve Svitavech Maminka čeká?!? představení, o kterém herci říkají: Je to hra o přátelství, o jeho vzniku i zániku. Na jevišti se odehrává kus životní etapy tří osob, jímž osud překřížil cestu. Nikdy jsem přítomnost neměl tak rád, jako mám teď rád svou minulost. Kdybych měl jakékoliv hudební nadání psal bych punkový texty a ne tyhle sračky. Prostě kamarádi, dospěli a rozpadli se. Dokáže být člověk skutečně nezávislý? Bez drog, sexu, alkoholu, přátel, maminek… Je vůbec možné nebýt závislý?

reprízy: v Ústí nad Orlicí, v Brně, ve Svitavech Maminka čeká?!? v 19:00 v Malé scéně v Ústí nad Orlicí v 19:00 v divadle Barka v Brně v 9:00 na přehlídce Svitavský Fanda ve Svitavech … podrobnosti na

reprízy: v Ústí nad Orlicí, v Brně, ve Svitavech Maminka čeká?!?