Den otevřených dveří na stavbě Královopolského tunelu sobota 12.9.2009 Stavbu tvoří dva paralelní dvoupruhové tunely dlouhé cca 1,25 km, v projektu jsou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
I/42 BRNO, VMO DOBROVSKÉHO B MOST HRADECKÁ
Advertisements

PRÁCE NA HRUBÉ SPODNÍ STAVBĚ
 př. 3 Je dán vektor u=(2;-4) a bod M[3;9]. Na ose x najdi bod N tak, aby vektor MN byl s vektorem u rovnoběžný. výsledek postup řešení.
Železniční spojení Praha – Kladno s odbočkou na Letiště Václava Havla
Popis cesty do Chorvatska
aneb plážová házená v Mostě.
PODZEMNÍ STAVBY Kolektory Ústav geotechniky.
Ondřej Hynek. Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka,
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
Činnost odboru centrální dokumentace v rámci SŽG Praha
PODZEMNÍ STAVBY Poklesová aktivita Ústav geotechniky.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá možnost jak se z kontinentu skokem dostat na ostrov Averøy fantastickou cestou přes moře po.
DOSING - Dopravoprojekt Brno group, spol. s r.o. Most a lávka Korejská VMO Dobrovského 15. mezinárodní sympozium MOSTY 2010 Brno, zpracovatelé.
Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
Malá Chuchle – Lahovice
Česká republika: Rybníky Hospodářský zeměpis
GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE PLACENÁ VYSOKOHORSKÁ SILNICE GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE SPOJUJE RAKOUSKÁ MĚSTA LIENZ NA JIHU A ZELL AM SEE NA SEVERU.
Vypracovala: Žaneta Peikerová C1.B
Eurotunel Idea století 1957 studie; 1975 projekt; 1987 ratifikace Z Calais do Folkestone; 50 km ( 39 km); 35 min. 40 m pod mořským dnem 7 let stavba.
Hana Škopková, VI.B Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
(Atlantic Road, v norštině Atlanterhavsveien) je velkolepá trasa skákající z kontinentu na ostrovy a opět z ostrova na ostrov, silnice se fantasticky kroutí.
Vnitřní stavba Země Jan Dušek.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
LOKOMOTIVY A ŽELEZNICE
Slovní úlohy Dělitelnost
PANAMSKÝ PRŮPLAV Historie.
Heřmanův Městec Vlastivědné zajímavosti, které bychom měli znát.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
KARLŮV MOST.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
Označení vzdělávacího materiálu (kód): VY_12_INOVACE_ČJL1.40 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Trigonometrie ve slovních úlohách
Vypracovali: Dan Vodák a Michal Musil. Znak a vlajka.
Vyšehrad Vytvořil Samuel Pechlát. Obsah Poloha a vznik Vyšehradu. Poloha a vznik Vyšehradu. Vyšehradský hřbitov. Vyšehradský hřbitov. Vyšehradský železniční.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_33-14 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_43_DÉLKA TEMA: FYZIKA ČÍSLO.
Ejpovické tunely - prorážka Cesta : cca 250 km, cca 3 hodiny.
Pracovníci budují chodník kolem závratných svahů hory Shifou v Číně.
U RČOVÁNÍ ZEMĚPISNÉ POLOHY, MĚŘÍTKO - PROCVIČENÍ Autor: Hana Brýdlová.
Do nové chaty Pod Špičákem povede elektřina kabelem z městečka Podhoří přes horský hřbet (jako na obrázku). Kolik přibližně kabelu bude potřeba?
Protierozní ochrana 14. cvičení Téma: Dimenzování prvků PEO – propustek (program Hydra) 143YPEO ZS 2015/ ; z,zk.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
Rokytka - rozvoj území cyklostezka Stavba číslo: 8268.
EVROPSKÁ NEJ… Mgr. Lenka Dostálová prosinec Vlastivěda
Navrhování tunelových staveb
stavba č.0065 Strahovský tunel 2.stavba (část 2.B Hloubený tunel MO) -
Název školy Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Nymburk, Soudní 20 IČO Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle.
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Digitální učební materiál
Pardubický vinařský půlmaraton
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
BRUSNICKÝ, DEJVICKÝ A BUBENEČSKÝ TUNEL ROK ZKUŠEBNÍHO PROVOZU Petr Dolínek, náměstek primátorky hl. m. Prahy.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
ATELIÉROVÁ TVORBA I Název práce: Dům služeb
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
SVÉDSKO 1.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY
* Měřítko plánu, mapy Matematika – 7. ročník *
Přírodopis – 6.ročník Hmyz - Všekazi VY_32_INOVACE_
STUDIE PROVEDITELNOSTI ZAVEDENÍ NÍZKOEMISNÍ ZÓNY NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA „Tento projekt je spolufinancován Státním fondem životního prostředí.
Tisková konference – Metro D
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Vlakem z Prahy na letiště
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Den otevřených dveří na stavbě Královopolského tunelu sobota Stavbu tvoří dva paralelní dvoupruhové tunely dlouhé cca 1,25 km, v projektu jsou označeny jako tunely Dobrovského I a II, ale v médiích se často používá i označení Královopolské tunely. Tunel Dobrovského I je dlouhý 1239 metrů a je projektován v přímé v trase dnešní ulice Dobrovského. Na 1053 metrů ražené části tunelu navazují hloubené části budované v zapažených jamách, dlouhé 134 m v Žabovřeskách a 52 m v Králově Poli. Tunel Dobrovského II je ještě delší - celkem 1258 m. Ražená část měří 1060 m a hloubené části 149 m v Žabovřeskách a 49 m v Králově Poli. Tunel Dobrovského I povede v ose ulic Žabovřeská - Dobrovského a tunel Dobrovského II paralelně asi o 60 m jižněji v prodloužené ose ulice Pešinovy. Žabovřeský portál tunelů leží mezi mostem přes VMO v Korejské ulici a ulicí Hradeckou, Královopolský ústí mezi ulicemi Poděbradova a Košínova. Mik.

Tunel II.

Tunel I.