Anketa pro nutriční terapeuty 1.kolo na celostátní konferenci v říjnu 2013 v Pardubicích – hlasovacím zařízením (cca 70 účastníků) 2.kolo on-line přes.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

24 hodinová dostupnost lékařské péče Lékařská pohotovostní služba
B) Optimum a volný čas.
Studijní obory a jejich uplatnění.
Školní stravování (úvod) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing. Eva Šulcová Bc
Společným postupem sociálních partnerů k přípravě odvětví na změny důchodového systému Knihovnické profese v NSP Havlíčkův Brod, Zlata Houšková.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Inzertní balíček iHNed.cz + Kurzy.cz. Počet page views (PV) Zdroj: Netmonitor, únor 2010 Na serverech iHNed.cz a Kurzy.cz bylo v únoru 2010 zobrazeno.
ECPCP- European Confederation of Primary Care Paediatricians Organizace, která vznikla zánikem organizace SEPA- Societé européenne de pédiatrie ambulatiore.
Role nelékařů v českém zdravotnictví
Vzdělávání nutričních odborníků
Budoucnost restaurátorů v památkovém zákoně – budoucnost památek, Poslanecká sněmovna České republiky, Současná situace v oblasti praktické.
Návrh zákona o podpoře rodin s dětmi
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_HRUBA.
Uplatnitelnost absolventů bc. oborů a výhody profesního zaměření Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu,
Setkání děkanů technických fakult ČR Praha Stanovisko.
(Katedra psychologie FF UK Praha)
Koncepce ošetřovatelství
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
Vzdělávání sociálních pracovníků
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Koncepce celoživotního vzdělávání knihovníků
Nelékařské zdravotnické profese v ČR. Nelékařské profese MŮJ PROFIL zahájeno studium na SZŠ, 1. vstup do nemocnice maturita, nástup na resuscitační.
● Kulatý stůl ke vzdělávání nelékařských zdravotnických povolání Střední a vyšší odborné vzdělávání nelékařských povolání MZ ČR 8. prosince 2014.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
A n a l ý z a činnosti sociálních pracovníků ve zdravotnictví.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Další vzdělávání v sociálních službách Potřeba nebo netřeba?
Postavení osob do 25 let, nad 50 let a absolventů a mladistvých na trhu práce 24. listopadu 2014 Z0027 Geografická analýza trhu práce.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 AnotaceTrh.
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Rovné šance žen a mužů Bc. Milan Žák, DiS. sociální pracovník organizace.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta HODNOTA A POSTOJ OŠETŘOVATELSTVÍ PRO VEŘEJNOST Prezentace diplomové práce: Vedoucí.
Česká sestra Bc. Tomáš Válek, DiS. Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků, z.s.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Milan Šimek Ekonomická fakulta VŠB-TUO Dlouhodobá nezaměstnanost znevýhodněných skupin obyvatel v Moravskoslezském kraji.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ Návrh struktury. ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ „Analýza vývoje trhu práce a vzdělávacího systému Plzeňského kraje pro potřeby KAP“  Povinná.
Co potřebujeme v praxi? Martina Šochmanová Praha,
ZPRÁVA PŘEDSEDKYNĚ O ČINNOSTI AVOš ZA Rok 2016
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
Michaela Hofštetrová Knotková
Právní aspekty výkonu Fyzioterapie
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
INTERAKTIVNÍ DISPENZAČNÍ SEMINÁŘE: O projektu
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Hodnoty v péči o seniory
Případová konference v práci s rodinami a ohroženými dětmi
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
ŽIVOTNÍ SPOKOJENOST U VYBRANÝCH POMÁHAJÍCÍCH PROFESÍ
Odborná nutriční poradna FitBee
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Tvorba ŠAP a jejich návaznost
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
Co říká česká veřejnost?
Výsledky analýzy potřeb VOŠ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Transkript prezentace:

Anketa pro nutriční terapeuty 1.kolo na celostátní konferenci v říjnu 2013 v Pardubicích – hlasovacím zařízením (cca 70 účastníků) 2.kolo on-line přes stránky Společnosti pro výživu listopad-prosinec 2013 (cca 131 účastníků) 3.Autorka ankety, srovnávacího vyhodnocení výsledků a této prezentace Bc.T.Starnovská, Sekce výživy a klinické výživy ČAS

Důvody ankety 1.zjištění dosaženého vzdělání a preference formy kvalifikačního vzdělání pro budoucnost, 2.reálné potřeby NT ve vazbě na počet pacientů v přímé péči z pohledu NT 3.reálné představy o adekvátním příjmu mezi NT v praxi 4.věkové zastoupení a tím i prognóza počtu NT v horizontu 10 – 15 let

1. Jaká je Vaše profese 1.Nutriční terapeut 2.Zdravotník jiné profese 3.Nezdravotník

2. Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání 1.SŠ, VOŠ 2.SŠ, VOŠ + specializace 3.VŠ

3. Před kolika lety jste dostudovali 1.0 – 5 let 2.5 – 15 let 3.Nad 15 let

4. Pracujete převážně 1.Administrativně provozní zajištění léčebné výživy 2.Přímá péče o pacienta/klienta 3.Vedoucí pozice

5. Jaké vzdělání NT považujete za optimální pro budoucnost 1.Středoškolské 2.Vyšší odborné 3.Vysokoškolské

6. Jaký počet NT považujete za optimální 1.1 na 120 pacientů 2.1 na 80 pacientů 3.1 na 30 pacientů

7. Jaký čistý příjem považujete za vhodný 1.15 tisíc 2.25 tisíc 3.35 tisíc

8. Doporučíte svému dítěti studium NT 1.Ano 2.Ne 3.Nevím

9. Chcete zůstat NT 1.Ano 2.Ne 3.Ano, ale u jiného zaměstnavatele

Celkový graf 1 (Pardubice)

Celkový graf 2 (on-line)