Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tvorba ŠAP a jejich návaznost

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tvorba ŠAP a jejich návaznost"— Transkript prezentace:

1

2 Tvorba ŠAP a jejich návaznost
na výzvu Šablony II

3 Šablony pro SŠ a VOŠ I. Z 50 SŠ a VOŠ v LK realizuje projekt ve výzvě Šablony I. 42 škol Realizace zahájena od do Ukončení realizace od do Závěrečná zpráva o realizaci – vyhodnocení dotazníku!!!

4 Šablony pro SŠ a VOŠ II. Avízo listopad 2018 ???
Vyhlášení prosinec 2018 ??? Zvýhodnění pro školy s ŠAP – 50% bonus Podmínky: ŠAP nebo PA, výstup z dotazníku Administrace žádosti až 6 měsíců!

5 Přehled tvorby ŠAP (PA)

6 Termíny Dotazník do !! Výstup z dotazníku leden 2019 (pro podání žádosti nesmí být starší 6 měsíců) Doložka k ŠAP/PA vydaná po

7 Co je nutné udělat Vyplnit dotazník!
Aktualizovat stávající ŠAP (doplnění o nové záměry z výzvy Šablony II.) nebo Vytvořit ŠAP/PA

8 Europass Jak co nejlépe vydávat a zpřístupnit Europass – dodatky k osvědčení (EDO) absolventům SŠ? Národní centrum Europass doporučuje elektronické vydávání dodatků (ve formátu PDF). Dodatky je možné zveřejnit na webových stránkách nebo Facebooku škol (příklad Jaké jsou výhody el. formy dodatků k osvědčení? Dostupnost – lze je kdykoliv stáhnout a doložit Propagace výstupů SŠ – oboru vzdělání Informace pro rodiče (zájemců o studium nebo absolventů) – např. o dovednostech a uplatnitelnosti absolventů

9 děkuji za pozornost

10 Národní ústav pro vzdělávání podpora krajského akčního plánování

11 Podpora krajského akčního plánování (P-KAP) zajišťuje metodickou a supervizní podporu při využívání akčního plánování na úrovni kraje a středních a vyšších odborných škol.


Stáhnout ppt "Tvorba ŠAP a jejich návaznost"

Podobné prezentace


Reklamy Google