Moje osobní prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Zájmy a koníčky našich studentů
Filip Elsner 8.A
Bamboocha City.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Jmenuji se Michaela Petrová
VÝVOJ ČESKÉ POPULÁRNÍ HUDBY
Hudba a tanec (music and dance)
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Otázky jsou vybrány z DUM č
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Wentworth Miller Herec Datum narození:
Olla jmenuji se Olla, ale říkají mi Čirunka taaakhle malinká jsem byla když si mě přivezli.
Co rádi děláme.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Zdeněk Smetana (nar ) autor: Kateřina Marková.
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Karel Čapek Byl český spisovatel, novinář, dramatik, překladatel a fotograf. Roku 1915 ukončil studium na Filosofické fakultě UK v Praze, poté studoval.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
SOS dětské vesničky.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_08
Narozen: ve Dvoře Králové Trvalé bydliště: Trutnov Předměty: Zeměpis, Matematika.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Příprava na výkon povolání
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Volba povolání.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Osobní údaje Telefon: E – mail: Adresa: Sukova 370 Nový Bydžov Icq,qip : Web: Tomáš Čerych.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Moje rodina to jsem já.
Moje Rodina Sára Bolacká.
MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Česká soukromá televizní stanice Janoštíková Tereza IV.E.
Životopis Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
Virtuální realita.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Moje Rodina Lucka.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
ZeměpisFilmyČeský jazykHudba
Web Hanky Jahodové  …mé stránečky    Bc. Hana Jahodová, MZLU, PEF.
Adéla Sopková Můj Telefon: ICQ:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_01_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Michaela Blažková Název DUM: VY_32_Inovace_ Karel Čapek II. Název sady: Český jazyk 9. ročník Číslo projektu:
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Míša Kratinová – moje kamarádka
ŽIVOTOPIS části ŽOMJ-Životopis-části-karty-Výzva 2016.docx
VY _32_INOVACE_05_10M.Viewegh Ročník: ročník Anotace:
Všichni máme hendikep, jen někdy je vidět víc, někdy míň…
world of graffity and hip hop
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Moje osobní prezentace Pavel Rathan

Můj život Narodil jsem se před 21 lety v Karlových Varech,kde žiju dodnes Bydlím v bytě s mojí mamkou a jorkšírem Jessicou Mam o 8 let starší sestru Michaelu a také dva nevlastní sourozence.Sestru Báru a bratra Dominika

Má studijní léta Moje školní docházka začala na základní škole Dukelských hrdinů v Karlových Varech Poté jsem si vybral pro svoje další studium střední Průmyslovou školu v Ostrově.Ale na této škole jsem byl nespokojen a proto jsem zde své krátké působení ukončil a přestoupil na Soukromou obchodní akademii v Karlových Varech.Zde jsem úspěšně odmaturoval. Jelikož jsem nevěděl,kam by se moje kroky mohli dále ubírat,rozhodl jsem se nastoupit na pomaturitní studium angličtiny na Menta,s.r.o. Nyní se nacházím na Středočeském Vysokoškolském institutu v Karlových Varech

Koníčky a záliby Mezi moje záliby patří četba,počítače,TV seriály,filmy a hudba. Z knížek mam nejraději knížku od Dana Browna Šifra mistra Leonarda.Také mam rád životopisy a to hlavně sportovců. Mezi moje oblíbené filmy patří hlavně české komedie(Samotáři,Pelíšky) a animované filmy(Za plotem,Shrek 2,Doba ledová 1,2..) Nejraději ale sleduji televizní seriály.Patří mezi ně Smallville,Heroes,Lost,Přátelé,Joey,Červený trpaslík a další Z hudby poslouchám hlavně Pop a Rock a někdy také Hip-hop

Ke tvorbě své webové stránky jsem hledal na webu www.jakpsatweb.cz Moje webové stránky Ke tvorbě své webové stránky jsem hledal na webu www.jakpsatweb.cz

Na mojí stránce se dozvíte pár maličkostí o mě a také o mých oblíbených seiálech. Hledejte na www.paja21.kvalitne.cz