1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z podkladů ČRDM upraveno pro potřeby SH ČMS
Advertisements

HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
Pojištění firemní flotily
Masarykovo náměstí 1458 , Pardubice
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Úsporná opatření v působnosti MPSV a daních z příjmů.
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_32_14 NázevZajištění ve finančních produktech Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický.
Sociální událost Mgr. Terezie Pemová. Životní situace Přirozené (fyziogenní) Přirozené (fyziogenní) Biologické (narození, dospívání, těhotenství, stáří)
Tomáš Rozsypal, A09N0169P, obor Finanční informatika a statistika.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_14_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Novela zákona o důchodovém pojištění (I. etapa důchodové reformy) Technická novela nového zákona o nemocenském pojištění Petr Nečas ministr práce a sociálních.
Starobní důchod. 1. Kdo má nárok na důchod? a) každý, kdo byl pojištěn nejméně 25 let a dosáhl důchodového věku nebo b) byl pojištěn nejméně 15 roků a.
ERD - příklad Pojistné smlouvy. Zadání Pojišťovna nabízí klientům různé produkty (např. životní pojištění, povinné ručení, cestovní pojištění, úrazové.
Důchodové pojištění II.
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ. Prameny práva zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na zdravotní pojištění (ZPZP)
Změny Tarifu PID od ROPID – Regionální organizátor Pražské integrované dopravy.
Personalistika a odměňování pracovníků
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ
ZÁLOHY NA DAŇ Z PŘÍJMU. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1271Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Záloha na daň z příjmu.
Pracovní právo a právo sociálního zabezpečení
Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.
OPTIMALIZACE POJISTNÉ OCHRANY V POJIŠTĚNÍ OSOB Autor práce: Ing. Miroslav Čechmánek Vedoucí práce: Ing. Svatopluk Nečas, Ph.D.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Úschovna kol a zavazadel, …audioprůvodci Informační centrum Olomouc.
Spolupráce Kooperativy s Unií fyzioterapeutů ČR ZVÝHODNĚNÉ POJISTNÉ PRODUKTY PRO ČLENY UNIFY ČR vč. novinek dle OZ.
SEMINÁRNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU POJIŠŤOVNICTVÍ TÉMA: PRODUKTY ŽIVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ-KAPITÁLOVÉ ŽIVOTNÍ A INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ.
POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu
Produkty Úrazové pojištění SKLÁDAČKA. 2 doživotní úrazový důchod – jedinečné riziko na trhu v ČR! trvalé následky – velmi strmá progrese! věk nerozhoduje.
Očkování proti pneumokokům v České republice Roman Prymula.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Úrazové a další doplňkové pojištění v rámci pojištění osob Marián Belko Petr Slezák.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Konference SLAĎOVÁNÍ PRACOVNÍHO, RODINNÉHO A SOUKROMÉHO ŽIVOTA: VÝZVA SOUČASNOSTI 3. února 2015.
RENTO Pojištění řidiče s doživotní rentou. Proč RENTO prodávat? 2  Klienti už mají většinu produktů, které potřebují – tento však doposud nikdo nemá,
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
Generali – BELLA VITA.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Active Life Rychlé představení… Rizikové životní pojištění
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Nemocenské a další sociální dávky v ČR
Pojištění úrazu a nemoci WÜSTENROT EveryBody
Výpočty mezd Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Sociálně ekonomické důsledky pracovních úrazů a nemocí z povolání
Ekonomika Personální činnost 3. Ing. Miroslava Farmačková
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Zvláštní druhy pojištění (prezentace)
Modelace úvěru BD Vánek
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Investiční životní pojištění novinky říjen 2017
Soc. událostí….mateřství, rodičovství
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Elektronické sjednání smlouvy
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !

2 Slavte s námi 15. narozeniny ! Každý klient, který uzavře jakékoliv ŽP v době od 1.5. do , dostane pojištění poplatků při hospitalizaci „NEMOCNICE“ na jeden rok ZDARMA Produkt je vhodný pro dospělé i pro děti Pojištění „NEMOCNICE“ nezíská klient automaticky, je potřeba vyplnit jednoduchý formulář

3 Pojištění NEMOCNICE Charakteristika produktu : Smlouva roční s automatickým prodlužováním V jedné smlouvě může být pojištěn pouze 1 člověk Výše dávky zůstává stejná po celou dobu trvání smlouvy Plnění za úraz i nemoc stejné Plnění v případě porodu, těhotenských onemocnění a vyšetření v 1. roce je 50% sjednané dávky Za hospitalizaci z důvodu nemoci se vyplácí max. 180 dní za rok, při úrazu není omezeno

4 Pojištění NEMOCNICE Zaškrtnout, že je pojištění sjednáno v rámci akce Pojištěný se vyplňuje pouze v případě smlouvy pro dítě Počátek pojištění od 1. dne následujícího měsíce Zaškrtnout dávku podle věku a pohlaví pojištěného Cena pojištění mimo akci je 500 Kč ročně !!! Vyplnit údaje o způsobu placení pro 2. rok trvání pojištění Přečíst prohlášení o zdravotním stavu !!! Doplnit získatelské číslo