9.5.2007 Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Beckiland Firemní párty.
Advertisements

MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
BASKETBAL II..
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
SLAVNOSTNÍ VYHODNOCENÍ VÝROBY ZNAKŮ MĚST A OBCÍ Z ODPADOVÉHO MATERIÁLU KRAJSKÝ ÚŘAD V ÚSTÍ NAD LABEM.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010.
Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ATLETIKA 2.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
SHORT TRACK.
HOD OŠTĚPEM.
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
KREATIVNÍ DEMOKRATICKÁ ŠKOLA. KDO JSME? M Y JSME VIII. A.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Euroškola střední odborná škola, Litvínov- Hamr, Sklářská 81
Martin Kovář Martin Kovář narozen 20.března.1967.
Náměšť n.Oslavou Pozor, začínáme....
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Prague International Marathon D O B R O V O L N I C T V Í.
HOD DISKEM.
Rozsvícení vánočního stromku na Bosonožském náměstí
Design: Vojtěch Šašek© Design: Vojtěch Šašek©
BOBY.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
Halový víceboj mužů.
Ženský halový atletický pětiboj
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Měcholupský atletický mítink 8. ročník 28. června 2016.
 V mateřských školkách měly děti vždy možnost rozvíjet umělecké nadání, výtvarné nebo hudební, ale zdálo se nám, že v nich není dost sportovních možností.
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
změna programu a času vyhrazena
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová
CITOV.
Malé zimní dovádění Teplice nad Metují
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
DEN ZEMĚ 20. dubna 2018.
Volba povolání / střední školy
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha

I přes nepřízeň počasí se v rámci 2. veřejných závodů v Praze dne uskutečnilo otevření našeho nově zrekonstruovaného stadionu. I přes nepřízeň počasí se v rámci 2. veřejných závodů v Praze dne uskutečnilo otevření našeho nově zrekonstruovaného stadionu. Samotnému střihání pásky předcházel dětský sportovní den pro děti z dětských domovů ve spolupráci s nadací Terezy Maxové. Sportovního dne se zúčastnily děti z Dolních Počernic, Dolního Lánova a Nymburku. Samotnému střihání pásky předcházel dětský sportovní den pro děti z dětských domovů ve spolupráci s nadací Terezy Maxové. Sportovního dne se zúčastnily děti z Dolních Počernic, Dolního Lánova a Nymburku.

Byl pro ně zde připraven pestrý program, při kterém si mohly vyzkoušet různé atletické disciplíny, překážkové dráhy a svoji pružnost. Byl pro ně zde připraven pestrý program, při kterém si mohly vyzkoušet různé atletické disciplíny, překážkové dráhy a svoji pružnost. Pro děti zde bylo připraveno občerstvení a ceny, které věnoval Úřad městské časti Prahy 10, firma Red Bull Česka republika s.r.o. a firma Czech Pacific Pools s.r.o. Pro děti zde bylo připraveno občerstvení a ceny, které věnoval Úřad městské časti Prahy 10, firma Red Bull Česka republika s.r.o. a firma Czech Pacific Pools s.r.o.

Po sportovním dnu následovala zahájení veřejných závodů a slavnostní střihání pásky, kterého se zúčastnila v současné době naše nejlepší oštěpařka a „bývalá“ členka ASK Slavia Praha Barbora Špotáková, za což jí ještě jednou velmi děkujeme. Po sportovním dnu následovala zahájení veřejných závodů a slavnostní střihání pásky, kterého se zúčastnila v současné době naše nejlepší oštěpařka a „bývalá“ členka ASK Slavia Praha Barbora Špotáková, za což jí ještě jednou velmi děkujeme.

K vidění zde bylo několik velmi kvalitních výkonů o které se postaral především Josef Prorok na 300m/př., který má již splněný limit pro Mistrovství Evropy do 22 let. Dále Jitka Bartoníčková na 300m, Kristina Volfová na 300m/př, která má splněný limit pro Mistrovství Evropy do 19 let a Jan Schiller, který se taktéž chystá do Debrecenu na Mistrovství Evropy do 22 let. K vidění zde bylo několik velmi kvalitních výkonů o které se postaral především Josef Prorok na 300m/př., který má již splněný limit pro Mistrovství Evropy do 22 let. Dále Jitka Bartoníčková na 300m, Kristina Volfová na 300m/př, která má splněný limit pro Mistrovství Evropy do 19 let a Jan Schiller, který se taktéž chystá do Debrecenu na Mistrovství Evropy do 22 let.

Součástí programu byl i vložený závod na 60 m mužů, ve kterém se představili naši nejlepší sprinteři, mezi kterými nechyběl Ondřej Benda, Vojtěch Šulc, Jan Stokláska, či úřadující Mistr Evropy v dvojbobu Roman Gomola. Součástí programu byl i vložený závod na 60 m mužů, ve kterém se představili naši nejlepší sprinteři, mezi kterými nechyběl Ondřej Benda, Vojtěch Šulc, Jan Stokláska, či úřadující Mistr Evropy v dvojbobu Roman Gomola.

Za pomoc při organizaci děkujeme studentům SOŠ Arita a členům Beach Clubu Pankrác. Za pomoc při organizaci děkujeme studentům SOŠ Arita a členům Beach Clubu Pankrác. Správní rada přeje všem atletům hodně překonaných osobních rekordů. Správní rada přeje všem atletům hodně překonaných osobních rekordů.