Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s."— Transkript prezentace:

1 Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s.

2 Na malou slavnost přijeli i zástupci firem Indet Safety Systems a Nippon Kayaku CZ. Právě jejich sponzorský dar umožnil nákup moderního přístroje v hodnotě několika set tisíc korun.

3 Delegaci přivítal a představil primář chirurgického oddělení vsetínské nemocnice MUDr. Jaroslav Sankot.

4 Za sponzory se předání zúčastnili: Kenjiro NISHIDA předseda představ. ISS a.s. Ing. Jiří Václavík generální ředitel ISS a.s. Ing. Jitka Šimarová personální ředitelka ISS a.s. Kenjiro IKEDA jednatel Nippon Kayaku CZ s.r.o. Ing. Josef Ašer ředitel závodu Nippon Kayaku CZ s.r.o.

5 MUDr. Jaroslav Sankot hostům představil nový gastroskop, který bude využívat především chirurgické oddělení.

6 Nový přístroj umožní urgentní gastroskopii přímo na lůžku intenzivní péče s možností zástavy krvácení a bez nutnosti transportu na endoskopické oddělení.

7 Chirurgické oddělení jej využije především při masivním krvácení do zažívacího traktu, ale i na operačním sále při sdružených endoskopických operacích.

8 Vzácní hosté se zajímali o rozsah služeb, které poskytuje vsetínská nemocnice, ale také o další plánovanou výstavbu, obnovu přístrojů i prestižní akreditaci, již nemocnice na sklonku loňského roku získala.

9 Na dotazy odpovídali představitelé akciové společnosti Vsetínská nemocnice. Debaty se rovněž zúčastnili zástupci firmy Medinet, která gastroskop dodala.

10

11 „Naše firma působí v regionu, cítíme se jeho součástí a snažíme se mu také pomáhat,“ zhodnotil generální ředitel ISS a.s. ing. Jiří Václavík. Spolupráce s chirurgickým oddělením trvá už několik let, vloni například pro nemocnici zakoupili speciální lůžko pro intenzivní péči. „Tato spolupráce je pro nás velmi cenná, velmi si jí vážíme a chceme za ni jménem všech pacientů poděkovat,“ zopakoval v závěru akce primář chirurgického oddělení vsetínské nemocnice MUDr. Jaroslav Sankot.


Stáhnout ppt "Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google