Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Advertisements

BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
PŘEDLOŽKY A PŘEDPONY.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Knížka, kterou mám ráda :Tajemství duchů Moje zvláštní schopnosti
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
Ve městě Padova žil siňor Babtista, který měl dvě dcery. Siňor Babtista Bianka Kateřina.
II. Pravěk 8. Doba bronzová.
Kolja 9.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kam putovala Noemi s Rút, když opustily Moabskou zemi? DO BETLÉMA 2. Noemi neměla pole, co udělala Rút? ŠLA SBÍRAT.
Samurajové jsou na nebezpečné cestě do jejich vesnice
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Věci kolem nás.
Podstatná jména rodu ženského
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
Autorka: Koltunová Kristýna 1 kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustu jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka.
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
PODSTATNÁ JMÉNA PRO DRUHÁKY PODSTATNÁ JMÉNA JSOU NÁZVY
PRÁCE S EXCELEM PROJEKTOVÝ DEN - Informační technologie.
Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk Věta – Počet slov ve větě
Turistika ZdP momentky z tras -. Turistika ZdP 2012 V roce 2012 jsme navštívili hory i údolí.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Cesta zvolna ubýhá. 1.Správně 2.Špatně Mnoho času nám nezbývá. 1.Správně 2.Špatně
Ptáci – rozmnožování,hnízdění
Perníková chaloupka aneb
Vytvořila: Anna Veselá
L MSP Z V B Sedm věží celý hrad střeží. Každá věž tu něco skrývá, Některá i netopýra. V jiné bydlí šedá myš, V které, to ty jistě víš.
PŘEDLOŽKY PŘED NÁMI S VČELKOU MIJOU
Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.
BUĎTE POZORNÍ, AŤ SI TOHO ZAPAMATUJETE CO NEJVÍC..
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc při Dětském centru s komplexní péčí a podpůrnou rodinnou terapií „U nás v domečku“ Seznámení se zařízením,
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_33_Domácí mazlíčkové Téma:
Kde se používá 2.pád?. 2. pád + předložka 2.p. používají předložky místa (do, z/ze, u, od):  DO – Jedu do Prahy. Jdu do města. (otázka Kam?)  Z/ZE –
OS AMICUS - BRNO Občanské sdružení rodičů a příbuzných osob s duševní poruchou AMICUS - BRNO ZÁSADY PRO PŘECHOD DUŠEVNĚ NEMOCNÉHO(DN) Z.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
V chaloupce na kraji lesa. žila Karkulka. Jednou ji maminka poslala s košíkem plným dobrot, aby popřála babičce k narozeninám.
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Halloween.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Pocházíš z chudé rodiny, nemáte dostatek peněz na jídlo a je potřeba abys pravidelně pomáhal/a matce vydělávat peníze. Pocházíš ze striktně náboženské.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Trhlina ve džbánu.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 7. ročník
VY_32_INOVACE_Lul_II_04 Děti a mládež v ghettu
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Název školy: Soukromá základní škola Adélka, o.p.s.
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Anotace: prezentace slouží k procvičování slovních druhů
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
Pohádka. Před dávnými a dávnými časy,
Transkript prezentace:

Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém schovává své košťata a peče papír na vzkazy své vzdálené čarodějnicy. Má malí stolek a lavici.

Alfaja je čarodějnice obývající dům. Od roku 1923 se Alfaja vydala s Lefamovy skály do údolí čarodějnic na pobyt ke své kamarádce. Kamarádky rodiče vyvedli Alfaju kvůli tomu, že se jim nelíbyla. Alfaja putovala asi rok a půl. Poté našla chaloupku blízko u lesa. V ní až do dnes žije.

Dům byl v roce 1738 rozbourán a postavil nový. Praskliny nebyly dodělány ale čarodějnice je celé zadělala. Její rodiče nebyli čarodějové, ale duchové kteří v něm žili.

Toto vytvořily: Postavily: Kristýna Stocková a Jessica Sarová Dodali věci (než cihly): Anna Anderlová a Jessica Sarová Nabarvil: Celí tým Prezentaci vytvořila: Anna Anderlová Udělal plánek: Kristýna Stocková