Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pocházíš z chudé rodiny, nemáte dostatek peněz na jídlo a je potřeba abys pravidelně pomáhal/a matce vydělávat peníze. Pocházíš ze striktně náboženské.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pocházíš z chudé rodiny, nemáte dostatek peněz na jídlo a je potřeba abys pravidelně pomáhal/a matce vydělávat peníze. Pocházíš ze striktně náboženské."— Transkript prezentace:

1 Pocházíš z chudé rodiny, nemáte dostatek peněz na jídlo a je potřeba abys pravidelně pomáhal/a matce vydělávat peníze. Pocházíš ze striktně náboženské rodiny. Tvé nábožeství ti zakazuje abys hrál/a hry s jedinci opačného pohlaví. Jsi na kolečkovém křesle. Jsi jedináček a všichní ti věnují velkou pozornost, tvá rodina, ale nemá dostek peněz (např na pořízení auta. Pocházíš z farmářské rodiny a v době sklizně je potřeba, abys pomáhal/a na poli. Jsi dobrý student/ka. V důsledku autonehody máš problémy s chůzí a kvůli tvému fyzickému hendikepu si učitelé myslí že máš I mentální hedikep. Máš problém pochopit látku, která se ve škole probírá a potřeboval/a bys ji více vysvětlit. Doma ti ale nikdo nepomůže a i úkoly si musíš dělat sám/sama. Pocházíš z velké rodiny a máš mnoho sourozenců a je potřeba, abys doma pomáhal/a s péčí o mladší sourozence. Ve škole ti to nejde a tví rodiče jsou velmi zaneprázdění prací. Máš mladšího sourozence a žijete společně jenom s matkou. Její plat není vysoký, ale na nutné věci stačí. Žiješ ve velkém domě kousek od parku na kraji hlavního města a oba tví rodiče pracují v bance.


Stáhnout ppt "Pocházíš z chudé rodiny, nemáte dostatek peněz na jídlo a je potřeba abys pravidelně pomáhal/a matce vydělávat peníze. Pocházíš ze striktně náboženské."

Podobné prezentace


Reklamy Google