Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
3. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Komora sociálních podniků Ing. Vojtěch Miler Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
PPSD Personální a poradenské družstvo Ing. Vojtěch Miler předseda družstva Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS Informační seminář MAS Region.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura

Dlouhá 32, Litoměřice 2 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura P rojektové řízení, dotace P rojektové řízení, dotace Vzdělávání Vzdělávání Rozvojové aktivity Rozvojové aktivity Reklama, propagace, PR Reklama, propagace, PR

Dlouhá 32, Litoměřice 3 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Projektové řízení, dotace: Dotační poradenství; Dotační poradenství; Příprava projektových žádostí; Příprava projektových žádostí; Řízení a administrace projektů; Řízení a administrace projektů; Analýzy a studie. Analýzy a studie.

Dlouhá 32, Litoměřice 4 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Vzdělávání firemní klientela – Softskills: Týmová spolupráce; Týmová spolupráce; Řízení změn; Řízení změn; Motivace a hodnocení pracovníků; Motivace a hodnocení pracovníků; Řešení problémů a konfliktů; Řešení problémů a konfliktů; Marketingové dovednosti; Marketingové dovednosti; Prezentační a komunikační dovednosti. Prezentační a komunikační dovednosti.

Dlouhá 32, Litoměřice 5 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Vzdělávání nezaměstnaní: Sociální a komunikační dovednosti; Sociální a komunikační dovednosti; Finanční gramotnost a finanční poradenství; Finanční gramotnost a finanční poradenství; Právní poradenství pro praxi a podnikání; Právní poradenství pro praxi a podnikání; Rozvoj jazykových kompetencí potřebných pro trh práce. Rozvoj jazykových kompetencí potřebných pro trh práce.

Dlouhá 32, Litoměřice 6 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Rozvojové aktivity: Poradenství pro začínající podnikatele; Poradenství pro začínající podnikatele; Personální poradenství; Personální poradenství; Právní poradenství. Právní poradenství.

Dlouhá 32, Litoměřice 7 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Reklama, propagace a PR: Zajištění vizuální identity (internetové stránky, plakáty, letáky); Zajištění vizuální identity (internetové stránky, plakáty, letáky); Marketingové plánování; Marketingové plánování; Public Relation; Public Relation; Krizová komunikace. Krizová komunikace.

Dlouhá 32, Litoměřice 8 Partner projektu LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura je do projektu zapojen na základě rozsáhlých zkušeností v oblasti projektového řízení a realizaci projektů zaměřených na vzdělávání dospělých a spolupráci se vzdělávacími institucemi je do projektu zapojen na základě rozsáhlých zkušeností v oblasti projektového řízení a realizaci projektů zaměřených na vzdělávání dospělých a spolupráci se vzdělávacími institucemi

Dlouhá 32, Litoměřice 9 Partner projektu LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura Naši zaměstnanci spolupracují se širokým spektrem subjektů ať už se soukromými firmami, obcemi a městy, či školami, vzdělávacími institucemi a nestátními neziskovými organizacemi Zaměstnanci se podílí na realizaci mnoha projektů realizovaných v rámci OP VK a OP RLZ

Dlouhá 32, Litoměřice 10 Partner projektu LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura se podílí na všech KA projektu zejména však na: KA 03 Představení projektu CS KA 03 Představení projektu CS KA 04 Závěrečné prezentační workshopy CS KA 04 Závěrečné prezentační workshopy CS

Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 Bc. Lenka Lízlová Tomanová LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura