 Původ Braintree, Essex, Anglie!BraintreeEssexAnglie  Žánry techno hardcore alternative rock rave breakbeat big beat electropunk industrial Žánrytechno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENESIS.
Advertisements

Markéta Jelínková PC_ák 2013
The Rolling Stones.
Opakování III Otázky jsou vybrány z DUM č
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Klára Motlíčková, KVARTA
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Populární hudba ve světě v letech
Trance music - Druh elektronické taneční hudby, která vznikla v 90. letech v Německu (úplný začátek trance hudby se ale přiřazuje ke Britské skupině The.
Česká popová hudba 70. – 90. léta 20. století.
Weissová, Krejcarová C2A
Drum And Bass a Dubstep Tomáš Křivánek Tomáš Křivánek.
Pavel Adam.  Free Jazz  Přístup k Jazzové hudbě, který vznikl kolem 50. až 60. let, i když se free jazz značně liší.  Společným rysem byla nespokojenost.
Martin Dvořáček kvarta 2014/2015
CZ.1.07/1.4.00/ , Dobrá šance pro děti
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Hudba.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
Funk Denisa Zouharová.
Název Václav Hrabě Předmět, ročník Český jazyk a literatura, tercie
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Organizovaný systém zvuků (V prezentaci můžete klikat na obrázky, pro jejich zvětšení…)
Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace.
What do you do everyday?
kapitoly z dějin hudby zábavné rock and roll
Blues Richard Malý.
ICT – 2 – 3 – 34 HV J.Suchý a J.Šlitr
Veronika Hochmanová,tercie
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Hudba.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Elektronická učebnice - II
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
Disco Barbora Králová.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj
Pracovní list - pro tisk Vloženo z stress.pptx Začátek.
Vietnamská hudba.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
Referát do HV VIKTOR ČANĚK
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Blahová Pavlína, Kvarta
Finská republika - Hlavní město: Helsinky - Počet obyvatel: 5 mil. - Hymna: Vart Land (Má vlast) - Ovšem hymna.
Veronika Brychtov á Kvarta 2014/15.  náhradník alternativ rocku  vznik: 80. léta v UK, USA a Kanadě  hudebníci nezávislí na velkých komerčních vydavatelství.
Mikuláš Francán.
Pink Floyd je anglická hudební skupina založená v roce 1964, která se dostala do povědomí díky svému psychedelickému rocku. Postupem času se kapela žánrově.
Materiál pro výukovou oporu zpracovaný v rámci projektu Informační a komunikační technologie proti bariérám Výuková opora č. 5 – výukový materiál Název:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_14:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: 70. léta ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
70. a 80. léta v české moderní populární hudbě. Název školy: Základní škola Francova Lhota Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA 30. a 40. léta 20. století TEST.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA Pojem populární a rocková hudba.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiáluVY_32_INOVACE_HV_02_SVO_Pop.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Zpracovala: Mgr. Iva Novotná Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
K-Pop.
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
The Beatles AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Michal Brabec.
The Rolling Stones AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Heavy metal léta Ramones Heavy metal (zkráceně rovněž „metal“) je druh hudby, [1] který se jako vymezený hudební styl objevil na přelomu 60. let.
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

 Původ Braintree, Essex, Anglie!BraintreeEssexAnglie  Žánry techno hardcore alternative rock rave breakbeat big beat electropunk industrial Žánrytechno hardcore alternative rock rave breakbeat big beat electropunk industrial

 The Prodigy (nebo jen Prodigy ) je britská hudební skupina, jejíž hudba se skládá z mnoha různorodých stylů od rave k hardcore techno v 90. letech také alternativní rock a breakbeat s punkovými elementy.britská hudební skupinaravehardcore technoalternativní rock breakbeatpunkovými  kOuPw- skladba FIRESTARTER kOuPw-

 Současní členové jsou Liam Howlett (skladatel/klávesy), Keith Flint (tanečník/zpěvák) a Maxim Reality (MC/zpěvák). Leeroy Thornhill (tanečník/živé klávesy) byl členem kapely v letech 1990 – 2000, podobně jako tanečnice/zpěvačka „Sharky“, která opustila kapelu po jejich krátkém společném účinkování.Liam HowlettKeith FlintMaxim RealityLeeroy Thornhill

 The Prodigy se objevili na undergroundové rave scéně na začátku 90. let. Od té doby dosáhli nesmírné popularity a celosvětové známosti. Některé z jejich nejznámějších skladeb: Charly, Out of Space, Smack My Bitch Up!, Voodoo People, No Good (Start the Dance), Breathe, Firestarter.

 Studiová alba  1992 Experience Experience  1994 Music for the Jilted Generation Music for the Jilted Generation  1997 The Fat of the Land The Fat of the Land  2004 Always Outnumbered, Never Outgunned Always Outnumbered, Never Outgunned  2009 Invaders Must Die Invaders Must Die

 hdVIL8- skladba poison hdVIL8- I got a poison!!!!! I got remedy!!!

MaDE BY TaTors Made BY TaTors