Nestátní nezisková organizace pro předčasně narozené děti a jejich rodiny Lucie Žáčková výkonná ředitelka Nedoklubko z.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení Brouček
Advertisements

Nové pohledy na péči o dítě a rodinu v Dětském centru Čtyřlístek
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Pohádky pro společné čtení
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
Speciálně pedagogické centrum při MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 3304,
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Finanční možností svépomocných skupin
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Mezinárodní den lidských práv – 10. prosince. Deklarace lidských práv  Příští rok uplyne 60 let od sepsání Všeobecné deklarace lidských práv (* ).
ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR Děti vězněných rodičů „Barevný svět dětí“ Program je finančně podpořen ze sbírkového projektu Pomozte dětem a Nadací O2.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Středisko náhradní rodinné péče Projekt Náhradní rodina + dítě + odborník jako partneři (Metodické centrum pro NRP) doba trvání projektu
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
MUDr. Stanislav Kos. CSc. Předseda ČOPN
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Komunikace mezi generacemi
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
bezpečnost – více možností – spolupráce s lékaři
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Síť mateřských center o. s. MATEŘSK É CENTR UM Klub maminek DVOREČEK Ulita Černilov, o.s.
Projekt CHIPS Projekt k řešení sociálně-patologických jevů.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Psychologická problematika rodin s dvojčaty a vícerčaty Olomouc PhDr.Petra Tenglerová.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Budoucnost ústavní výchovy z úhlu pohledu Federace dětských domovů ČR PaedDr. Jana Koubová
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Kouzelné sklepení a muzejní kufříky v bíloveckém muzeu Muzeum v Bílovci Barbora Patáčiková.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí, Nemocnice.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
RODINA NEMUSÍ JÍT DO PRČIC Kampaň Sítě pro rodinu 2017
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Z historie komise pro historii matematiky a fyziky na MFF UK
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Stop násilí ve vztazích
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
Rodinná politika Libereckého kraje
Příležitost pro knihovny a společnost
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Ing. Dana Kucharčíková, Dis.
Konference je financována Nadací Sirius
Neonatologie v České republice (a v Mostě)
Edukace rodičů dětí s autismem a postdiagnostická péče v ČR
Dobrovolnické programy
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Inkontinence Jeden z nejčastějších zdravotních problémů
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

nestátní nezisková organizace pro předčasně narozené děti a jejich rodiny Lucie Žáčková výkonná ředitelka Nedoklubko z.s.

Ella, *2010, 25+3t.t., 730gramů

Ellinka DNES 

nestátní nezisková rodičovská organizace podporující předčasně narozené děti a jejich rodiny zprostředkovává psychologickou a poradenskou podporu rodičům v jejich nelehkém boji informuje veřejnost o problematice předčasného porodu formou článků, publikací, výstav a projektů sdružuje rodiče, podporuje setkávání, propojování se navzájem propojuje svět odborníků a rodičů jeho činnost je podporována Českou neonatologickou společností JEP je jedním ze zakládajících členů mezinárodní organizace EFCNI se sídlem v Mnichově

cílem projektu je podpořit maminky po předčasném porodu drobným dárkem, povzbuzujícím vzkazem, informační brožurkou atd. probíhá od ledna 2010 do projektu jsou zapojena téměř všechna perinatologická centra cílem je emoční a psychická  podpora rodin po předčasném porodu a zapojení široké veřejnosti do pomoci těmto rodinám na projektu se podílí desítky dobrovolníků

pohádky jsou určeny pro čtení miminkům v inkubátorech pohádky jsou určeny pro čtení miminkům v inkubátorech. Nejenom pro jejich povzbuzení,  ale i jako terapii pro rodiče, kteří pomocí psaného textu snáze překonají rozpaky v neosobním prostředí JIP oddělení Pohádky pro kulíšky jsou projektem, do kterého se může zapojit každý, kdo věnuje pohádku či básničku předčasně narozeným dětem

projekt vznikl v roce 2014 cílem je utvořit co největší skupinu rodičů ochotných zapojit se, sdílet svůj příběh a podpořit tím další a další rodiče, kteří přicházejí po nás

WORLD PREMATURITY DAY 17. listopadu se na celém světě slaví světový den předčasně narozených dětí odborná konference pro zdravotní sestry slavnostní předávání cen purpurového srdce celorepublikové setkání rodin nasvícení významných budov purpurovou barvou – celosvětová iniciativa

DĚKUJI ZA POZORNOST! info@nedoklubko.cz www.nedoklubko.cz