Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozpoznání motivačního ladění a motivační profil jednotlivce
Advertisements

KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
Řízení lidských zdrojů
Personální řízení a jeho úloha v podniku
V e d e n í l i d í.
Profil HR poradce a školitele
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ a personální činnosti
Každý může potřebovat pomoc aneb K čemu je sociální práce?
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
a jeho využití u klientů po CMP
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
PŘI ZALOŽENÍ MAS MOST VYSOČINY, o.p.s.
On-line forma výuky Cvičení z techniky a technického vzdělávání Zpracoval: Jan Drobný (209671)
Zdravá škola.
Udělejte si jarní úklid sama v
Celoživotní vzdělávání dospělých Grundtvig Projekt EU.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
KONFERENCE Vzdělávání v období snižování nákladů Eva ŽILAYOVÁ Hotel Josef, Praha 5. května 2004 CO ŠKOLIT.
ABC Professional, ředitel
OP3BK_PSPP Pedagogická psychologie
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_PODNIKATELSKÁ.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Fakulta zdravotnických studií
ARPOK , Olomouc Představení PhDr. Martin Seitl PhDr.Klára Bendová.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_VZNIK.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_12.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
MANAGEMENT - Pojetí managementu
Název předmětu: MANAGEMENT 1 (BPH_MAN1) Rozsah: 2/2 přímé výuky týdně Způsob ukončení: Ústní zkouška s testem Sledování průběžného studia: Autokorekční.
Přístup k OM v pojetí posunu paradigmatu v managementu k principiálnímu vedení Osnova Připomenutí „co znamená posun paradigmatu v managementu k principiálnímu.
Vzděláváme knihovníky pro práci a život v 21. století? Společným postupem sociálních partnerů k přípravě odvětví na změny důchodového systému.
Tvorba e-learningových kurzů v LMS Moodle
T3 Osobnost vedoucího. Management = umění ? = věda ? Manažerem se člověk rodí ? stává na základě praxe ? naučí být ve škole ?
Styl vedení, komunikace, týmová práce
Název předmětu: ZÁKLADY MANAGEMENTU (BPH_ZMAN) Rozsah: 2/1 přímé výuky týdně Způsob ukončení: Ústní zkouška s testem Sledování průběžného studia: Autokorekční.
Didaktické metody Androdidaktika.
Základy managementu Ing. Alena Šafrová Drášilová
1 Proč potřebujeme systém managementu ? Cesta k dosažení harmonického a úspěšného života. Modul 1 Ing. Miroslav Weber.
Název předmětu: MANAGEMENT 1 (BPH_MAN1) Rozsah: 2/2 přímé výuky týdně Způsob ukončení: Ústní zkouška s testem Sledování průběžného studia: Autokorekční.
11. Time management a řízení týmů Čas jako vzácný statek Týmy – efektivní způsob práce v podniku.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Registry a celoživotní vzdělávání NLZP v zemích EU PhDr. Michaela Hofštetrová Knotková.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.
Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU – SEMINÁRNÍ PRÁCE Nesplněná docházka Ing. Patricia Jakešová
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
ZÁKLADNÍ INFORMACE Název předmětu: MANAGEMENT (PHMANA)
Didaktické metody Androdidaktika.
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
BP KULTURA Ing. Dana Smetanová, SKIP ČR
Transkript prezentace:

Praktický seminář pro vedoucí pracovníky

Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak získat návyky skutečných vůdčích osobností. Knihu napsal přední poradce v otázkách principů řízení Stephen COVEY. Seminář podle knihy, kterou několikrát vydalo nakl. Pragma.cz ( ) pod názvem: 7 návyků vůdčích osobností, později kniha vyšla pod přesnějším názvem 7 návyků skutečně efektivních lidí v nakl. Management Press (mgmtpress.cz) Plus vlastní praxe  jako vedoucí pracovník více než 20 let,  jako školitel a poradce (kouč) – více než 10 let  jako vedoucí projektů – 2 roky

témata Jak změnit sám sebe? Hodnota cíle ; Jak najít svoji životní práci Time Management ; Čas pro život Umění myslet způsobem výhra-výhra Umění komunikace Práce v týmu – síla synergie Obnova sil Cvičení + Diskuze + Závěrečné hodnocení

kontakt Hana Kolmanová Vzdělání a praxe./.

Moje vzdělání a praxe Katedra vědeckých informací a knihovnictví na FF UK – mj. zkoušky z teorie řízení, z psychologie řízení a ze systémového řízení. Praxe do r v knihovnictví – řízení sítě knihoven a vzdělávání knihovníků – manažer projektů Phare – Human Resources (Školení školitelů a Volba povolání)  Od 1997 budování a řízení vlastní obchodní sítě – vzdělávání (úspěch, zdraví, leadreship… např. Jak vybudovat svůj tým, Jak naplňovat své sny a cíle… nebo Principy úspěchu podle knihy J.Canfielda),  Poradenství (životní styl, metabolická terapie, obnova sil…)