Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Advertisements

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Počet a věková struktura uchazečů v České republice o volná pracovní místa k 31.3./ PhDr. Vendula Raymová Jednatelka společnosti Bohemia EU Planners,
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Jak se uplatnit na trhu práce
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
AUTOEVALUACE ŠKOLY AUTOEVALUACE UČITELE Může to být cesta ke kvalitě?
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
AM Solvo, s.r.o. Nové rekvalifikace. Národní soustava kvalifikací Seznam dílčích kvalifikací Kvalifikační standart Hodnotící standart Plná kvalifikace.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
E VROPSKÁ ROZVOJOVÁ AGENTURA N A Č IHADLE 959/ P RAHA 6 CHCI ČERPAT EVROPSKÉ DOTACE I PO ROCE 2013 PhDr. Jan Hauser Evropská rozvojová agentura.
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
CÍLE A PŘÍNOS MISTROVSKÉ ZKOUŠKY
Analýza odvětví – Kurzy projektového řízení Konkurenti v odvětví - soupeření mezi stávajícími firmami Pavel Netolický Jonáš Petrovský Lukáš Zachoval.
Evropská dimenze odborného vzdělávání Helena Úlovcová Helena Úlovcová Otrokovice 6. – Konference projektu UNIV 2 KRAJE.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
Organizační struktura
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
Podnikání a program Erasmus+ Bc. Lenka Unzeitigová OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY.
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA WorkshopNTS-B „Podpora drobného podnikání“ 19. listopadu 2007, Praha.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Personální plán pro podnikatelský plán
Rekvalifikace Řidičské průkazy skupin C,D Profesní průkazy.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Národní soustava kvalifikací: Zaměstnanci dle představ a potřeb zaměstnavatelů Konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března 2014.
2. Systém a organizace profesního poradenství Jakým způsobem lze systém profesního poradenství vytvářet? S odvoláním na integritu poradenských systémů.
Evropské dotace čekají na každého z Vás PhDr. Vendulka Raymová.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
European Qualifications Framework Evropský rámec kvalifikací Národní ústav pro vzdělávání :
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Rozvoj výuky cizích jazyků
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Organizační struktura
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“ Již 26.3.2015 ! MŠMT 23638/2014-1/666 www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

Spojte národní a evropskou úroveň Buďte o krok vpřed pro období 2014-2020! Tutorem kurzu je PhDr. Vendula Raymová, s více než 10tiletými evropskými odbornými zkušenostmi a mezinárodním vzděláním 1.kurz v Karlových Varech již 26.3.2015 www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

Udělejte něco pro svůj rozvoj Tento kurz Vám dá více než osvědčení! Nemůžete najít práci, která by stála za to? Vytvořte si svou pracovní pozici sami! 75% absolventů tohoto kurzu již dnes pracuje, nebo má vlastní živnost. www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

Za 18 školících dnů získáte: Osvědčení o absolvování kurzu (rekvalifikace MSMT ČR) Poznatky a dovednosti, které nejsou běžnou součástí podobných kurzů na trhu: Např.: zorientujete se v čerpání finančních zdrojů z EU fondů, Operačních programů a Komunitárních programů v období 2014-2020. Provést marketingový průzkum, zpracovat logický rámec pro podnikatelský záměr aj….. www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu Kurzem to nekončí! Kancelář Bohemia EU Planners, s.r.o v Praze nabízí metodickou podporu v rámci programu Erasmus pro začínající podnikatele, postavení hostující společnosti v České republice, výběr vhodného kandidáta pro příjezd do ČR, rozvoj exportních kapacit, propagaci produktu v rámci nadnárodní spolupráce v EU. www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

SESTAVTE SI SVOJI PROFESNÍ KARIÉRU Vzestupná skladba akreditovaných vzdělávacích kurzů v projektovém řízení evropského rozměru:    1) Základy podnikání v „Evropském kabátě“    2) Manažer projektu, Administrátor projektu    3) PRINCE2 Foundation Examination, PRINCE2 Registered Practitioner www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu

Požadované dosažené vzdělání: středoškolské s maturitní zkouškou. Pro bližší informace www.bludistekv.cz Kontakt: 608 907 894, 775 678 928 bludistekv@seznam.cz čtvrtek, pátek, sobota Školící dny: Karlovy Vary, Dvory Dvorana, Místo: 22750,-Kč + DPH Cena: 26.3.2015 Začátek: Požadované dosažené vzdělání: středoškolské s maturitní zkouškou. www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu