Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
Advertisements

Odbornost ve vzdělávání
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Speciálně pedagogické centrum při MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 3304,
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vlastní hodnocení školy
„ROZVOJ KOMUNIKACE U ŽÁKŮ S AUTISMEM“
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
REGISTRAČNÍ ČÍSLO: CZ.1.07/2.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: VZNIK A ROZVOJ PARTNERSKÉ SÍTĚ PRO REALIZACI STÁŽÍ A APLIKOVANÉHO VÝZKUMU KATEDRY PSYCHOLOGIE.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
INKLUZE – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Horáčkova 1095/1 Praha4.  Jsme speciální mateřská škola se speciálně pedagogickým centrem.  Poskytujeme péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami,
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
2014.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Dětské centrum Brno příspěvková organizace Hlinky 132/136 Brno Voroněžská 5 Brno
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
OPAKOVÁNÍ III. Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_710_3TR_PRV Autor: Mgr.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní informace a kontakty
Autoevaluace školy ZŠ pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami s.r.o. Aviatiků 462, Ostrava-Hrabůvka Mgr. René Macháč.
Závěrečná konference Hodnocení aktivit a činností projektu Integrace na druhou Partner: Pedagogicko-psychologická poradna,Opava, příspěvková organizace.
Základní škola Nerudova Říčany okres Praha - východ Škola je plně organizovaná, tj ročník, spolu se speciálními třídami
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA VI.
Prvá študentská vedecká konferencia v odbore špeciálna pedagogika a liečebná pedagogika ŠTUDENT NA CESTE K PRAXI Analýza podpůrných opatření a poradenských.
Pedagogika II. Lekce 8: Poruchy učení a chování
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
ASISTENT PEDAGOGA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE CHRASTAVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHRASTAVA, náměstí 1.máje 228, okres Liberec – příspěvková organizace 25 tříd, 590 žáků.
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SPECIÁLNÍ A PRAKTICKÁ ŠKOLA BŘEZEJC SVINY VELKÉ MEZIŘÍČÍ Letecký snímek.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Pokyn k vykazování dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami v Libereckém kraji Porada pro obce s rozšířenou působností, 21. listopadu.
Pokyn k vykazování dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami v Libereckém kraji Porada ředitelů škol a zařízení Libereckého kraje, 19.
Moravskoslezský kraj Mgr. Prchalová Zdeňka Pro 7. tř. ZŠS Zeměpisná poloha, povrch, města SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná.
Vítejte v našem Speciálně pedagogickém centru..
ŠKOLNÍ SPECIÁLNÍ PEDAGOG. Náplň práce nabízí možnost učitelům, žákům i jejich rodičům konzultovat některé problémy, které souvisí se speciálními vzdělávacími.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Projekt Podpora žáků s SVP
Základní škola a Praktická škola, Jičín
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Pedie Co mají společné?.
Azylový dům pro rodiny s dětmi
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Centrum kolegiální podpory CKP
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace

Naše základní škola je školou pro děti a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Speciálně pedagogickou péči poskytuje převážně žákům ze všech částí města Karviné, ale stejně tak dětem dojíždějícím z přilehlých vesnic, popř. z okrajových částí dalších měst.

Jsme školou, na které učí Zlatý Ámos

Mgr. Lucie Andělová získala nejen titul Dětský Ámos, ale také Zlatý Ámos

Zřizovatel: Moravskoslezský kraj Vedení školy: statutární orgán, ředitelka školy Mgr. Marie Filipcová zástupkyně ředitelky školy Mgr. Helena Lovecká, Mgr. Jana Krajíčková Od 1. 1. 2010 odloučené pracoviště: Karviná-Fryštát, Vydmuchov 1835 Kontakt na základní školu : tel/fax sekretariát školy: 596 311 289 tel. ředitelka školy: 596 314 997 e-mail: zvs.karvina@seznam.cz internetové stránky: www.zvskarvina.cz Speciálně pedagogické centrum pro děti, žáky a studenty s mentálním postižením a s vadami řeči tel: 596 314 923 e-mail: spc.karvina@seznam.cz

Škola má ve škol. roce 2009/2010 155 žáků v 17 třídách - 1 přípravná třída ZŠ - 2 třídy pro žáky s autismem - 2 třídy pro žáky se vzdělávacím programem pomocná škola - 12 tříd pro žáky s lehkým mentálním postižením (ZŠ praktická)

Děti přípravné třídy ZŠ při rozvíjení kompetencí podle ŠVP

Projektové vyučování Vánoce ve Slezsku

Návštěva Dinoparku v Orlové

Workshop rodiče s dětmi při společném pečení vánočních perníčků

Projektové vyučování Den Země

Týdenní pobyt našich dětí v polském městě Pszczyna v rámci spolupráce se speciálními školami EUROREGIONŮ Těšínské Slezsko a Beskydy Týdenní pobyt našich dětí v polském městě Pszczyna v rámci spolupráce se speciálními školami EUROREGIONŮ Těšínské Slezsko a Beskydy