MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ 15.4.2008 3ma381.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Advertisements

Platební karty Podstata Embosované a čipové karty Debetní karty
Ekonomická gramotnost
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
VY_32_INOVACE_ Finanční trh.
Produkty finančního trhu
MODELY DISKRÉTNÍ VOLBY 3. cvičení
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Program Zaměstnavatel
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_19_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Problematika úvěrů a zadlužování ve finančním vzdělávání dětí Ing. Dušan Hradil sekce Finanční trh Ministerstvo financí 3. odborný seminář „Měření finanční.
Česká spořitelna, a.s. Oblastní pobočka v Liberci
Příklady výměn Valuty Devizy Devizové účty blíže
NOVÝ STANDARD OSOBNÍHO BANKOVNICTVÍ
Poštovní poukázky.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Tento studijní materil byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Proces slučování bankovních a nebankovních úvěrových registrů v České.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Problematika úvěrů v praxi – Československá obchodní banka, a. s.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Vypracovala Nelly Bočková
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
EKONOMIKA OBCHODNÍ BANKY Ing. Renata Slaná
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Charakteristika a členění bankovních produktů
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Finanční gramotnost: Platební karty. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 04 Platební karty 2 „Karetní business: body za platbu, slevy, balíčky, spoření, pojištění,
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:RNDr. M. Knoblochová NÁZEV:VY_62_INOVACE_01A_06 Kontokorentní účet TEMA:Finanční.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ HOTOVOSTNÍ VKLADY.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Volksbank CZ v roce 2008 opět zvýšila zisk a potvrdila svou stabilní pozici na trhu TISKOVÁ KONFERENCE Praha, 28. dubna 2009.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK ZŠ HejniceZ.Hyxa.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
Ceny PRODUKTŮ NA FINANČNÍM TRHU
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
DUM - Digitální Učební Materiál
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Transkript prezentace:

mBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381

Petra Nguyenová Co je mBank? retailové bankovnictví BRE Bank SA, člen skupiny Commerzbank vstoupila na český trh v listopadu 2007 Nabídka produktů: osobní a spořící účty a platební karty, hypoteční úvěry a spotřebitelské půjčky, služby finančního poradenství V plánu: investiční produkty a kreditní karty, 12 finančních center a 18 kiosků v ČR

Petra Nguyenová Chci se stát klientem Zadání údajů přes internet5 minut Doba temna31 dní Podání nové žádosti a její zamítnutí, telefonán1 den V bance Čekání na software40 minut Domluva na pondělí=> další4dny 5 minut - a o zbytek se postaráme my.

Petra Nguyenová Dobrý den, děkujeme Vám za důvěru a zájem o naše produkty. Vaši žádost o zřízení účtu mKONTO a eMAX jsme zaregistrovali dne (rok-měsíc-den).. S pozdravem, Tým mBank O aktuálním stavu její zpracováni Vás budeme informovat v dalších ech

Petra Nguyenová Klady Opravdu se neplatí za položky ani založení Žádné minimální vklady, zůstatky, poplatky… Výběry z bankomatů v zahraničí zdarma Jednoduché postupy, srozumitelné bankovnictví U spořícího účtu 3,5% úročení Úvěr až na 45 let Přehledné webové stránky s dostatkem informací (konečně) Demo ukázka internetového účtu, mFórum Možnost podpisu smlouvy přes kurýra

Petra Nguyenová Zápory Systém obsahuje chyby => dloooooooouhé čekání Systém není kompletní - doplňování služeb za běhu Nelze vložit v hotovosti! Internet banking ve srovnání s ČS horší Číslo konta  3 výběry zdarma, ale další za 19,- Zaměstnanci ??? Banka nové generace?

Děkuji za pozornost!