Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hračky z Ledárny Prezentace.
Advertisements

Anketa a testování pitné vody
Jak snadno přijít k penězům
Úvod do Teorie her. Vztah mezi reálným světem a teorií her není úplně ideální. Není úplně jasné, jak přesně postavit herněteoretický model a jak potom.
Věty o shodnosti trojúhelníků
Dluhy vs mládež.
Utvořte negaci výroku, a to bez použití záporu.
Rekonstrukce povrchu objektů z řezů Obhajoba rigorózní práce 25. června 2003 Radek Sviták
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Koreferát: LISp-Miner a (lékařské) ontologie Vojtěch Svátek.
Adéla Masopustová Alena Seifrtová Lukáš Hůla
Vytváření prezentace v PowerPointu
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Azat Chamzin UK FN Brno, LF MU Brno
Cyrilometodějské gymnázium a mateřská škola v Prostějově SVČ, ICM, CCU, Centrum EtV Ok, partner projektu Výuka k různosti.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Management  Je umění řízení, působení na určitou soustavu (např.společnost) a ovládání její činnosti  Tento název může také označovat skupinu vedoucích.
Úvod Obsahem této prezentace bude pojednání o technickém zhodnocení ◦ Co to technické zhodnocení je ◦ Jak se o technickém zhodnocení účtuje ◦ Jak se technické.
Praha, 26. – 27. listopadu Co přispělo k nárůstu počtu lidí bez domova Restrukturalizace průmyslu a s tím spojená dlouhodobá nezaměstnanost Nezaměstnanost.
Setkání děkanů technických fakult ČR Praha Stanovisko.
Digitalizace – Tisková konference Prima TV. Digitalizace – tisková konference Jak chápeme digitalizaci?  Vnímáme digitalizaci jako proces, který.
Zdvořilá nevšímavost: Vztahy mezi Holanďany a obyvateli obce Stupná
Teorie výdělku. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing.
Houby Stránky pro houbaře. Proč hledat houby na netu aneb o čem to bude jsem houbař – amatér, rady hledám hlavně v oblasti určování nálezů a tipech –
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Úvod do studia.
JEDNOTNÁ DATABÁZE CHOVATELŮ A DRUHŮ EXOTICKÝCH PTÁKŮ
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
Příprava prezentačních snímků Nejdůležitějším krokem je uvědomit si “Jak moje prezentace (fólie) pomůže publiku pochopit moji řeč?“ Posluchači nejsou schopni.
Zablokování (deadlock, smrtelné objetí, uváznutí)
Semestrální práce Téma: Výběr problematiky z oblasti managementu (volné dle zájmu) Práce bude obsahovat - teoretické základy (tak jak je oblast problematiky.
Životní prostředí Petr Machala. 1.Jaké jsou nevýhody ekonomické globalizace? 2.Napiš aspoň 4 problémy třetího světa. 3.Vysvětlete schéma bludného kruhu.
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
Pracovní desatero.
Předpokládaná funkčnost trhu s elektřinou v roce 2005 Ing. Miroslav Marvan Asociace energetických manažerů Praha 14. dubna 2004.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_129_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Pro obor orotik protetik NABÍDKA ODBORNÉ LITERATURY.
Kudy vlastně přišla ta kočka? Václav Honzík, František Musil, Karel Šimánek Fyzikální seminář – zimní semestr
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Radka Havlíčková Umění prezentace Radka Havlíčková
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Didaktická část diplomové práce
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
Název maturitní práce Jméno autora práce, ročník Jméno vedoucího a oponenta Logo školy.
PŘELIDNĚNÍ ZEMĚ VYPRACOVAL: ŠIMON HARTMANN OBOR: TECHNICKÉ LYCEUMTŘÍDA: 2.L PŘEDMĚT: BIOLOGIEŠKOLNÍ ROK: 2015/16 VYUČUJÍCÍ: MGR. KAŠPAR LUDVÍKDATUM VYPRACOVÁNÍ:
Kurikulum G Mgr. Lucie Hučínová-Slejšková, PhDr. Stanislava Krčková.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Internet – historie, možnosti připojení
16-01-M/01 Ekologie a životní prostředí Speciální vzdělávací potřeby
Sluneční soustava.
POČÁTKY ISLÁMU, VÍRA A TRADICE
Optimalizace finančních toků ve vybrané společnosti
Nová závěrečná zkouška Komentář
Dotazník. Dotazník Může být v písemné nebo elektronické podobě Může být předán osobně Může být součástí balení výrobku, v obchodě, příloha novin, časopisů.
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Vedení poznámek.
Goniometrické funkce Autor © Mgr. Radomír Macháň
Goniometrické funkce Autor © Mgr. Radomír Macháň
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření podniku.
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Jak (ne)má vypadat prezentace
Bakalářská/Diplomová práce
Dobrý život v našich obcích – pro všechny Iva Holmerová, Radka Vepřková, Olga Starostová Petr Wija et al. CELLO-ILC-CZ.
Teorie výdělku.
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Odpady a příroda.
Konstrukce trojúhelníku
SIPVZ – úvodní modul P ICT a změny ve výuce (2 h) metodické poznámky.
Transkript prezentace:

Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha

Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Definice problému Definice problému Definice problému Definice problému Návrh řešení Návrh řešení Návrh řešení Návrh řešení Výsledky Výsledky Výsledky Závěr Závěr Závěr

Uvedení do problematiky Diskutovaný problém zásadní důležitosti v moderní společnosti. Diskutovaný problém zásadní důležitosti v moderní společnosti. Řešení by vedlo k zvýšení životní úrovně pro většinu populace. Řešení by vedlo k zvýšení životní úrovně pro většinu populace. Navzdory mnoha snahám uspokojivé řešení lidstvu uniká. Navzdory mnoha snahám uspokojivé řešení lidstvu uniká.

V čem je problém? Z dlouhodobého hlediska často diskutovaná varianta nepoužitelná. Z dlouhodobého hlediska často diskutovaná varianta nepoužitelná. Na nic lepšího zatím nikdo nepřišel. Na nic lepšího zatím nikdo nepřišel. Přicházíme s návrhem, jak to vyřešit. Přicházíme s návrhem, jak to vyřešit.

Řešení!

Přesnější definice problému Spousta nesrozumitelného textu. Spousta nesrozumitelného textu. V tom tkví hlavní komplikace. V tom tkví hlavní komplikace. Navíc problém navíc. Navíc problém navíc. Způsob standardního řešení ze známých důvodů nevyhovuje. Způsob standardního řešení ze známých důvodů nevyhovuje.

Naše řešení Naše řešení je tak jednoduché, že se vejde na dva řádky a zbude spousta místa pro pozitivní obrázek. Naše řešení je tak jednoduché, že se vejde na dva řádky a zbude spousta místa pro pozitivní obrázek.

Výsledky Výsledky jsou prostě dechberoucí! Výsledky jsou prostě dechberoucí! B C A ABC 100 % 110 % 233 %

Závěr. Podařilo se nám vyřešit zásadní problém, který lidstvo trápil odnepaměti. Podařilo se nám vyřešit zásadní problém, který lidstvo trápil odnepaměti. Přišli jsme na to úplnou náhodou. Přišli jsme na to úplnou náhodou. Řešení je tak jednoduché, že jeho diskuze nestála za vytvoření této prezentace. Řešení je tak jednoduché, že jeho diskuze nestála za vytvoření této prezentace.

Přesto děkujeme za pozornost!