Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Teorie výdělku. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Teorie výdělku. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing."— Transkript prezentace:

1 Teorie výdělku

2 Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing.

3 Tato teorie může být vyjádřena pomocí prostého matematického vzorce. Tato teorie může být vyjádřena pomocí prostého matematického vzorce.

4 Rovnice vychází ze dvou předpokladů : Předpoklad č. 1:Předpoklad č. 1: V Moudrosti je Síla Předpoklad č. 2:Předpoklad č. 2: Čas jsou Peníze Rovnice vychází ze dvou předpokladů : Předpoklad č. 1:Předpoklad č. 1: V Moudrosti je Síla Předpoklad č. 2:Předpoklad č. 2: Čas jsou Peníze

5 Každý ví, že : Síla = Práce / Čas Protože : Moudrost = Síla a Čas = Peníze Dostáváme : Moudrost = Práce / Peníze Každý ví, že : Síla = Práce / Čas Protože : Moudrost = Síla a Čas = Peníze Dostáváme : Moudrost = Práce / Peníze

6 Po jednoduché úpravě: Peníze = Práce / Moudrost Pokud se tedy Moudrost blíží k nule, Peníze se blíží k nekonečnu a nezáleží na množství vložené Práce, může jí tedy být i velmi máloPokud se tedy Moudrost blíží k nule, Peníze se blíží k nekonečnu a nezáleží na množství vložené Práce, může jí tedy být i velmi málo A opačně, pokud se Moudrost blíží k nekonečnu, Peníze se blíží k nule i přesto, že vložené Práce je velmi mnohoA opačně, pokud se Moudrost blíží k nekonečnu, Peníze se blíží k nule i přesto, že vložené Práce je velmi mnoho Po jednoduché úpravě: Peníze = Práce / Moudrost Pokud se tedy Moudrost blíží k nule, Peníze se blíží k nekonečnu a nezáleží na množství vložené Práce, může jí tedy být i velmi máloPokud se tedy Moudrost blíží k nule, Peníze se blíží k nekonečnu a nezáleží na množství vložené Práce, může jí tedy být i velmi málo A opačně, pokud se Moudrost blíží k nekonečnu, Peníze se blíží k nule i přesto, že vložené Práce je velmi mnohoA opačně, pokud se Moudrost blíží k nekonečnu, Peníze se blíží k nule i přesto, že vložené Práce je velmi mnoho

7 Závěr : Čím méně víš, tím více vyděláváš peněz Závěr : Čím méně víš, tím více vyděláváš peněz

8 Ti z Vás, kteří mají problém s pochopením předchozího, musí vydělávat majland...


Stáhnout ppt "Teorie výdělku. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing."

Podobné prezentace


Reklamy Google