Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zahraniční obchod Platební podmínky.
Advertisements

Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
Bankovnictví Banka je instituce, která poskytuje finanční služby. Její základní činností je shromažďování dočasně volných peněžních prostředků, které formou.
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
VY_32_INOVACE_ Finanční trh.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
 Využití  Bankovní účty  Příklady běžného účtu v domácnosti  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady z praxe škol. Praha.
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Evropské fondy Komerční banka - partner pro příjemce dotací
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
AKCENTA CZ a. s , Brno.
Bankovní obchody Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Hromadná kampaň (např.DUHA, aukce) Kontinuální obchodování
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Vodičkova 34, P.O. BOX 870, Praha 1, tel.: , Cesta k novým trhům Klíčový partner.
Rozvoj „Trhu OTE“ Kamil Rudolf Praha „Trh OTE“ = ??? „Trh OTE“ = veškeré registrované nákupy nebo prodeje elektřiny v systému OTE; min. jedna.
Využití metody EPC Jaroslav Maroušek SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Praha.
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
Ceny energií a jejich očekávaný vývoj
Instituce finančního trhu
Mezinárodní finance 5. Devizové operace:
Bankovnictví. ČNB (Česká národní banka)  je právnická osoba, která má postavení veřejnoprávního subjektu se sídlem v Praze  není zapsaná v obchodním.
Platební / obchodní bilance
Podmínky obchodování se zahraničím Pavel Šolc, ČEPS, a.s. Naše cesta vede k Vám.
Úročení Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Charakteristika a členění bankovních produktů
nevýdělečné organizace (ČÚS a vyhláška 504/2002 Sb.)
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
Teritoriální setkání Švédsko Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Bankovní služby Úvěry Obchodní banky vykonávají : pasivní úvěrové operace (banka přijímá peníze) a aktivní ú.o. (banka poskytuje úvěry) Druhy úvěrů:
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0203 Název vzdělávacího materiálu: Bankovnictví Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
JJ Mois Année Ukrajina ošetření exportních rizik a role bank Milada Kubernátová, Trade Finance.
BANKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
1 | FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU Peru a Ekvádor Michal Nejedlý vedoucí oddělení Trade Finance Září 2016.
FINANČNÍ GRAMOTNOST BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK ZŠ HejniceZ.Hyxa.
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Měnové právo II 12. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Kapitálový trh – charakteristika CP
Ceny PRODUKTŮ NA FINANČNÍM TRHU
Finanční a kapitálový trh VOKT (P-1)
VY_62_INOVACE_ – Komerční (obchodní) banky
VNĚJŠÍ HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA – 2. část Kursová politika
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
nevýdělečné organizace (ČÚS a vyhláška 504/2002 Sb.)
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.

Skupina AKCENTA AKCENTA CZ, a. s. AKCENTA ENERGIE, a. s. specialista na zahraniční platební styk na trhu působí od roku 1997 působí v ČR, SR, PL a HU AKCENTA ENERGIE, a. s. kompletní servis v oblasti fyzické dodávky elektřiny na trhu působí od roku 2007 je držitelem licence ERÚ pro obchod s elektřinou AKCENTA spořitelní a úvěrní družstvo nabízí nadstandardní úročení vkladů poskytuje dostupné úvěry pro podnikatele na trhu působí od roku 2008

AKCENTA CZ, a. s. Prověřena klienty Držitel licence platební instituce a licence OCP Prověřeno 15letou působností na trhu V portfoliu okolo 6 tis. aktivních firemních klientů Zaměřuje se primárně na exportně/importně orientované klienty Působí především na středoevropském trhu Největší obrat mezi nebankovními subjekty Partner

AKCENTA CZ, a. s. Kompletní řešení devizových obchodů pro firmy Snížení finančních nákladů – individuální kurzy při nákupu a prodeji cizí měny Úspora na poplatcích při platebním styku – nízké nebo nulové poplatky za příchozí a odchozí zahraniční platby Jistota do budoucna – možnost zajištění aktuálního kurzu v budoucnosti uzavřením forwardových obchodů Nízké objemy obchodů – v porovnání s dealingy bank nakupujeme/ prodáváme nižší objemy měn (od 10.000 € či ekvivalent), v naší nabídce jsou všechny standardní měny a nově i vybrané měny exotické

AKCENTA CZ, a. s. Kamkoliv ... téměř  Nově nabízíme přes 120 exotických měn rubl juan, dong, hřivna turecká lira, indická rupie, brazilský real, mexické peso atd. Realizace hladkých plateb v těchto měnách Kontrakty nasmlouvané v místní měně lepší ceny vyšší konkurenceschopnost

AKCENTA CZ, a.s. Jednoduše, rychle a bezpečně Administrativně jednoduché – obchodování s klienty na základě uzavřené rámcové smlouvy Obchody možno uzavírat telefonicky nebo prostřednictvím elektronické aplikace (On-line Broker - OLB) Pilotní provoz nové generace OLB plně automatizovaná platforma obchodování v reálném čase intuitivní ovládání

AKCENTA CZ, a.s. Jsme tu pro Vás Milan Cerman předseda představenstva milan.cerman@akcenta.eu Aleš Dubský manažer obchodu a akvizic tel.: 605 299 731 ales.dubsky@akcenta.eu Radek Jarema manažer obchodu tel.: 605 299 730 radek.jarema@akcenta.eu www.fx.akcenta.eu