Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Poprvé se monitor objevil na výstavě IFA* v Berlíně v září 2013  *IFA=Mezinárodní rozhlasová výstava původní název z roku 1923)
Advertisements

FLORBAL pro trenéry navazuje na seminář „Florbal pro pedagogické pracovníky“ Lektor: Tomáš Hradil.
Projekt HYDRONET Hydronet je projekt určený pro volné šíření aktuálních meteorologických informací široké veřejnosti. V současné době jsou.
SOFTWARE operační systémy
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
HARDWARE ICT Mgr. Milan Šimek. ARCHITEKTURA PC Skříň Monitor Klávesnice Myš Další příslušenství (accessories)
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
IS V EKONOMICKÝCH SUBJEKTECH Ing. Jiří Šilhán. IS IS – data+lidi+HW, prvky + relace mezi uživateli, které splňují nějaké cílové chování – tak aby byly.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Informatika 1_6 6. Týden 11. A 12. hodina.
USB porty a jejich využití
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Informační podpora managementu
Model TCP/IP Fyzická vrstva.
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
ZÁKLADNÍ DESKA MOTHERBOARD
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_169_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – operační paměť Autor:
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
SIPVZ – Státní informační politika ve vzdělávání w w w. e - g r a m. c z E-gram E-gram Informační a komunikační web SIPVZ 1. Původní web:
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Vesnice Strupčice.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
S O F T W A R E Šablona 32 VY_32_INOVACE_6_5_Operační systémy.
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY. 2 DATABÁZOVÝ SYSTÉM SYSTÉM ŘÍZENÍ BÁZE DAT (SŘBD) PROGRAM KTERÝ ORGANIZUJE A UDRŽUJE NASHROMÁŽDĚNÉ INFORMACE DATABÁZOVÁ APLIKACE PROGRAM.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Prototypování, testování prototypů Lenka Němečková Komunikace člověk-počítač KISK FF MUNI
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_02A18 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření duben 2014.
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
Architektura počítače
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Řízení sportovního tréninku
Informační systém opravny praček DAIS Jméno: Tomáš Pijáček Login: PIJ006.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Mikroprocesor.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
4/18/2017 7:41 PM Lukáš Svoboda.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r. o., Orlová Lutyně AUTOR: Bc. Petr Poledník NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TEMA: Počítačové systémy.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Vývoj mobilních her a současné trendy
FC Slovan Rosice, z.s..
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Nábor mladých fotbalistů
HARDWARE ICT Mgr. Milan Šimek.
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
DirectX Jan Kotrouš PGC3.
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
Transkript prezentace:

Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů

Krátce o této skvělé hře Football Manager 2007 je další díl v sérii sportovních simulací od SI, který je samozřejmě postaven na populárním a osvědčeném systému, jež však bude po všech stránkách vylepšen na základě feedbacku od fanoušků. Změn a novinek je prý přes 100 a to ve všech chystaných verzích. Například majitelé Xboxu 360 se v rámci FM 07 dočkají zbrusu nového uživatelského rozhraní. Majitelé PSP se zas mohou těšit na více ligových soutěží, hráčů a týmů a hlavně na podporu Wi-Fi multiplayeru. Všechny verze hry pak budou obsahovat vylepšený systém nápovědy, přehlednější interface a větší množství podrobnějších informací od asistentů i specializovaných trenérů. Kompletního přepracování se dočkaly žákovské a juniorské týmy, respektive systém v jehož rámci se o ně hráč staral a vychovával si budoucí hvězdy. Víceméně nový bude také skauting, díky němuž bude mít hráč přístup k daleko podrobnějším informacím, ale i systém pro vyjednávání s hráči a komunikaci s médii. To samé pak platí o práci a interakci s členy týmu.

Obrovská databáze klubů a fotbalistů, rozsáhlost a přesnost soupisek, propracované vztahy s hráči, velké možnosti v taktice, reálná simulace zápasů, solidní rychlost zpracování výsledků, nízké nároky na HW. Příliš mnoho pošty, nápovědné hlášky mizí zbytečně rychle.Inovací mohlo být i více.

Přeji příjemnou zábavu a mnoho manažerských úspěchů s touto hrou Systémové požadavkySystémové požadavky: Minimum Procesor 1,8 GHz 512 MB Ram DirectX 9 nebo vyšší Doporučeno Procesor 2,8 GHz 1 GB Ram DirectX 9 nebo vyšší, shader model 2/3