WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
iHC-MA iNELS Home Control pro smartphony s OS Android
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
Snadné projektování a instalace
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Radiofrekvenční řízení budov
Online jazyková výuka v praxi. rychlost srozumitelnost efektivita Přenos informací.
Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až.
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
Zahřívání vodiče při průchodu
JA-80 v h1 Změní Váš domov na oázu klidu a pohodlí.
Představujeme službu Samepage
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Vyučovací předmět Počítače Seznámit žáky s moderní informační a komunikační technologií a poznat její možnosti - PC, internet, mobilní telefon Umožnit.
1 Encontrol s.r.o. POHODLÍ | ÚSPORY | BEZPEČNOST.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Spojovací, signální a zabezpečovací prostředky v domácnosti
Kontrola otevřených portů
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
DOMINTELL.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_050 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
O TEVŘENÁ SÍŤ PARTNERSTVÍ NA BÁZI APLIKOVANÉ FYZIKY CZ.1.07/2.4.00/ Vernier a LabVIEW ve vzdálených laboratořích František Látal Katedra experimentální.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Peněžní ústavy Petr Machala. 1.Každá domácnost, firma i stát musí každý měsíc platit řadu služeb. a)Které provozní náklady platíte u vás doma? b)Jakým.
Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Světelná technika Automatizace světla.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Dana Mazancová Databáze Anopress a ČTK ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
DIDAKTIKA FYZIKY I. 8 ICT ve Fy Josef Trna PdF MU©2009.
ANOTACE: Tento materiál slouží k tomu, aby žáci porozuměli, co je WIFI a poznali způsob zapojení. Očekávaný výstup:Využívá služby INTERNETU Speciální.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Wi-Fi zařízení 2 DIn, 2 DOut, 2 teploty.  Rozměry 71x90x58 mm  Napájení 230 V AC  Digitální vstupy 8-30 V DC  Digitální výstupy V AC  Teplotní.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Tepelné účinky elektrického proudu Základy elektrotechniky 1 Tepelné účinky elektrického proudu Ing. Jaroslav Bernkopf.
Radiofrekvenční řízení budov
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
Elektronické bankovnictví
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Chytrý zámek.
2N® Helios Vario analogue version
Jak naprogramovat akvarijní rybičku
Informační a komunikační technologie
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Operační systémy.
TaHoma 2.0 – Connected Living
Radiofrekvenční řízení budov
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Portál o stipendiích european-funding-guide.eu
Radiofrekvenční řízení budov
Office 365.
Volba povolání / střední školy
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem nastavovat teplotu ve svém apartmánu tak, že se prostřednictvím PC, nebo mobilního telefonu připojí k osobní stránce WEBHOME™ na internetu. To znamená, že si vaši zákazníci budou moci plně vychutnat svůj víkendový pobyt. Vždy, když přijedou na víkend, bude je čekat teplá voda a příjemná teplota interiéru.

Monitoring… Pomocí internetu lze monitorovat běh systému a provádět vzdálenou správu topení v apartmánu. To vše v pohodlí vašeho domu či kanceláře.

1x vstup = teplota nebo zabezpečovačka WEBHOME a podlahové vytápění V základu umí: 1x relé devireg 550

WEBHOME umí mnohem více pomocí přídavného modul Přídavný modul - I/O Extender TM Lze připojit až 5 přídavných modulů.

WEBHOME a Extender TM...ovládat spotřebiče v domě, garáži......vyhřívání bazénu, spuštění filtrace... … nastavení zavlažování na měsíce dopředu.... Pomocí web-home lze... … ohřívat vodu v nastavené dny...

WEB-HOME WEB-HOME je: - ovládání topení přes internet pomocí počítače nebo mobilního telefonu - ovládání dalších spotřebičů (bojler, zavlažování, světla...)‏ - naprostá kontrola nad topením - vzdálené ovládání z pohodlí domu