Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až."— Transkript prezentace:

1

2 Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až po zabezpečení domu a ochranu Vašeho majetku. INELS je tedy možné využít jak pro rodinné domy, byty, administrativní, prodejní prostory, tak i pro rozsáhlé budovy, či komplexy budov a průmyslovou sféru.

3 Ó, sladký domove! Home sweet home! INELS připraví Váš dům
Nemusíte být nutně vojákem cizinecké legie, abyste často i několikrát za den v duchu zvolali toto moto. Také člověk dnešní doby zatouží v kolotoči svých každodenních povinností a útrap po teplé náruči vlastního domku či bytu. Systém chytré elektroinstalace INELS dokáže zpřítomnit Vaše touhy a přání. INELS připraví Váš dům na Váš příchod.

4 Když nejste doma... INELS střeží Vaši domácnost
I když nejste doma, INELS pravidelně zavlažuje zahradu nebo v zimě odmrazuje chodník či vjezd do garáže. V jednotlivých místnostech reguluje teplotu a to v přednastaveném úsporném režimu. Integrovaný zabezpečovací systém hlídá nejen pohyb v místnostech, rozbití skla či vloupání, ale také únik plynů a rozpozná tak včas možnost vzniku požáru. Simulací Vaší přítomnosti v domě, pomocí spínání a zhasínání světel, snižuje riziko vloupání do střeženého objektu. INELS střeží Vaši domácnost Je den. Je noc. Jste v práci, mimo domov. Váš čtyřnohý přítel I dům na čas osamí. Vy víte, že je vše v pořádku, že se nemusíte bát.

5 Vracíte se domů.. ...INELS dá ve správný okamžik věci do pohybu....
Pomocí SMS nebo příkazu zaslanému přes internet promlouváte v době Vaší nepřítomnosti k Vašemu domu. ...INELS dá ve správný okamžik věci do pohybu.... Napustit vanu Program pečení Váš dům Vás má rád! Ještě než se vrátíte domů, INELS ohřeje přichystanou večeři v troubě, zapne vyhřívání sauny a nastaví venkovní rolety podle aktuální intenzity osvětlení. Úsporný provoz regulace teploty přepne na aktivní vytápění, v letních měsících zapne klimatizaci.

6 Ahoj dome! ... je již vše přichystáno tak, jak máte rádi.
Příjemné osvětlení, teplo, lehká zvuková kulisa jako francouzský šanson. A pak se přistihnete, že jste při příchodu domů zavolali nahlas: „Ahoj dome!“ Prostě jste stále ještě nepřivykli tomu, že se ve Vaší domácnosti věci dějí úplně samy od sebe. Hlasová jednotka SOPHY snímá Váš hlas. Jakmile rozpozná Váš povel, ihned začne vykonávat předna-stavené pokyny deaktivuje alarm, sepne osvětlení a podle světelného senzoru nastaví vhodnou intenzitu osvětlení. Spustí Vaši oblí-benou hudbu, televizi jako kulisu a zapne kávovar. Než se usadíte pohodlně na pohovku INELS uzamkne příjezdovou bránu a garážová vrata. ... je již vše přichystáno tak, jak máte rádi.

7 ...užijte si to! Doma nejlíp INELS Vám dopřeje pohodlí, hlavu bez
starostí a přitom se chová ekonomicky. Na takové množství volného času, jaké Vám zprostředkuje systém INELS, si budete muset chvíli zvykat. A je možné a vysoce pravděpodobné, že své volno ze začátku neužijete úplně smysluplně…

8 INELS, neviditelná ruka Vaší domácnosti
Komfort | Úspory | Automatizace INELS je stále v pozoru a řídí běh domácnosti podle nastaveného programu. Zajišťuje optimální regulaci vytápění místností, osvětlení, ovládání venkovních rolet, zavlažování zahrady, v závislosti na čase, na teplotě, okolního osvětlení či počasí. Vhodným nastavením regulace vytápění a osvětlení umožňuje dosáhnout úspory energií. Jste doma. Necítíte se sami. INELS Vám pomůže třeba při vaření, kdy reguluje spotřebiče tak, aby se Vaše jídlo nemohlo připálit a to zrovna tehdy, kdy si Vás návštěvou z vedlejšího pokoje poctí Váš největší miláček.

9 Stačí jen dotek ...užijte si to!
Dotykem ovládacího „touch “ panelu nebo přímo z počítače můžete pomocí programu INELS Designer and Manager změnit či upravit nastavení všech jednotek a zařízení připojených do systému. Můžete například změnit režim vytápění nebo aktivovat zabezpečení garáže. Nyní máte kompletní přehled téměř o všem, co se děje v domácnosti. Navíc můžete všechny spotřebiče, které jsou součástí systému ovládat z jediného místa! INELS Designer and Manager Program pro komplexní přehled a ovládání všech spotřebičů, které jsou součástí elektroinstalace. IDM umožňuje přiřazení a nastavení různých funkcí jednotlivým ovladačům. Umožňuje přednastavit režim vytápění či ovládání spotřebičů v závislosti na reálném čase, teplotě nebo jiných událostech. ...užijte si to!

10 Srdce a mozek systému Centrální jednotka
Centrální jednotka je základním prvkem inteligentní elektroinstalace INELS. Řídí všechny komponenty systému a tvoří dohled nad celým systémem. Centrální jednotka je umístěna v rozvaděči a může být propojena s počítačem nebo ovládaná vzdáleně pomocí internetu nebo GSM brány (SMS zpráv). Centrální jednotka

11 Přehled a bezpečí Díky propojení systému INELS s Vaším počítačem
získáte okamžitý přehled nad všemi spotřebiči v domác-nosti. Vidíte, kde svítí světlo, jaká je teplota v jednotlivých místnostech, nebo dokonce i pohyb osob v domě. Systém můžete ovládat přes internet nebo PDA a to z kteréhokoliv místa na světě.

12 Jak snadné je dům ovládat!
Ovládání celého systému na dálku Internet (PC, PDA) SMS zprávy Jak snadné je dům ovládat! INELS v interiéru Nástěnné tlačítkové ovladače WSB Bezdrátové tlačítkové ovladače Pokojový termoregulátor SOPHY jednotka pro ovládání hlasem Univerzální dálkový (IR)ovladač Zabezpečovací klávesnice „Touch screen panel “

13 Funkce systému Ovládání světel Regulace vytápění a klimatizace
světelné scény v závislosti na intenzitě okolního osvětlení, na pohybu nebo na čase Regulace vytápění a klimatizace v každé místnosti(okruhu vytápění) samostatně, regulace teploty v závislosti na venkovním počasí Ovládání venkovních rolet, markýz, nebo také garážových vrat, posuvné brány, krytu bazénu Zabezpečovací systém sledování pohybu, narušení objektu vloupáním, prevence vzniku požáru rozpoznáním úniku plynu či kouře Simulace přítomnosti Automatické ovládání rolet v závislosti na čase, náhodné spínání osvětlení Centrální ovládání vybraných světel, spotřebičů, vypnutí okruhu zásuvek jedním stiskem tlačítka ovladače Ovládání spotřebičů v závislosti na čase /teplotě /intenzitě osvětlení či jiných přednastavených režimů můžete ovládat jakékoliv spotřebiče připojené do systému INELS Funkce systému

14 Váš dům Vás má rád!

15 Systém INELS Vám přináší firma ELKO EP,s.r.o.
Jsme český výrobce s 15-letou tradicí. Exportujeme do více jak 50 zemí světa a jsme dodavatelem pro firmy s vedoucím postavením na poli elektrotechniky. Od roku 2002 rozšiřujeme naši působnost i do jiných zemí prostřednictvím dceřiných společností ELKO EP Slovakia, ELKO EP Hungary, ELKO EP Poland, ELKO EP Russia a ELKO EP Romania. Dynamický rozvoj firmy je podložen vlastními výrobky, které svými užitnými vlastnostmi, kvalitou a v neposlední řadě i cenou našli své místo na trhu. Naše výrobky přináší uživatelům mimo jiné bezpečnost, vyšší komfort a také nezanedbatelnou finanční úsporu. Můžete si vybrat od jednoduchého řešení s použitím některého z našich relé, až po inteligentní sběrnicovou elektroinstalaci INELS.

16 V á š d ů m V á s m á r á d !


Stáhnout ppt "Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až."

Podobné prezentace


Reklamy Google