Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání."— Transkript prezentace:

1 Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání a provádět elektronická podání na různé úřady a organizace městské správy zapojených do projektu. Služby budou poskytovány z jednoho místa prostřednictvím aplikace Interspis umístěné na existujícím internetovém portálu hlavního města Prahy a budou dostupné nepřetržitě v libovolném čase. InterspisProjekt Interspis jednotným způsobem umožní elektronickou komunikaci mezi různými úřady a organizacemi městské správy např. při předávání či postupování spisů. Tedy komunikaci mezi různými aplikacemi typu Spisová služba – Record Management

2 18.10.2007 Interoperabilní spisová služba InterSpis Benchmarking Kontroly Životní situace Portál HMP Webové služby Spisová služba e-spis MČ A Webové služby Spisová služba GINIS MČ B Webové služby Spisová služba AiP MČ C Webové služby Spisová služba Triada MČ D Webové služby

3

4 Ukázka InterSpis: Přehled podání Podání v Dolních Počernicích 3x Podání Praha 19


Stáhnout ppt "Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání."

Podobné prezentace


Reklamy Google