Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Advertisements

MS Windows.
ZÁKLADY PRÁCE S PC PRÁCE S MYŠÍ. Ovládání tlačítek na myši.
školení internetového vyhledávače
Obrázek v prostředí MS-WORD
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Základní pojmy v informatice –II.
Excel – Vzorce Ing. Bohumil Bareš. Principy vytváření vzorců Můžeme je zadávat ručně nebo pomocí průvodce, kliknutím na ikonu, která spustí dialogové.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Tvorba záhlaví, zápatí ve Wordu 2010 ; číslo stránky.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Internet – vyhledávání dopravního spojení VY_32_INOVACE_04 Sada.
Popis a ovládání Plocha I
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Základní prvky internetového prohlížeče
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní prostředí počítače
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Windows 7 Popis a ovládání Plocha II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Překladač VY_32_INOVACE_17 Sada 12 Základní škola T. G. Masaryka,
Školení internetového vyhledávače
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
GPS souřadnice Mgr. Miroslava Černá ZŠ Volgogradská 6B Ostrava-Zábřeh.
Tiskárny a konfigurace tisku
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
PowerPoint.
Pracovní prostředí počítače
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
PRÁCE SE SLOŽKOU VY_32_INOVACE_09
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
(nabídka kreslících nástrojů)
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Transkript prezentace:

Autor: Janoštíková Tereza

Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis

Zadání školní prezentace Ze zadání tématu školní prezentace si vyberu klíčové slovo pro celou prezentaci MŮJ OBLÍBENÝ SPORT Jako téma si zvolím BADMINTON

1. Krok - internet Na ploše svého PC si vyberu ikonku pro spuštění internetu Dvojklikem otevřu ikonu Na PC si mi otevře domovská stránka

2. Krok – vybrání vyhledávače Zvolím si internetový vyhledávač Google Klikem na tlačítko hledej zahájím vyhledávání

3. Krok – Google vyhledávač Vyberu si z nabídky požadované a klikem myši otevřu Google

4. Krok – zadání klíčového slova Zadáme klíčové slovo do vyhledávače a zvolíme si z nabídky vyhledávání OBRÁZKY

5. Krok – vyhledání obrázku Kliknutím na obrázek si požadovaný obrázek vyberu

6. Krok – otevření obrázku Pravým tlačítkme myši si otevřu nabídku a kliknu na Kopírovat obrázek

7. Krok – vložení obrázku Ve své prezentaci kliknu na pravé tlačítko a vyberu vložit

8. Obrázek ve školní prezentaci