Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen 15. 2. 1972  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MÉ KRÁLOVSTVÍ.
Advertisements

Databázové systémy Relační algebra, kalkuly
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Závislost na Internetu. Že jste závislí na internetu, poznáte, když: máte na brýlích vypálenou webovou stránku se vám v noci zdají sny v HTML. při psaní.
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
Tereza Látalová.
JURAJ HERZ režisérem Ondřej Turek, SŠ uměleckoprůmyslová fotografie Koncentrační tábor narozen Samostatný režisér Barrandov Menší role.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_08.
MATKA TEREZA „Nečekejte na to, až vás někdo povede; začněte sami,
Joseph Haydn 1732 Rohrau – 1809 Vídeň.
LOL.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Rodina
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Milan Rastislav štefánik.
,,V životě jsem neviděl tolik lidí pohromadě s tak křivými zuby.“ -Elvis Presley The Beatles.
Název Vztahy v rodině   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Příbuzenské vztahy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Daniel Landa v Praze.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
VY_32_INOVACE_47_NE.
Emil František Burian
Matematika – 2.ročník ZŠ Zábavná matematika
Mezilidské vztahy 3. ročník
T. G. Masaryk Tereza Fojtíková.
Binomická věta Existují-li 2 alternativní jevy s pravděpodobnostmi p a q (q =1- p), četnosti možných kombinací p a q v serii n pokusů jsou dány rozvinutím.
Karel Čapek.
KOMUNISMUS UTOPIE NEBO ZLOČIN?.
Binomická věta Existují-li 2 alternativní jevy s pravděpodobnostmi p a q (q =1- p), četnosti možných kombinací p a q v serii n pokusů jsou dány rozvinutím.
Adéla Sopková Můj Telefon: ICQ:
MICHAIL ALEXANDROVIČ ŠOLOCHOV
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin Dějepis 9.ročník III
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová OSOBNOSTI NAŠÍ HISTORIE II.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká próza a poezie 20. století ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_29_Marie_Terezie_ad2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor: Mgr.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Marie Curieová-Sklodowská
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Angelina Jolie.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Obchodní akademie, Střední odborná škola
Aleš 2016 pro soutěž bajtik Klubal
Název školy: Základní škola Netvořice
Digitální učební materiál
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Pardubice - Spořilov
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Rodina VY_32_INOVACE_3A_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_07_ Rodina Téma: Rodina
PŘÍRUČKA ČESKÝCH BÁSNÍKŮ, SPISOVATELŮ A HERCŮ
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Transkript prezentace:

Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“.

 Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů světa  Hrál ve vítězných týmech na OH a MS  Jeho partnerkami jsou úspěšné modelky  Zůstal Čechem

 Řeholní sestra  Narozena  Pochází z měšťanské rodiny  V 18-ti letech odplula do Indie  Poskytovala zdravotní péči nejchudším dětem  V roce 1979 dostala Nobelovu cenu  Zemřela v roce 1997  V roce 2003 byla svatořečena

 Anglický herec  Narozen  Rodiče nepodporovali myšlenku na hereckou dráhu  Stal se představitelem filmového Harry Pottera  Je nejbohatším mladým hercem na světě

 Ruský politik  Narozen  V 21-ti letech vstoupil do politiky  Stal se prvním mužem dřívějšího Sovětského Svazu  Pokusil se reformovat diktaturu  Nastartoval rozpad komunistického bloku  V roce 1990 obdržel Nobelovu cenu

 Důchodkyně  Narozena  V 9-ti letech jí zemřel otec  V 10-ti letech jí těžce onemocněla matka  Vychovala dvě děti  Postavila dům  Je 5-ti násobná babička a prababička jednoho vnuka  Řídí auto a užívá ICT

 Jaromír Jágr: vyberte-nejvic-sexy-hokejistu.html  Matka Tereza: esoteriky.cz/dokumenty- clanky/laska/matka_tereza/matka_tereza.phphttp:// esoteriky.cz/dokumenty- clanky/laska/matka_tereza/matka_tereza.php  Daniel Radcliffe: daniel-radcliffe.html daniel-radcliffe.html  Michail Gorbačov: gorbacovhttp://nenasili.cz/cs/603_michail- gorbacov  Marie Straková: dcera-chtela-okrast-o-dum-svou-vlastni- matku.html