DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Advertisements

Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Beseda s paní spisovatelkou
Informační vzdělávání uživatelů Co je nového?. Vznik sekce IVU při SDRUKu Přehled aktivit Přehled aktivit Odborné semináře Brno – duben 2010 Brno – duben.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Kniha je náš kamarád projekt Čtenářská gramotnost.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Věcné čtení, klíčová slova, knihovna, archiv
Základní škola Lenešice
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
9.A.
Z ÁKLADNÍ ŠKOLA, B RNO, G AJDOŠOVA 3 F AKULTNÍ ŠKOLA P EDAGOGICKÉ FAKULTY M ASARYKOVY UNIVERZITY V B RN Ě.
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze
STAŇ SE NA CHVÍLI MALÝM PRINCEM CESTOU NECESTOU VESMÍRNÝMI DÁLKAMI.
Knihovna vydávající e-knihy aneb Četba pro každého zdarma ke stažení
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
Jan Werich Vytvořil: Jiří Burda
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_35.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_34.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_36.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_33.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_32.
Výzva 56: NA SPOLEČNÉ CESTĚ. NA SPOLEČNÉ CESTĚ - ČD bylo odučeno 48 čtenářských dílen do školní knihovny jsme zakoupili 1007 knih a 8 elektronických čteček.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_34.
Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_30.
Název: VY_12_INOVACE_ČJ_23   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_36.
Pasování na čtenáře v krajské knihovně
Základní škola Valašské Klobouky
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_31.
Detektivů z 4.A Začneme v 17:30
Čtenářsky podnětné prostředí
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Školní rok 2015/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
Pokus. konec.
Podpora dětského čtenářství
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
PŘEVODY JEDNOTEK HMOTNOSTI procvičování
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
Mgr. Iva Štancíková Člověk a jeho svět Vlastivěda národní obrození 5
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Naše první školní krůčky
MĚSTO MILOVICE. Počet obyvatel podle částíPočet obyvatel.
Vítejte milí žáci/studenti!
Zuzana Benešová Kristýna Křížová Laura Volšičková
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Nabídka vzdělávacích lekcí pro školy
Transkript prezentace:

DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky

CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o VÝROBA VLASTNÍ KNIHY o ČTENÁŘSKÁ DÍLNA o VIDEOPROJEKCE VESMÍRNÝCH POHÁDEK

ORGANIZACE  SRAZ VE TŘÍDĚ 1.B V 8.00  NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY  NÁVŠTĚVA ŠKOLNÍ KNIHOVNY  KONEC VYUČOVÁNÍ V  ORGANIZUJE: IVA KOPECKÁ

Použité obrázky HeEr4AqQ HeEr4AqQ