Valašská Polanka Kateřina Srbová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vranovská Ves.
Advertisements

Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Základní škola a Mateřská škola Křesetice
Obec Pavlice.
Naše město a škola Jakub Jakuba 9.C.  Vizovice jsou město v okrese Zlín ve Zlínskem kraji  Dominantou města je barokní zámek  jsou zde dvě trojúhelníková.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Valašská Polanka Andrea Polanská.
Valašská Polanka.
Valašská Polanka Barbora Filáková.
Obsah Valašská Polanka Kde se nacházíme Základní info Znak Z historie
ÚSTÍ U VSETÍNA.
 Poloha.. Poloha..  Naše obec Naše obec  Mapa Obce Mapa Obce  Historie obce Historie obce  Tradice Tradice.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
Okresní kolo ve florbalu starší žáci 1. prosince 2014
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Amálie Ondrá č ková. Obsah  a, Základní údaje  b, Historie  c, Základní škola a knihovna  d, Pamětihodnosti  e, Zajímavosti.
Adéla Filová.  STRANA 1 STRANA 1  STRANA 2 STRANA 2  STRANA 3 STRANA 3  STRANA 4 STRANA 4  STRANA 5 STRANA 5.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
VALAŠSKÁ POLANKA.
Valašská Polanka Michal Baran.
Leskovec Surý Josef.
MĚSTO VIZOVICE Jana Holá.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Vesnice Strupčice.
Dohoda mezi Severočeskými doly a.s. Chomutov
Pozděchov je obec v okrese Vsetín Zlínského kraje. Má 585 obyvatel
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Plzeň Plzeň.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Vesnice Valašská Polanka
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
David Maček.  vznik obce  Informace  Sport  Juřičkův Mlýn  Škola  Firmy  STRAVOVÁNÍ, PRODEJNY:
Martin Kozubík. Poloha Valašské Polanky Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4.
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař:
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
Obec Myslejovice leží 10km od Prostějova na východním výběžku Drahanské vysočiny. Nejvyšší bod, Stříbrná, měří 551m. Nadmořská výška Myslejovic je 353.
FIRE DANCE 2017.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
FC Slovan Rosice, z.s..
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
Nábor mladých fotbalistů
SDRUŽENÍ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ KŘIŠŤANOVICE
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Obecní deň 2014 Občerstvení : srnčí guláš, uzený kabanos, víno,
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Horní Moštěnice.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
České hokejové zlato v Naganu 1998
Osečná Skokan roku 2013 Jiří Hauzer Prezentace
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Valašská Polanka Kateřina Srbová

Obsah Informace Historie Škola TJ Sokol Valašská Polanka Tradice SDH Valašská Polanka

Informace Počet obyvatel : 1347 (1. ledna 2006) Katastrální výměra : 1236 ha Nadmořská výška : 378 m.n.m. - 711 m.n.m. Poštovní úřad : PSČ 756 11 Starosta : Josef Daněk

Historie Polanka je starobylá obec, jejíž historie spadá do poloviny 14. století. První písemná zmínka o ní je v listině papežské kurie z roku 1361, podle níž patřila klášteru ve Vizovicích. V březnu 1929 byla úředně schválena změna názvu obce Polanka, která od té doby nese název VALAŠKÁ POLANKA. Obec ležela na rušné cestě, vedoucí ze Vsetína do Brumova a dále do Uher.

Škola Ředitelka školy : Mgr. Naděžda Hajdová Zástupkyně ředitelky : Mgr. Romana Řezníčková Ekonomka : Renata Procházková Účetní : Hana Kročilová Výchovná poradkyně : Mgr. Marta Pecárová Vedoucí stravování : Zdenka Ostruszková Školník : Josef Grycman

TJ SOKOL VALAŠSKÁ POLANKA Sokol ve Valašské Polance v roce 1937 původně vznikl jako spolek turistů a sportovně založených lidí. Zakrátko i naši předkové podlehli vábení kulatého nesmyslu a tak začali hrát fotbal. V Polance se většinou hrával fotbal na okresní úrovni, občas se postupovalo a taky někdy padalo. Nejvyšší soutěž, kterou kdy Valašská Polanka hrála byla I. B třída. Z té ale nakonec před čtyřmi lety sestoupila. Tehdy byl kádr silně omlazen, mnoho prostoru dostávali úspěšní dorostenci, kteří po 3 roky kralovali ve vsetínském OP dorostu. V týmu ale chybělo několik zkušených hráčů, a tak se spadlo. Nedělala se z toho žádná tragédie, postupovalo se podle scénáře dávat šanci mladým klukům.  Kostra tohoto dorostu právě tvoří nynější srdce celého fotbalu v Polance. Skvělá parta, která tehdy panovala, vydržela dodnes. Mnoho z těchto hráčů nyní působí i na funkcionářských postech. Namísto upadajícího výboru byl zvolen nový, který je tvořen mladými a hlavně aktivními členy. A za nynějším úspěchem se skrývá právě práce nově zvoleného výboru. Za cíl si vytyčil finanční stabilizaci a hlavně rozšíření hráčské základny. Proto byla ihned založena mladší přípravka a probíhají pořád nějaké akce pro zvelebení celého sportovní areálu a hřiště. Dále pořádá taneční zábavy a různé akce, jako byla např. zabijačka.

tradice Valašské Dožínky Mikuláši SDH Valašská Polanka Karneval

SDH VALAŠSKÁ POLANKA Vznik sboru je datován k 25.8. 1907 a dne 15.11.1907 byl oficiálně registrován.

Webové stránky Naše obec Základní škola Mateřská škola Knihovna Sbor dobrovolných hasičů TJ Sokol Farnost Fotogalerie