SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ www.strukturalni-fondy.cz/iop www.mkcr.cz/iop.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Advertisements

LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Podpora inovací v Olomouckém kraji. Ekonomická situace kraje  Průměrná mzda : Kč (1.-2. čtvrtletí 2012)  Míra registrované nezaměstnanosti: 10,38.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Kreativní tvorba studentů uměleckoprůmyslových škol zaměřená na průmyslovou výrobu.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Projekt ROSTISLAV - Routes and Stories of Slavs Slovácké muzeum v Uherském Hradišti.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Mezinárodní spolupráce Informace o změnách v systému sociálních služeb a o zahraniční spolupráci Kraje Vysočina.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Plánování prvních kroků
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Statutární město Ostrava
EdTRANS transition from school to work
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ

SLUŽBY  REZIDENČNÍ POBYTY VÝTVARNÍKŮ (1 DEN, 3 DNY, 1 – 3 TÝDNY)  VÝBĚROVÉ REZIDENČNÍ POBYTY (ROZMĚRNÁ DÍLA, 3 TÝDNY)  KONFERENCE, SEMINÁŘE, PŘEDNÁŠKY, VÝSTAVY, WORKSHOPY, SYMPOZIA  STÁLÁ EXPOZICE SKLÁŘSKÉHO UMĚNÍ  AUTORSKÉ A TEMATICKÉ VÝSTAVY  VÝTVARNÁ SOUTĚŽ  SLUŽBY DOKUMENTAČNÍHO CENTRA  PROJEKTOVÉ HRY A DALŠÍ AKCE PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY  INFORMAČNÍ SLUŽBA SKLÁŘSKÁ COOLNA ČESKÁ SKLENĚNKA KONFERENCE SKLÁŘŠTÍ MISTŘI ŘEHOLE SKLA SKLÁŘOVNA

PŘÍPRAVA PROVOZNÍ FÁZE / UDRŽITELNOST PRIORITA : SPOLUPRÁCE !  S PARTNERY - UMĚLECKOPRŮMYSLOVÉ MUSEUM V PRAZE, MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI N. NISOU, ČESKÁ SKLÁŘSKÁ SPOLEČNOST (UZAVŘENY PARTNERSKÉ SMLOUVY)  S FIRMAMI - SKLÁŘŠTÍ ODBORNÍCI (MAJITELÉ SKLÁŘSKÝCH FIREM A ATELIÉRŮ) 2 JSOU ČLENY VE SPRÁVNÍ RADĚ O.P.S., DALŠÍ FIRMY OBOROVĚ PŘÍBUZNÉ (SPOLUPRÁCE NA PRODUKTECH, VZDĚLÁVACÍ KURZY…) - VÝZNAMNÍ SPONZOŘI A MECENÁŠI (JASNÝ FUNDRAISINGOVÝ SYSTÉM)  S ETABLOVANÝMI I ZAČÍNAJÍCÍMI UMĚLCI (JAKO LEKTOŘI, ASISTENTI…)  S VYSOKÝMI A STŘEDNÍMI UMĚLECKÝMI A ODBORNÝMI ŠKOLAMI (REZIDENČNÍ POBYTY, SOUTĚŽE, SPOLEČNÉ PROJEKTY - INOVACE, WORKSHOPY…)  SE ZÁKLADNÍMI A STŘEDNÍMI ŠKOLAMI – PROJEKTOVÉ HRY NA CÍLENOU SKUPINU (SUPLOVÁNÍ ŠKOLNÍ VÝUKY, 4 VĚKOVÉ KATEGORIE)  S ORGANIZACEMI CR – POSÁZAVÍ O.P.S. + MAS POSÁZAVÍ (SMLOUVA O SPOLUPRÁCI, PRODUKTOVÁ NABÍDKA, PRAHA)  SAMOSPRÁVA – SMLOUVA S MĚSTEM SÁZAVA, VÝHLEDOVĚ SPOLUPRÁCE S DALŠÍMI MĚSTY (KRAJSKÁ MĚSTA), KRAJE (HL. STŘEDOČESKÝ)

PŘÍPRAVA PROVOZNÍ FÁZE / UDRŽITELNOST PROBLÉMY / POTŘEBY ŘEŠENÍ  PROGRAMOVÉ ČINNOSTI – ZAMĚŘENÍ NA TAVENOU PLASTIKU ! ADMINISTRACE !  EKONOMIKA PROVOZU – DLE PRŮZKUMU EFEKTIVITY SVĚTOVÝCH SKLÁŘSKÝCH CENTER – SOBĚSTAČNOST MAX 60% ! ZBYTEK JINÁ ČINNOST, SPONZORING, DÁRCOVSTVÍ… NA ENERGIE NÁROČNÝ PROVOZ (DÍLNY) ! PRODEJNÉ PRODUKTY, NABÍDKA SLUŽEB DLE POPTÁVKY ABSENCE SILNÉHO SPONZORA, MECENÁŠE GRANTY A DOTACE ZAMĚŘENÉ NA:  PODPORU PARTNERSTVÍ/SPOLUPRÁCE S VÝROBCI (REALIZACE SOUTĚŽÍ), VYSOKÝMI ŠKOLAMI (STÁŽE A ODBORNÉ PRAXE), S FIRMAMI, INVESTORY (ZAVÁDĚNÍ VÝROBKŮ NA TRH…)  PODPORU TALENTŮ – STIPENDIA, VOUCHERY INOVAČNÍ VOUCHERY…  PODPORU ŘEMESLA (TRADICE/INOVACE)  PODPORA ZAČÍNAJÍCÍCH VÝTVARNÍKŮ (MOŽNOST ČERPAT PRO FO)

PŘÍPRAVA PROVOZNÍ FÁZE / UDRŽITELNOST PROBLÉMY / POTŘEBY ŘEŠENÍ  VEŘEJNÁ PODPORA (PROBLÉM VE ZPŮSOBU PROKAZOVÁNÍ, ŽE PRO DANÉ ČINNOSTI NEEXISTUJE V ČR TRH ! – NEJEN PO DOBU UDRŽITELNOSTI -!?)  CÍLENÁ PROPAGACE (V ZAHRANIČÍ) (ABSENCE ŘÍZENÝCH VÝZEV – STŘEDOČESKÝ KRAJ) JEDNOTNÁ METODIKA NEKOMERČNÍ / KOMERČNÍ AKTIVITY  JASNÁ DEFINICE VÝCHOVNĚ-VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ PROPAGOVAT VÝROBKY A SLUŽBY OBORU SKLÁŘSTVÍ V ZAHRANIČÍ - CENTRÁLNÍ ÚROVEŇ (STÁTNÍ AGENTURY)

MARTINA KULHAVÁ CESTY SKLA, O. P. S. CESTYSKLA. CZ GSM : WWW. CESTYSKLA. CZ