Autorka: Veronika Prouzová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor: Lukáš Herák.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Jedinečný Ježíš Velikost člověka se dá určit podle toho, co za sebou zanechal a zda přivedl druhé k tomu, aby uvažovali nově, a dal impuls, který ho přetrval...
Něco málo o životě….
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Vězeň na útěku. Dobrý den, vítám Vás v našem městě.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Varování: Tyto snímky jsou chráněny jak zvukovou stopou tak autorským právem. Je zakázáno: Šířit nebo kopírovat tyto snímky nebo snad dávat bez svolení.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.A.07 Název pro školu:
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Práce s pohádkou - poznej podle úryvku
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Přečtěte si text a najděte 5 věcí, které se nemohly stát NÁVŠTĚVA.
O Karkulce Autor:František Šandor.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Dopis od Boha.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Diktát: napíšeme na tabuli.
1. kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny.
,,O slepičce, která nechtěla snášet vajíčka“
Autor: Dedek Tomáš KAPITOLA 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovali,
Autorka: Koltunová Kristýna 1 kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustu jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka.
Kapitola 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
42. Ester zachránila Izraelity před smrtí. Když se Mardocheus dozvěděl o všem, co se stalo, roztrhl svůj šat, oblékl si žíněné roucho a posypal hlavu.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_10 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k procvičování přídavných jmen ve 3.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
PřIjímací řízení na GJŠ
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Příprava na závěrečnou prověrku
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
O slepičce která nechtěla snášet vajíčka
Rozhovor s NÍM.
Téma (název prezentace)
Malí andělé.
Rozhovor s NÍM.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Malí andělé.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Kouření.
Šípková Růženka Trochu jinak.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Autorka: Veronika Prouzová Království koček Autorka: Veronika Prouzová

1.Kapitola V Čínské čtvrti žila dívka jménem: Haru Jošijoko. Každý den jako obvykle zaspala. Když chtěla přejít silnici tak uviděla jak na zelenou přechází kocour.

Kočka na ni promluvila: Nestalo se ti nic. Nezlob se na mě prosím Kočka na ni promluvila: Nestalo se ti nic? Nezlob se na mě prosím. Poděkuji ti později. Dívka se jen uklonila.Zvedla se a odešla domů.

Ráno ve škole uklízela a přišla za ní kočka která Haru sdělila, že kocoura kterému zachránila život byl kočičí princ a že jí chtějí za prince provdat. Haru chodila po městě a chtěla si konečně odpočinout a sedla si na velkou bílou kočku.

Kočka se ptala: Co chceš Kočka se ptala: Co chceš? A Haru odpověděla: Mam veliký problém a potřebuji pomoc s kočkami z kočičího království. Jdi za mnou. Dovedl ji na malé náměstí kde objevila krásného kocoura který na ni začal mluvit: Dobrý den. Jmenuji se Baron Humbert Fon Dikinghem a jak se jmenuješ ty? A jak tam jako vylezu co?!

Haru. Dobrá vím jaký máš problém pomohu ti Haru . Dobrá vím jaký máš problém pomohu ti. Ale sotva to dopověděl Haru zmizela. Haru se probudila již v kočičím království v krásných šatech a špercích. Haru byla smutná a když jí posadili za stůl začala plakat. Juhu

Král zámku svolal žongléry a klauny, ale nikdo jí nerozveselil Král zámku svolal žongléry a klauny, ale nikdo jí nerozveselil. Tu vešel Baron převlečen za mušketýra s maskou a řekl: Myslím že já dokážu slečnu Haru pobavit. Pak Haru vyzval k tanci a vytancovali až ven a tam utekli z kočičího království. Kdo to je ?

Haru se opět vrátila do svého domu ale ne barona nemohla nikdy zapomenout. Já chci být kočka

A TO JE VELMI ŠTASTNÝ KONEC Dobré na hodinový film A TO JE VELMI ŠTASTNÝ KONEC