Na vlně První republiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium Víťězslava Nováka v Jindřichově Hradci: Vítejte u prezentace akce „HUDBA V NÁS – hudební toulky d ě jinami m ě sta“
Advertisements

ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Radost pod modrou oblohou I.kategorie(3.,4.,5.roč.)
vyučující: Ing. Jana Herejková
Prezentace módní značky T-Style
Základní škola Karla Vokáče Strašice
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ.
Výstup předmětu 3AM399 Animace kulturního dědictví ZS 2012/2013
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Třebenice Okres Litoměřice.
FRANCIE Účastníci zájezdu: Alexander Večtomov Aneta Křížová
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
TÉMA SOUTĚŽE 1.MÍSTO - MARKÉTA PŘIKRYLOVÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – ul.PALACKÉHO KATEGORIE I TŘÍDA + ODPOVÍDAJÍCÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA KATEGORIE.
€ur pr pag, s. r.. fiktivní reklamní agentura Obchodní akademie, Plzeň náměstí T. G. Masaryka 13, Plzeň.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Projektový den – „Den dětí“ Čtvrtek „Setkání s netradičními sporty“ ČERVINKA Vladimír 9.A KAŇKOVSKÝ David 8.A DANĚK Daniel 8.A KONVALINKA Dominik.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Michael.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.
VYHLÍDKOVÝ LET
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Naše třída 9.A.
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Škola v přírodě Štíří Důl 14. – B.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
Pan učitel přinesl na hodinu fyziky osobní digitální váhu. Jistě máte doma podobnou váhu na které se vážíte a sledujete zda-li jste po vánočních svátcích.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Školní žákovský parlament
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702
Rudolf Holub * četař Možděnice okr. Chrudim Marie roz. Čermáková Jaroslav Vais * Tlustovousy Marie Vaisová roz. Holubová.
IV. CHARITATIVNÍ ZUMBATHON na podporu boje proti rakovině prsu Mošnov, 16. dubna 2016.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
PŘIBLIŽME SE K SOBĚ – PD STUDIE CENTRA OBCE REG.Č.: CZ3.22/3.3.05/ Začátek spolupráce: Dne byla zástupci obou obcí Mosty u Jablunkova.
ZLATÝ PARTNER PARTNEŘI Děkujeme -Fondu pro neziskové organizace NROS - všem, kdo podpořili konferenci a realizaci knihy - hostkám a hostům konference.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
VÝSLEDKY ŠKOLNÍ OLYMPIÁDY
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
ZŠ TGM Ivančice Naše škola.
1.
Program Odborné středoškolské praxe sštř nový Bydžov
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Vlastní jména …procvičování
Talent okresu Prachatice ročník Vítejte ve Vimperku
Transkript prezentace:

Na vlně První republiky Animace kulturního dědictví 3AM399

Na vlně První republiky Elegance a noblesa, nadčasová móda, jazzové melodie a poklidná atmosféra kaváren, ve kterých se dumá o mísách koblih. To a mnoho jiného z jedinečné kultury 30. let jsme si dali za cíl oživit prostřednictvím našeho animačního projektu s názvem Na vlně první republiky. Díky organizaci a realizaci tohoto projektu jsme měli možnost uvést v praxi naše znalosti z několika předmětů, které jsou na Arts managementu vyučovány; vedle Animace kulturního dědictví např. i Projektový management, Marketing, Personalistika, atd.

Na vlně první republiky Akce se uskutečnila dne 19.12.2012 v kavárně Nová Syntéza ve Veletržním paláci Zúčastnilo se jí na 200 hostů, naprostá většina dorazila v dobovém oblečení, vstup byl zadarmo K tanci a poslechu zahrál pianista Tomáš Pavlán a jazzová kapela Tři neděle potom Dobové tance nám předvedli členové taneční skupiny Zig Zag Vrcholem večera byla módní přehlídka tří mladých návrhářů (Jana Minaříková, Petra Pitelková, Josef Konečný), kteří se ve své tvorbě inspirují elegancí a jednoduchostí módy třicátých let

Na vlně první republiky

Na vlně první republiky

Na vlně první republiky

Na vlně první republiky Organizátoři akce: Hlavní vedoucí - Jana Kralertová Vedoucí programu - Tomáš Rak Vedoucí administrativy - Markéta Neubauerová PR a marketing - Kristýna Bělová, Jana Sonntágová, Lucie Škardová, Michaela Melenová Fundrasing a finance - Tereza Tošnarová, Lýdie Urbánková, Lenka Hanzalová, Tereza Valentová Koncert - Adam Kaňa, Lucie Jelínková, Veronika Krhounová Přehlídka - Aneta Kaderková, Anna Roubíčková, Bára Kvačková Produkce - Zuzana Mačková, Šárka Hochová, Zuzana Čápová Doprovodné akce - Věra Špičáková, Lucie Čermáková, Alice Hladíková

Na vlně první republiky

KONEC