Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum:30.11.2009 Škola:Nám.Bří.Jandusů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Support.ebsco.com Jak se zúčastnit online semináře prostřednictvím WebExu Tutoriál.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základy html pro úplné začátečníky.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
školení internetového vyhledávače
Slovníky cizích slov Teď pustila mě pasivita a ty jsi moje priorita jsem hnedle vedle z cizích slov no jak ta jedle nebo the Fir. Až naučím se cizí řeči.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
 Search engine optimization  Jeden z prvních kroků při tvorbě obsahu webových stránek  Výrazně ovlivňuje dohledatelnost, návštěvnost a tím i úspěšnost.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Informace – vyhledávání informací
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Prezentace pro učitele jazyků Slovníky na www Slovník Verdict FREE PC Translator Vypracoval: Oldřich Sedláček Základní škola Moravské Budějovice, Havlíčkova.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Zadání samostatné práce SP1 Základy HTML. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML construkcí –Základní kostra –Kódování češtiny –Nastavení pozadí.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.10/Ku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/ Validita stránek.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Manažerské informační systémy Ing. Dagmar Řešetková
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Založení účtu na Google.com Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
XHTML – odkazy Mgr. Lenka Švancarová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Švancarová. Dostupné z Metodického portálu.
Tvorba záhlaví, zápatí ve Wordu 2010 ; číslo stránky.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o práci s vyhledávačem Google. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci umí použít vyhledávač Google k vyhledávání.
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název prezentace Autor prezentace Základní škola Blovice Družstevní Blovice.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
Hypertextové odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public Domain – na
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Překladač VY_32_INOVACE_17 Sada 12 Základní škola T. G. Masaryka,
Školení internetového vyhledávače
Hypertextový odkaz Program nabízí možnost jako všechny aplikace OFFICE svázat libovolný text s jinými soubory či snímky. 1)Označíme libovolný text 2) a)
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Vyledávání na internetu (18). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
VY_12_INOVACE_19_WEBOVÉ STRÁNKY_ INFORMAČNÍ GRAMOSTNOST _HORKÁ.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Internet – pojmy, služby
Název společnosti Produkty a služby
Jak na aktuality.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Office 365.
Transkript prezentace:

Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů Věk:13 let.

Krok 1-Začátek Otevřete si internet: Internet Další krok: tady tady

Krok 2-otevření stránky Nahoru zadej internetovou stránku se slovníkem např: Zadej sem stránku se slovníkem např.slovnik.cz Další krok: tady

Krok 3-popis stránky Máte otevřený slovník.cz nebo jinou takovou stránku např:prekladac.net,slovnik-cizich- slov.cz,online-slovnik.cz nebo jinou.prekladac.netslovnik-cizich- slov.czonline-slovnik.cz Reklama Přeložená slova Volba jazyku Zadané slovo Přeložit Další krok: tady

Krok 4-Jak překládat Chcete přeložit např.slovo krabice : Napište dané slovo Další krok: tady

Krok 5-Jak překládat Chcete přeložit např.slovo krabice : Zvol si jazyk Další krok: tady

Krok 6-potvrzení Klikněte na přeložit Další krok: tady

Krok 7-Přeložené slovo Slovo se vám přeložilo: Přeložené slovo Další krok: tady

Krok 8-překlad vět Slovnik.cz nedokáže překládat věty a proto jsou i jiné stránky kde se dají překládat věty např:prekladac.net: Jazyk Text k přeložen í Přeložit Další krok: tady

Krok 9-přeložení věty Je to stejné jako u slov: Klikněte na přeložit Zvolte si jazyk Napište větu Další krok: tady

Krok 10-Přeložená věta A máte přeloženou větu: Přeložená věta Další krok: tady

Krok 11-Jak přeložit celou stránku Další krok: tady Překlad textu, webových stránek a dokumentů Zadejte text nebo adresu URL webových stránek, nebo nahrajte dokument. Překlad textu, webových stránek a dokumentů Zadejte text nebo adresu URL webových stránek, nebo nahrajte dokument.

Krok 12-přeložení Zadejte tam webovou stránku např. seznam.cz klikněte na z češtiny do angličtiny potom klikněte na přeložit a celá stránka seznam.cz se vám přeloží

Nestihli jste něco? Krok 1-Začátek Krok 2-Otevření stránky Krok 3-Popis stránky Krok 4-Psaní slova Krok 5-volba jazyka Krok 6-Potvrzení Krok 7-Slovo je přeložené Krok 8-překlad vět Krok 9-přeložení věty Krok 10-věta je přeložená KonecOd začátku Krok 11-jak přeložit celou stránku Krok 12-Přeložení

Nestihli jste něco? Krok 1-Začátek Krok 2-Otevření stránky Krok 3-Popis stránky Krok 4-Psaní slova Krok 5-volba jazyka Krok 6-Potvrzení Krok 7-Slovo je přeložené Krok 8-překlad vět Krok 9-přeložení věty Krok 10-věta je přeložená Nashledanou