Projekt Bezpečně online Mgr. Marie Svobodová. Hradec Králové, ISSS 2006 Sem prosím umístit úvodní stránku webu Dnes zahajujeme provoz …..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Advertisements

„WEBFILTR živě“ přímo na svém počítači Vyzkoušejte KERNUN CLEAR WEB
Úvod Roviny bezpečnosti Softwarová bezpečnost AntiviryFirewall Bezpečnost na internetu PhishingSpam Datová komunikace Soutěž Bezpečně na netu 2014.
III/2 8.ABC XVII Informatika prevence, bezpečnost, zabezpečení, ochrana, údržba, aktualizace, update, brána firewall, antivir, malware,
ROZVOJ INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ V KROMĚŘÍŽI Zřízení PIAP v centru města a místních částech Postoupky, Bílany a Těšnovice.
Bezpečnost na internetu. V širším smyslu do této oblasti náleží také ochrana před úniky nevhodných osobních informací, například, manipulace s lidmi na.
Prezentace k semináři „ePraha – výzvy a příklady řešení“ ANALÝZA INFORMAČNÍCH POTŘEB (V PRAZE) Březen 2006 / Petr ŽIŽKA / STEM/MARK, a.s.
E-Česko 2006 Státní informační a komunikační politika Praha Vladimír Mlynář.
Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR František Holec viceprezident Hospodářské komory České republiky Seminář Označení CE vám otevře evropský.
13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ / /0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m.
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Registr dlužníků státu
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU Nemáte problém? Možná o něm jen nevíte! L ENKA E CKERTOVÁ.
Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu
Spotřebitel na finančním trhu Eva Zamrazilová Členka bankovní rady a vrchní ředitelka ČNB ČSE 22. září 2010.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
HOAX,PHISHING,SPYWARE.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
IP telefonie studie a co dál
Kiosky a informační portál MPSV
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Bezpečnost informací a IS/ICT v ÚZIS ČR Minimum informační bezpečnosti pro uživatele a aktuální informace z EU ÚZIS ČR, MBI, Ing. Jana Blažková verze 4.0/2010.
Realizace Národní strategie informační bezpečnosti ČR Mgr. Marie Svobodová Ministerstvo informatiky ČR Hradec Králové, ISSS 2006.
OBSAH Minulost – jak se rozvíjel obchod a budovaly prodejní kanály
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
1 Informace k revizi Národní strategie bezpečnosti silničního provozu v roce 2008.
Informační podpora při krizovém řízení
Atestace Fáres Shima ředitel odboru atestací Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
MU Brno, Vzdělávání knihovníků Mgr. Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna
Nové technologie pro webové aplikace v cestovním ruchu Nové technologie pro webové aplikace v cestovním ruchu Pavel Čech Unverzita Hradec Králové.
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA PŘI POUŽÍVÁNÍ PC A INTERNETU
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Jitka Bláhová, Univerzita Hradec Králové
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
Co je to hoax? HOAX je poplašná zpráva, která obsahuje nepravdivé anebo zkreslené informace.
Elektronické podatelny právo a praxe ISSS Hradec Králové Jan Hobza
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Ochrana osobních práv zaměstnanců a majetkových zájmů zaměstnavatele Ústav práva a humanitních věd , Brno Bc. Jiří Krupník.
Národní centrum bezpečnějšího internetu NÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU Prvního pluku 12a Prague 8 Czech Republic Tel.:
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
VIRUS - je program - dokáže se sám šířit bez vědomí uživatele tím, že vytváří kopie sebe sama - některé viry mohou být cíleně ničivé (např. mazat soubory.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
Kraje pro bezpečný internet Pracovní setkání, ZSMV Hotel Solenice Tomáš Marek, koordinátor KPBI, Krajský úřad Plzeňského kraje.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Lubomír Stepek Anotace Prezence slouží k seznámení se zásadami bezpečné.
Kyberšikana Denisa Opatrná ČJL+AJ. Centrum pro rodiče a děti Google  Je dostupné na
Počítačová bezpečnostPočítačová bezpečnost -je obor informatiky, který se zabývá zabezpečením informací v počítačích (odhalení a zmenšení rizik spojených.
IKT ALIK.CZ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Osvětová kampaň zaměřená na práva dětí v náhradní rodinné péči
SAFETY 2017 Význam a zásady fyzické bezpečnosti při ochraně (nejen) utajovaných informací. Hradec Králové duben
Je kybernetická bezpečnost dostačující?
9. Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu
BEZPEČNOSTNÍ RIZIKA INTERNETU
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Autor: Dominika Vycpálková
Ing. Jaroslav Kokeš Oddělení standardů
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Projekt Bezpečně online Mgr. Marie Svobodová

Hradec Králové, ISSS 2006 Sem prosím umístit úvodní stránku webu Dnes zahajujeme provoz …..

Hradec Králové, ISSS 2006 Proč  Plnění Cíle II Rozvoj znalostí o informační bezpečnosti z Národní strategie informační bezpečnosti ČR  Narůstající bezpečnostní hrozby - Phishing, on-line podvody, …  Relativně nízké povědomí běžných uživatelů o bezpečném používání počítače  Potřeba šířit informace o počítačové bezpečnosti

Hradec Králové, ISSS 2006 Cíl projektu  Poskytnout uživatelům počítačů ucelený zdroj informací o počítačové bezpečnosti, který jim pomůže: - zorientovat se v hrozících nebezpečích - získat informace o pravidlech chování na Internetu a při práci s počítačem - zabezpečit svůj počítač, sebe, svou rodinu i podnikání  Vybudovat web pro šíření těchto informací - Centrální místo pro informace o počítačové bezpečnosti pro běžné uživatele počítačů

Hradec Králové, ISSS 2006 Sem prosím umístit úvodní stránku webu Obsah

Hradec Králové, ISSS 2006 Sem prosím umístit zobrazenou libovolnou stránku z webu (ideálně s nějakými zajímavými informacemi, pravidly…) Obsah

Hradec Králové, ISSS 2006 Obsah

Hradec Králové, ISSS 2006 Obsah

Hradec Králové, ISSS 2006 Co bude dál….  Průběžná aktualizace obsahu  Větší podpora části věnované počítačové bezpečnosti pro děti  Provázání projektu s dalšími aktivitami - např. Národní program počítačové gramotnosti  Komunikace projektu - webu v rámci ostatních komunikačních aktivit MI ČR

Hradec Králové, ISSS 2006 Děkuji za pozornost Mgr. Marie Svobodová