HÁZENÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
8. Signály následků hry – jak se bude pokračovat
Advertisements

Pravidla fotbalu-OFSAJD
Fotbal Fotbal (z anglického football, foot=noha, ball=míč), též kopaná, je kolektivní míčová hra, která je nejpopulárnějším kolektivním sportem na světě.
Pravidla fotbalu.
Tato prezentace byla vytvořena
Beach rugby
Správně vstřelená branka pokud skórující družstvo nespáchalo přestupek míček přešel celým objemem brankovou čáru zepředu útočící tým: hokejkou nebo neúmyslně.
Hry třetího tisíciletí
Pravidla hry - přípravka
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
aneb plážová házená v Mostě.
FLORBAL.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
F.R.F mit Vocet - Profesoři Branka Del Petra z Líbejprdelnic na 1:0 Vysvětlivky: Pohyb hráče F.R.F Pohyb hráče Profesorů Pohyb hráče F.R.F s míčem Pohyb.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
BASKETBAL.
Informace o posunu věkové hranice pro hru tělem v žákovských kategoriích Od roku 2005 platí směrnice ČSLH omezující hru tělem pro kategorii žáků 5. tříd.
STREETBALL.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Je kolektivní halový sport…
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Moje první Prezentace!!.
Volejbal.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
Fotbal.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
RINGO Chytání a zpracování kroužku kroužek lze chytit libovolnou rukou, odhodit se však musí tou rukou, kterou byl chycen (nesmí se přendávat z.
Zimní sporty.
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
RINGO 1.
SOFTBALL 1.
Florbal Patrik Převrátil.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Basketbalová pravidla
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
VOLEJBAL 1.
Házená Kateřina Horáková.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
PYRAMIDA Celá čísla.
REUVEN VIROVNIK, přeložil Mgr. Robert Vyklický
Basketbalová pravidla
Fotbal Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Florbal Ročník: Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: S portovní hry Téma: Florbal – základní pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Plavání Téma: Hry ve vodě Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 15. září 2012.
Pravidla házené - obrázky. Obr. č. 1. Hřiště na házenou.
Interpretace basketbalového učiva pro jednotlivé lekce Pátá lekce – utkání, praktická aplikace pravidel (rozhodování) (90 minut – teorie, praxe) Tento.
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Házená – průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Házená Házená je kolektivní míčový sport, ve kterém proti sobě.
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
FLORBAL.
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Basketbalová pravidla
TJ Sokol Vikýřovice.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Mgr. Jan Charousek Liberec 2018
Transkript prezentace:

HÁZENÁ

Základní informace Na hřišti hraje 7 hráčů; 6 v poli a 1 brankář Hřiště 20 x 40m je rozděleno na 2 poloviny, z nichž v každé je vyznačené brankoviště, které je vzdálené od branky 6 metrů. Cílem je dopravit míč do branky protivníka. Hraje se na dva poločasy

Brankoviště Brankoviště má poloměr 6 m. V brankovišti se smí pohybovat pouze brankář, který hájí branku o rozměrech 2x3 metry. Za hrubý faul na hranici brankoviště se nařizuje trestný hod ze vzdálenosti 7 m (tzv. sedmička).

Doplňující informace Hráč smí s míčem udělat nejvýše 3 kroky. Hráči se střídají ve hře libovolným způsobem. Běžný faul a jiné porušení pravidel je trestáno 9m hodem (tzv. devítka). Za hrubý faul následuje varování žlutou kartou, při opakovaném hrubém faulu vyloučení na dvě minuty.