Zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) NÁVRH ÚPRAV Obchodní akademie, Střední odborná škola knihovnická a Vyšší odborná škola knihovnických, informačních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
INTERNET PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Služby veřejných knihoven zdravotně postiženým uživatelům PhDr. Ivana Štrossová Hradec Králové 26.března 2001.
Prezentuje: Mgr. Barbora Čalkovská ULD, Brno
Přijímací řízení 2013/2014.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Architektura knihoven KIC FAST
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Úřad práce v Jihlavě Informační poradenské středisko
Informační poradenské středisko
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Grafická úprava prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Ing. Stanislava Správková
PRÁVNICKÁ FAKULTA Děkanát PrF, Veveří 70, Brno Hlavní vstup
Společný regionální operační program Obchodní akademie, Česká Lípa, nám. Osvobození 422, příspěvková organizace.
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
Podnikání VY_32_INOVACE_ Podnikání - je založeno na podnikatelském záměru s cílem dosažení maximálního zisku - podnikatelský záměr = nápad.
Fond partnerství alokace 3 mil.CHF (včetně 15% spolufinancování MF) zahájení 2.Q 2009 ukončení31. květen 2013 zprostředkovatel MF - CZP
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
1 Preferujete vrabce v hrsti? Konzervativní investiční řešení v praxi
Priority ve vzdělávání jsou dané legislativou možnostmi finančních prostředků státního a krajských rozpočtů možnostmi čerpání fondů EU aktuálním vývojem.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Spolupráce škol a sociálních partnerů při tvorbě ŠVP a realizaci výuky Ing. Jana Trhlíková, NÚOV Brno, Projekt je financován Evroským sociálním.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
FRVŠ 2005 TO E Vysokoškolské knihovny Marta Machytková předseda OK E.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
aneb Assessment Centre a Development Centre
Výkon regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v roce 2014 v celostátním srovnání Porada ředitelů pověřených knihoven Jihomoravského kraje Městská knihovna.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Aktuální stav plnění usnesení vlády týkajících se projektu Systém včasné intervence Mgr. Hana Jamrichová MPSV.
FIKTIVNÍ FIRMY SE PŘEDSTAVUJÍ.  Systematické procvičení všech problémů  Žák řeší úlohy individuálně  Tradiční vztah učitel – žák  Praxe je jen zprostředkována.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELI-1.1 BEZPEČNOST Obor:Elektrikář.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Školský zákon ve vztahu k zákonným zástupcům (pro ředitele málotřídní školy) Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném.
STABILIZACE A REFORMA ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Priority ministra zdravotnictví Tomáše Julínka pro funkční období Praha,
Deinstitucionalizace ústavní péče očima ochránce 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora.
Základní technické údaje vozu
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
Informace ze sociální oblasti
škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem
Analýza potřeb škol Většina škol rozvíjí inkluzívní vzdělávání prostřednictvím činností spadajících do základní nebo mírně pokročilé úrovně. Inkluzívní.
Setkání v cyklu Střední školy a zřizovatel
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Ing. Stanislava Správková
Vozíčkářské trasy KČT Labská stezka bez bariér, 18. –
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Transkript prezentace:

zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) NÁVRH ÚPRAV Obchodní akademie, Střední odborná škola knihovnická a Vyšší odborná škola knihovnických, informačních a sociálních služeb, Brno, Kotlářská 9

zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) Výchozí situace: Budova školy není dosud bezbariérově přístupná pro vozíčkáře Nově ve škole působí Střední odborná škola knihovnická, resp. došlo ke sloučení s dosavadní SOŠ Hapalova Brno Studijní obory knihovnické jsou vhodné pro vozíčkáře (za předpokladu individuální zdravotní způsobilosti a splnění požadavků přijímacího řízení)

zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) Témata k vyřešení: Vybudování výtahu ve dvorním traktu budovy Vybudování alespoň dvou bezbariérových WC (pro dívky s nutností bidetu) Dořešení vjezdu do dvora (rozšíření při odbočení z ulice Kounicovy) Eventuálně rozšíření některých zárubní – vjezdy do tříd, nutnost šířky min. 90 cm

zpracovali: Leoš a Hana Fučíkovi (otec a dcera) Zajištění: Zřizovatel školy Fundraising – zajistí Leoš Fučík včetně možnosti čerpání z fondů EU a „norských fondů“ Osobní finanční vklad předkladatele Pro potřeby fundraisingu se nabízí možnost prezentace projektu v TV a na brněnském veletrhu (zajistí ředitel školy) Celkový investiční náklad max. 20 Mio CZK