Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
VÝVOJ ČESKÉHO OBCHODU A OČEKÁVÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ Z d e n ě k S k á l a R e s e a r c h D i r e c t o r R e t a i l & S h o p p e r I N C O M A t i s k o v á.
Hosting informačního systému K2
Věrnostní program.
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
1 Pavel Učeň ucen.webpark.cz Jsou požadavky malých a středních podniků na informatiku specifické?
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
Ekonomická gramotnost
STRANA 1RWE Transgas ENERGIE BUDOUCNOSTI MÁ JEN JEDNO JMÉNO V Praze
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Poptávka nabídka a tržní rovnováha
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Poptávka nabídka a tržní rovnováha
VY_32_INOVACE_ Nabídka a poptávka.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
Podnikatelské koncepce
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Trh Pavel Šuranský.
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
Marketing v pojišťovnictví února 2007 E :45 – 17:15 hod.
Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák PEF Mendelu – Management – ZS 2012.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
České eshopy pod drobnohledem Tomáš Hodboď, CEO Heureka.cz
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
„Komorový barometr nálady MSP“ ZÁŘÍ 2014 Aktuální průzkum HK ČR HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Poučení ze začátku podnikání - rady a tipy start-upu Music Solution Jaromír Uhřík
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
1 Podpora inovací v českém a slovenském průmyslu, role AIP ČR K. Šperlink Brno, září 2008.
Petr Machala. Kolik to stojí peněz? Hodinová mzda.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Charakteristika a podmínky dokonalé konkurence
Technické a profesní vzdělávání na VŠ – pohled zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský, SP ČR.
Investiční pobídky. ► Investiční pobídky začaly být v ČR poskytovány investorům od roku Jsou realizovány MPSV, MPO a Agenturou na podporu podnikání.
Tesco Store Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu 1. Tesco ve světě 2. Tesco v ČR 3. Hlavní poslání firmy 4. Formáty prodejních jednotek 5. Tesco.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Qcomputer Vítejte u qcomputer
Konzervárenská výroba
Ing. Veronika Dostálková MBA
Moravskoslezský region - změny
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Poptávka nabídka a tržní rovnováha
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Mgr. Rostislav Navláčil 15. Trh práce Občanská nauka 1. – 4.
Marketingové strategie
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Ovládání Posun tlačítkem Vrácení Hlasitost
V hotelnictví a cestovním ruchu
Obchod, trh Základy hospodaření.
Transkript prezentace:

Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012

Hystorie firmy Firma vznikla , začínaly jsme jako malá firma která prodávala oblečení ale postupně jsme se dopracovaly až na větší firmu která prodává jak oblečení tak i zbraně všeho druhu a další potřeby.Momentálně zaměstnáváme pět zaměstnanců.

Místo pobytu firmy Naše firma se nachází v České republice v Jihoeském kraji v obci Racířov směrem na Hlubokou.

Naše nabídky Jsme jedna z nejlevnějších firem na trhu, máme excluzivní nabídky za nejnižší ceny a často mýváme velké akce a slevy, pro VIP zákazníky mame slevy až 50% na vše.

Obor podnikání Podnikáme v oboru prodávání mysliveckých potřeb

Děkuji za pozornost