Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
SPORT – Spišská Nová Ves
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Golf & Country Club Piešťany
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Sportovní zařízení a akce
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
… správný cíl vaší cesty!
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
CENTRUM BABYLON je zábavní a společenský komplex
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Ústecký kraj 5 – 7 červen Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
tel: Plavy 189.
Liberecký kraj-kraj sportu
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Autor: Mgr. Hana Řehůřková Školní rok: 2011/12 Určení: 8. ročník základní školy Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vyučovací předmět: Zeměpis Téma: Kraje.
Volnočasové projekty a EU financování
Sportovní vyžití v Karviné
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Moderní cyklistická doprava
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Materiálně technické předpoklady
SUCHOZEMSKÉ EKOSYSTÉMY V
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Projektové záměry podané v rámci II. výzvy
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
STŘEDNÍ MORAVA – SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Destinační management regionu Střední Morava Zájmové sdružení právnických osob – mj. města, mikroregiony, organizace,
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Potenciál města Kroměříže v cestovním ruchu a cesty k jeho využití.
Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Vysočina Tourism, příspěvková organizace.
Bc. Michal Kafura projektový manažer města rozvoj města a jeho další potenciál.
Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Ostružno - Prachovské skály
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Představujeme vám.
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Zimní sportovní areály
Strategický plán rozvoje obce pro období
Liberecký kraj Kraj pod Ještědem.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Městské informační centrum Liberec

LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU K tomu ocenění přispělo skvělé sportovní zázemí, vybavená sportoviště a pravidelné pořádání významných akcí.

SPORT PARK LIBEREC venkovní a indoorová sportoviště antukové kurty beachvolejbalové hřiště fotbalové hřiště s umělou i přírodní trávou in-line dráha dětské hřiště s více jak 25 herními prvky multifunkční Tipsport arena NIGHT OF WARRIORS BUDDY BOWLING CAP 23. – MISTROVSTVÍ SVĚTA V AGILITY 4.. –

Aktivní trávení volného času BIKE PARK JEŠTĚD lanová dráha Skalka funguje pro turisty i cyklisty půjčovna kol a koloběžek na centrálním parkovišti v areálu dětské hřiště paraglaiding atraktivní trať pro všechny bikery – La Spaghetta trénink na mobilních dřevěných překážkách terén pro všechny generace - od začátečníků po pokročilé SPORTOVNÍ AREÁL JEŠTĚD

SPORTOVNÍ AREÁL VESEC in –line bruslení pro širokou veřejnost cyklistika Akce v létě 2012 cyklistické závody in-line poháry týden na kolech závod 24 hodin na kole Festival světla DISCGOLF Světový pohár v orientačním běhu Světové letní poháry v severských kombinacích Kulturní akce a koncerty

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL JAVORNÍK bobová dráha lanová dráha pro turisty turistické trasy ubytování a restaurace v „Obřím sudu“

Další sportovní vyžití v Liberci Golfová hřiště Golf club Liberec Ypsilon Golf resort Liberec Golf centrum Liberec Sportovní horolezectví Šutr Akademické sportovní centrum Liberec skály ve sportovním areálu Ještěd Vodní sporty vodní nádrž Harcov koupaliště Vápenka a Sluníčko plavecký bazén Liberec aquapark v Centru Babylon Adrenalinové sporty tandemové seskoky letiště Ostašov kurzy létání Aquazorbing v Centru Babylon

LIBEREC „město odpočinku“ wellness v Centru Babylon Zoologická zahrada Liberec Botanická zahrada Liberec Severočeské muzeum letní kino ve Vratislavicích n/N multikina farmářské trhy Procházky historickým centrem města prohlídky libereckého podzemí prohlídky liberecké radnice historické jízdy Boverou

NOVINKA V LIBERCI DINO PARK LIBEREC unikátní zábavní a vzdělávací park v centru Liberce krytý prostor v OC PLAZA statické i robotické modely dinosaurů v životních velikostech dekorativní druhohorní příroda 4D kino odvážná stezka DinoTrek dětské hřiště vyhlídka u Brachiosaura

KULTURNÍ AKCE V LIBERCI HISTORICKÝ JARMARK 9. června OSLAVY JEŠTĚDU jubilejní ročník oslav Ještědu, tentokrát ve znamení komixu

Město Liberec je dobrým cílem pro dovolenou pro aktivní páry, rodiny s dětmi i pro seniory. Těšíme se na vaši návštěvu.

MĚSTSKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM LIBEREC Nám. Dr. E. Beneše Liberec Zpracovala: Pavlína Kuchtová, 7. března 2012