Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník 7.1. 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Německo září – 4. října.
Technika,tak jak ji vidím já…
ANGLIE U ZNÁMÝCH Veronika Staňková studentka sekundy.
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
JÁ A MOJE ŽENA.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.
Anglie / školní zájezd JANA CHOCHOLOVÁ  (budoucí studentka prvního ročníku)
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Dopis od Boha.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Červená karkulka Lucie Novotná.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Moje Rodina Lucka.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
 Jeli jsme tam na 3 dny  Jeli jsme tam přibližně 10 hodin  Je to přibližně 950 km.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
Birmingham Anna Kolářová
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Náš letní rodinný výlet
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
Příprava na závěrečnou prověrku
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Místo pro život - Dětské hřiště v Nečíni
Den Země 3.A – 25. dubna.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
SLOVENSKO 2018.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Španělsko Turza lubor 4.a.
Transkript prezentace:

Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník

Základní informace Hlavní město: Ankara Počet obyvatel: Rozloha: km² Jazyk: turečtina

Naše cesta Z Brna do Vídně je to asi hodina a půl cesty autem. Letiště je ohromně veliké asi 3x větší než brněnská Olympie. Na letišti musíme být o 2 hodiny dříve, abychom se stihli odbavit a třeba si projít i nějaké ty obchůdky. Po nebi jsme se proletěli letadlem typu AirBus se společností Austrian..

Po 2 hodinách cesty letadlem jsme se konečně dostali na turecké letiště v Antalyi, kde na nás čekal předem objednaný transport, který nás odvezl rovnou do hotelu Riu Kaya Belek.

Hotel Riu Kaya Jelikož jsme tam byli s babičkou i s dědečkem tak jsme museli mít objednané 2 pokoje, které byli vybaveny koupelnou, televizí, sedačkou, mini barem a 3 postelemi. Každý pokoj měl taky svůj vlastní balkón takže jsme měli krásný výhled na moře a celý areál. Mně se nejvíc líbili snídaně, obědy a večeře, protože jsme si mohli vzít úplně cokoliv na co jsme měli zrovna chuť. Bylo toho opravdu hodně a nevěděl jsem co sníst dřív. Nejoblíbenější byla zmrzlina.

Program Do Turecka jsme jeli hlavně kvůli golfu, který jsme doplnili koupáním v moři a výletem. Na hřiště chodila jenom Kája, mamka a taťka a já jsme se s babičkou a dědou věnoval moři. Jeden den jsem dokonce jel na vodním skútru, byl to super zážitek. Nejvíce se mi líbilo popíjení mého oblíbeného koktejlu Copacabana, který jsem pil každý den několikrát.

Golfové hřiště

Kolem celého hotelu bylo několik tenisových kurtů, kde se zrovna odehrávali profesionální turnaje a potkali jsme tam i české tenisty a tenistky. Jeden den jsme jeli na výlet do Antalye, kde jsme navštívili aquarium s největším podmořským tunelem na světě.

Cesta zpět Z pokoje jsme museli odejít do 10:00 hodin, takže jsme si všechny věci odnesli do zavazadlové místnosti a nechali je tam do té doby než pro nás opět přijel transport a odvezl nás na letiště. Letadlo odlétalo v 16:00 hodin takže jsme už kolem 20:00 hodiny byli doma. Celou dovolenou jsme si hrozně užil a rád bych tam jel znovu.

Děkuji za pozornost