BALETBALET Photo by: www.weheartit.comwww.weheartit.com.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb. Odhaduje se že.
Advertisements

Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha.
 Sch ů zka s rodi č i –  Práce se ž áky se SVPU.
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Š T Ě S T Í ŠT Ě STÍ…. Ž ivotem vládne št ě st ě na, ne moudrost.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 3. dubna 2014.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany - Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Kon ě Pozoor, pouze 3 plemena =). hafling Hafling pochází z tyrolských Alp, p ř esn ě ji z rakouské vesnice Haflingen. Za zakladatele je považován h ř.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Anotace Prezentace je určena k seznámení a procvičování učiva „Trávicí soustava“. Žák má možnost názorně vidět systém této soustavy. Funkce jednotlivých.
PRAVĚK. DĚLENÍ PRAVĚKU nejdelší období lidských dějin pravěk dělíme podle materiálu, z jakého lidé dokázali vyrobit nástroje.
ŠABLONA III/2 ZLATÁ 20. LÉTA Mgr. Lucie Opltová VY_32_INOVACE_290_ ZLATÁ 20. LÉTA.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Věta se skládá ze slov Název školy
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Něco.
Bojíte se francouzštiny?
Reklamština Jak ji pochopit..
Ot.2 - Na jaký typ střední školy jste ve školním roce 2008/2009 podával/a v prvním kole přijímacího řízení přihlášku? %; Báze: total, N=500.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
S hlubokým smutkem v duši vám oznamujeme úmrtí našeho drahého přítele,
Romantismus.
RUDOLF II..
Žila, byla, kdysi kdesi jedna babička, samotinká se svým kocourkem…
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/01 
Úzká brána a cesta k životu
Užitečné závaží.
Název školy ZŠ J. E. Purkyně Libochovice a ZUŠ Autor Bc. Jiří Grüner
Když slova nestačí Prezentace.
Název a číslo materiálu:
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
karel oliva Akademie věd ČR
Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí
Tři muži se vybrali na výlet.
Jak se stát veselým panáčkem
VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Člověk a jeho svět 3. ročník
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
PRAVĚK.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Včely život v úlu Venclová Slávka Chcete se něco o včelách dozvědět?
PRAVĚK.
Děti odsouzených rodičů
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
U lékaře je prý legrace.
Lexikon veřejné správy ČR
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Exkurze žáků sedmých ročníků ZŠ Školní 1480, Chomutov Projekt LABORA
Do Finska, Číny a zase zpátky do Ostravy Stipendista města Ostravy
On.
9. Rozlišování v modlitbě
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
zapni zvuk a klikni si dál
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá Název materiálu: VY_32_INOVACE_ D.7.A.14_objevne_plavby Datum: Ročník: sedmý Vzdělávací.
Věta se skládá ze slov Název školy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Vymyšlený příběh Běželová
Naučil jsem se....
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Tři muži se vybrali na výlet.
Beseda se s paní spisovatelkou Světlanou Glaserovou
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Výhody věku přes 50 let. Není to k smíchu (ale trochu přece),
Transkript prezentace:

BALETBALET Photo by:

ÚVOD P ř edem bych cht ě la upozornit, že balet tancují i kluci, takže se vy, kluci, nesm ě jte p ř íslušník ů m svého „rodu“. D ě lám si srandu, klidn ě se sm ě jte, mn ě je to jedno. N ě kte ř í další spolužáci- dob ř e, spoluža č ky- také chodili na balet a Zorka s Bebe dokonce spolu…doufám, že nebudou naštvané, že jsem to zmínila… Photo by:

Jak jsem se dostala k baletu … Na balet chodím od č ty ř, nebo p ě ti let. Když si na to te ď vzpomenu, musela jsem vypadat dost vtipn ě. To je ale jedno, protože p ů vodn ě jsem cht ě la psát o tom, jak jsem se k baletu dostala…. Pozn.:Ani jedna z t ě ch malých roztomilých hol č i č ek nejsem já! Photo by:

Jak jsem se dostala k baletu… Když mi byly asi č ty ř i roky, strašn ě moc jsem cht ě la být baletka (te ď už po tom zas tak moc netoužím, balet beru spíš jako koní č ek). Ale v ZUŠ na m ě ř ekli, že jsem ješt ě moc malá,na to, abych mohla tancovat. Nakonec m ě však vzali od p ě ti let, p ř estože baletní kroužek byl až od první t ř ídy. Prvních šest let jsme m ě li paní u č itelku, která byla baletkou v Národním divadle. Pamatuji si, že na první vystoupení jsme si m ě li sehnat kostým, a já jsem byla p ř evle č ená za myšku. Photo by:

Jak balet vznikl… Balet se za č al objevovat v operách, jako tane č ní vložka koncem 16. století, ale jako samostatná um ě lecká forma se za č al projevovat ve Francii. Nejpopulárn ě jší byl balet v 18. století. Photo by:

Baletní pot ř eby Na balet nepot ř ebujete žádné speciální vybavení- tedy alespo ň ze za č átku vám posta č í oby č ejné cvi č ky… Pozd ě ji se cvi č í na „špi č kách“. Photo by:

Nebezpe č nost baletu? Vysoká! Zní to neuv ěř iteln ě, ale balet je VELMI NEBEZPE Č NÝ!!! M ů že se vám u n ě j spoustu úraz ů, obzvláš ť, když se hodn ě snažíte. Mn ě se našt ě stí ješt ě nic nestalo. Jenom jednou, když jsem si snažila dát nohu k hlav ě jsem si tu nohu málem utrhla… Od té doby jsem to rad ě ji nikdy nezkoušela, ale tenkrát se mi to povedlo. Barbora Kohoutková(divné jméno, ale je to dobrá baletka) ř ekla: „Balet je jedna z nejkrásn ě jších a zárove ň nejtvrdších profesí vyžadujících disciplínu a poznání svého t ě la i ducha.“ Myslím, že je to pravda. Photo by: