Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé."— Transkript prezentace:

1

2 J@

3 … proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď.

4 Když mám někdy málo času, ale i přesto chci zůstat s Tebou v kontaktu, hádej co udělám? Pošlu Ti nějaký (doufám) vtipný mail... Když mám někdy málo času, ale i přesto chci zůstat s Tebou v kontaktu, hádej co udělám? Pošlu Ti nějaký (doufám) vtipný mail...

5 Když někdy chci něco říct, ale nevím jak,… tak pošlu opět vtipný mail. Když někdy chci něco říct, ale nevím jak,… tak pošlu opět vtipný mail.

6 Když nevím, co mám napsat, ale myslím na Tebe, tak pošlu opět něco vtipného. Když nevím, co mám napsat, ale myslím na Tebe, tak pošlu opět něco vtipného.

7 Abych Ti dal znát, že na Tebe nezapomínám a že bych Tě chtěl potěšit, tak co potom dostaneš ? Správně, vtipný mail. Abych Ti dal znát, že na Tebe nezapomínám a že bych Tě chtěl potěšit, tak co potom dostaneš ? Správně, vtipný mail.

8 Tak, moji přátelé, když někdy dostanete nějaký mejl, neříkejte: « to už je zase jen nějaký vtip », Ale uvědomte si, že jsem na Vás dnes myslel a chci vám poslat trochu úsměvu. Tak, moji přátelé, když někdy dostanete nějaký mejl, neříkejte: « to už je zase jen nějaký vtip », Ale uvědomte si, že jsem na Vás dnes myslel a chci vám poslat trochu úsměvu.

9 Ať žije internet ! Můžeme být stále v kontaktu, i když i díky němu máme na sebe stále méně času…. Ať žije internet ! Můžeme být stále v kontaktu, i když i díky němu máme na sebe stále méně času….

10 J@

11 28.9.2016 J@


Stáhnout ppt "… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé."

Podobné prezentace


Reklamy Google