Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

Návod pro přístup k výukovým materiálům pro studium kurzu E-biochemie Univerzita Karlova v Praze - 2. lékařská fakulta UNIVERSITAS CAROLINA PRAGENSIS Univerzita.
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Vizuální Systém Fotbal
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
SmartPhone start - Apple iPhone
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Úvodní obrazovka Přihlášení se na portál.
Internetová adresa – Registrační doména
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Doména Pro připojení do internetu musí mít každý počítač přidělenu tzv. IP adresu, která se skládá z dekadických čísel. Pro připojení do internetu musí.
Tvorba štítků. Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – elektronická pošta Jak vytvořit vlastní ZDARMA?
Zápis o utkání z pohledu rozhodčího - krok za krokem.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
PowerPoint.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Založení účtu v Citace PRO pomocí jednotného přihlašovacího rozhraní
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …

Přihlášení Jste na stránce Nejprve je potřeba se zaregistrovat. Klikněte na Začněte nyní vytvořením nového účtu!

1.Zvolte si Uživatelské jméno a heslo. 2.Vyplňte potřebné údaje. 3.Klikněte na Vytvořit můj nový účet Klikněte na Vytvořit můj nový účet

Na vámi zadanou ovou adresu je odeslán s jednoduchými pokyny k provedení úhrady vstupního poplatku do Internet.učebny. Klikněte na Pokračovat

Po úhradě poplatku vám přijde opět , s potvrzením platby Přihlaste se svým uživatelským jménem a heslem s možností vstupu do Internet.učebny a kurzů. Zadejte vámi zvolené údaje a klikněte na Přihlásit se

Po přihlášení se vám zobrazí hlavní stránka s nabídkou všech kurzů. Vyberte si kurz dle zájmu a klikněte na něj.

Rozbalí se vám obsah daného kurzu. Klikněte na lekci kurzu, pak se zapište. (Do kurzů, které jsou přístupny i hostům není potřeba se zapisovat. Klikněte na nadpis. Ano

Po zapsání do daného kurzu již vidíte témata kurzu a lekce, které již můžete libovolně otevírat (zobrazují se většinou ve formátu.pdf (Adobe Reader), program je možno stáhnout volně z internetu.

Máte možnost podívat se, kdo je s vámi zapsán na stejný kurz. Můžete si změnit údaje ve svém profilu. Vlevo dole se vám zobrazí všechny kurzy, do kterých jste zapsáni. Uvidíte kalendář akcí.

Než opustíte Internetovou učebnu, odhlaste se. Než opustíte Internetovou učebnu, odhlaste se. Děkuji za zájem. Přeji vám, aby pro vás byla učebna přínosem, pomocí a radostí zároveň. Máte-li jakékoli náměty a připomínky, prosím napište mi na Mějte pohodové dny.