Práce s Gimpem 24.4. 2014. Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Advertisements

Diferenciální počet bez počtů
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA ZÁKLADNÍ ŠKOLA JIRÁSKOVA, VYSOKÉ MÝTO
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Věta jednoduchá, souvětí
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
B Ů H
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
VY_III/2_INOVACE_92_Markéta Zinnerová
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Moje třída.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Rozhodnout se musíš SÁM!!!. Dej pozor, co si přeješ Ukázka.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Přítomný čas Rewrite the following sentences in the present tense. Vzor: Bolela mě hlava. Bolí mě hlava. *Taken from Review Lesson 4, pg. 193, ex. 1 of.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Auta na elektriku  2011.
Evropský den v 5.A Projektový den Comenius
PIXLR − ONLINE GRAFICKÝ EDITOR (3)
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Zprovoznění experimentu "Elektronspinová a jaderná magnetické rezonance" pro pokročilé praktikum T. Přeučil, J. Kubant (Gymnázium Jaroslava Seiferta) Ing.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
VY_III/2_INOVACE_100_Zdeněk Miler
CHIASMUS Ondřej Mužík.
Odmalička mám ráda dorty, a tak jsem se je naučila péct. Toto je mé první velké dílo (1995)
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
V VY_32_INOVACE_16_MATEMATIKA_2_SLOVNÍ ÚLOHY Dětský domov, Základní škola a Střední škola, Duchcov, Školní 1, příspěvková organizace Registrační číslo:
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
ŠERM By:Anna Zemanová.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
„Moje škola – moje třída“
Jak na články a DUMy Jan Šperl Titulní strana prezentace. 1.
On.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Sportovní Hřiště Velké Popovice
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Práce s Gimpem

Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl jediný žák. Podobný projekt jsme absolvovali už minulý rok až s tím rozdílem, že jsem využívali Exel.  Dostali jsme téma : Virtuální svět nebo realita ? Toto téma nás vylekalo, ale my to dokážeme.  Nejdříve jsme si udělali nákres, jak bychom si náš plakát představovali.

Boj začíná  Mysleli jsme, že to bude jednoduché, ale naše představy se rázem proměnily v Rubikovu kostku.  Nevěděl jsem, jaký díl mám kam dát. Naštěstí nás opatroval Jirka a radil, co a jak. Bohužel mé ovládání Gimpu není tak dokonalé, jak jsem si myslel. Ostatní měli také problémy, ale dále jsme se s tím prali.

Boj pokračuje  Můj obrázek se proměnil v hrůzu. Už jsem myslel, že neudělám ani čárku, ale nakonec se mi povedlo udělat plakát, který není zcela dokonalý, ale má své kouzlo. Myslím si, že to bylo těžké, ale všichni jsme se s tím popasovali dobře.

Ukázka mojí práce

Děkuji  Připravil : Jan Havránek