SAP – tradiční dodavatel řešení pro malé a střední podniky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GPON, světlo na konci vlákna part II
Advertisements

Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
„Systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung
managementu znalostí podle
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
7. Přednáška KM a výkonnost podniku Přínosy KM a intelektuálního kapitálu pro podnik Problémy s měřením znalostí a IK Důvody měření investice do znalostí.
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
© LogicaCMG All rights reserved Ze strašáka každodenní pomocník Ondřej Hrubý Business consultant Zkušenosti z implementace.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Facility management ČSN EN
Oblast nástrojů Prostředí Popis produktů Kritéria Vyhodnocení.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Audit IT procesů ve FNOL
SAP Ing. Jiří Šilhán.
1 Pavel Učeň ucen.webpark.cz Jsou požadavky malých a středních podniků na informatiku specifické?
(Systémová integrace) 2 aneb integrace ICT ve velké skupině Konference SI Praha, Žofín Karel Štěpán is:energy czech a.s.
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Oracle a svět HCM Alexandr Pomazal Senior Sales Manager.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
Lidé ve službách.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Navision se stal součástí Microsoft 11 července Rizika Nasazení IS v malých a středních podnicích Václav Vinklárek Microsoft Business Solutions Česká.
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
TRH PRÁCE V ROCE 2015 Mgr. Jan Záruba Ing. Jiří Halbrštát KA Director
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
myFenix Koncepční rozvoj informační podpory řídících,
myFenix Koncepční řešení pro podporu rozvoje
Business partnering a role (v) HR Iva Pechová Leden 2008.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
Mají portály ve veřejném sektoru uplatnění?
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
Systém řízení moderního podniku Management system of modern company
Dr. Frank Schadlich/ Ing.Jiří Petr
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Alena Klapalová MANAGEMENT KVALITY Alena Klapalová
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
KOSTAX spol. s r.o. Vítězslava Nezvala 22 České Budějovice – Suché Vrbné s vámi již od roku 1994…
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
Lidé, procesy, partnerství
AdHoc s.r.o., Ivan Petrův, Managing Director
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

SAP – tradiční dodavatel řešení pro malé a střední podniky Aleš Reisskup SAP ČR

MÝTY SAP je pouze pro velké podniky Více než polovina zákazníků SAP celosvětově jsou SMP (střední a malé podniky) V ČR je podíl zákazníků SMP zhruba 40% SAP je příliš komplexní s dlouhou dobou implementace Jsou k dispozici implementační metodiky dramaticky zkracující dobu implementace Báze zákazníků je zdrojem pro definici standardů a procesů SAP je příliš drahý SAP umožňuje rychlý návrat investic SAP podporuje flexibilitu společnosti SAP roste společně s podnikem

Řešení SAP roste společně s vámi Funkcionalita / Odvětvová podpora Plná funkcionalita mySAP.com Plná funkcionalita předkonfigurované, jedna databáze mySAP All-in-One Velikost podniků SAP Business One Nezbytná funkcionalita pro společnosti až do 250 zaměstnanců

Řešení SAP je řešením pro vás Funkcionalita Integrovanost na úrovni procesů Představuje defacto odvětvový standard Garance kvality podporující image společnosti

Řešení SAP je řešením pro vás Řešení rostoucí s potřebami firmy 100% vyhovující požadavků EU Flexibilita řešení a podpora merger managementu (řízení akvizic) Vynikající poměr hodnoty řešení a jeho ceny

KONTAKT: www.sap.com/smb Aleš Reisskup SAP ČR, spol. s r.o. Pekařská 7, Praha 5 Mail : ales.reisskup@sap.com Telefon : 257114 111, 183