Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM Ve školním roce 2012/2013.
Advertisements

PŘEDPOKLADY PRO ZAŘAZENÍ DÍTĚTE DO PROJEKTU ADOPCE NA DÁLKU
Příklad k vysvětlení toho, že i žák, který se v přijímacím řízení umístí hluboko pod čarou přijetí, se může s velkou pravděpodobností dostat na školu,
A D O P C E N A D Á L K U. Projekt Adopce na dálku má v České republice tradici od roku 1993.
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Porodnost Soukromá obchodní akademie SOAPA, s.r.o. Opletalova 4, Jablonec nad Nisou.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Výukový program pro 2. třídu ZŠ,
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Týden turistiky a sportu
Každé ráno začíná život....
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Automatická presentace se zvukem
Člověk se nědy zeptá proč...???
V í š, k d o j s e m ? Jsem ta, s kterou společně žiješ po celý den.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Přihlaste se k nám!. Myslíte to s kanoistikou vážně a chcete mít kvalitní podmínky pro trénování i pro studium?
Historie naší školy Vypracovala: Monika Landerová.
Těhotenství, dětství a dospívání
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
IV/ Polorovina, úhel Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem.
Moji nejlepší kamarádi
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.04 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici zájmen a jejich dělení. Žáci si hravou formou procvičí pravidla pro psaní zájmena.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_16.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Statistický pohled na gymnázia v roce 2012/13 Michaela Kleňhová vrchní ředitelka sekce koordinace politik a mezinárodních záležitostí MŠMT Konference asociace.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
MOJE RODINA Josef Novák.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Moje Rodina Lucka.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
IV. kongres Sítě mateřských center Máš se starat o dítě, aneb mají rodiče právo dělat v mateřském centru něco „jenom“ pro sebe?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
ADOPCE NA DÁLKU prvouka. Guinea Hlavní město : Conakry Počet obyvatel: Jazyk: francouzština.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
Adopce na dálku.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Rodina, náhradní rodinná péče
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
Když vlastní rodina chybí
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Od medicíny přes koks a železnici až na Slovensko
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA.
Transkript prezentace:

Hawa Bah

Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é ho pro jin é ho a jiný uděl á něco dobr é ho pro tebe“. Tato my š lenka přivedla v roce 2009 ž á ky 7. tř í dy na n á pad adoptovat d í tě z Afriky.

dárek pro Hawu Chodit do školy je velké privilegium. Vzhledem k tomu, že vzdělání se platí, posílají rodiče do školy jenom jedno dítě z rodiny a nejčastěji jsou to chlapci. Děvčat chodí do školy mnohem méně a bez naší pomoci by Hawa do školy nikdy chodit nemohla. Pro š kolu to znamenalo finančn í z á vazek – 6000 Kč ročně (což při počtu asi 300 ž á ků š koly, děl á 20Kč na ž á ka). Za tyto penízky může Hawa chodit do školy, dostane učebnice, pomůcky, školní uniformu, jídlo, očkování. Letos Hawa nastoupí do 5. třídy prvního stupně základní školy, která trvá do 6.třídy. Potom po úspěšném složení zkoušek může pokračovat ve studiu na střední škole. škola

Můj táta je Abdoul Aziz, je krejčí ale momentálně je téměř bez práce. Bydlím v Conakry Petit Simbaya a to je v Guinei. Letos mi bude už 1 6 let. Moje máma se jmenuje Fatoumata Binta Bah a je hospodyně. Můj táta má dvě ženy a celkem živí 14 členů rodiny. Do školy chodí jenom starší dva bratři a já. Mám 7 sourozenců. Tak jsem vypadala v 11 letech.

Potvrzení,že do školy opravdu chodím. Toto je moje vysvědčení. To jsem já, tak teď vypadám.

Všem vám moc děkuji, že jste mi dovolili chodit do školy !!!