Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Dana Linhartová CZ.1.04/3.4.04/ Rodina a práce: PROČ NE?
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Jak na to, aniž bychom se zničili
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Den Země – svátek planety
Objektivní faktory.
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Amatciems je unikátní koncept bydlení, který spojuje klid panenské přírody s komfortem. Celá oblast je národním přírodním parkem, ležícím pouhých.
Já a příroda.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Comenius – Projekt partnerství škol - Bilaterální projekt (2 země):  koordinátor  partner - Srpen 2008 – červenec 2010.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
Budoucnost strukturálních fondů Plzeň |Arnost Marks
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.34 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Kulturní a kreativní obory a strukturální fondy Nosticz Palais June 26, 2013 Compiled by A. Marks, Ph.D. (Cant.)
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.71 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Název VM
SICHTWEISEN I LINEC POHLEDY.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:29.
Ochrana biosféry – světové přírodní parky a rezervace
Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Světový den modliteb Program z Malajsie Pátek Kulturní a spolkový dům v Černilově Od 18:30 hod.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.66 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.63 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Člověk a rostlina – kulturní rostliny, zemědělství, ekofarmy
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.35 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
PSYCHOLOGIE JE VĚDNÍ OBOR, KTERÝ SE ZABÝVÁ PROŽÍVÁNÍM (PSYCHICKÝMI JEVY) A CHOVÁNÍM ČLOVĚKA.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Autorem učebního materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková.
Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o Jak efektivně vést porady Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o. Mobil
Úvod do estetiky estetika.
Přírodní krása Rakouska...
1. setkání nového EKOtýmu Jubilejní Masarykovy ZŠ Sedliště
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Andrea Brogowská Název prezentace (DUMu): Ochrana životního prostředí a ochrana přírody v ČR Tematická oblast:Ekologie.
Marketingové aktivity sdružení České dědictví UNESCO.
 Z latinského slova „cultura“ – co je pěstováno  Soubor materiálních a duchovních hodnot vytvořených lidmi v průběhu vývoje společnosti  Materiální.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
Název prezentace (DUMu): Voda
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
UMĚNÍ, VÍRA A NÁBOŽENSTVÍ
Název prezentace (DUMu): Buňky
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Znaky podzimu – sklizeň ovoce a zeleniny VY_52_INOVACE_31
Název prezentace (DUMu): Abiotické podmínky prostředí
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Speciální technologie 3. ročník obor kuchař
Rodičovské vzdělávání jako součást celoživotního učení Klára Šeďová
Výzva pro autory Autoři jsou srdečně zváni k publikování příspěvků pro nadcházející vydání: ročník 6 / číslo 1 / Duben 2018 Duben 2018 Téma monotematického.
Název prezentace (DUMu): Vlastnosti živých soustav
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Okolo Bohdanče, který tentokrát bude na sv. Václava září.
Fáze měsíce Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Dětský lesní klub Za bukem Třebosice 15, Pardubice
Transkript prezentace:

Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá na 66 hektarech a zahrnuje 5 jedinečných tematických oblastí, které jsou od sebe odděleny lesním porostem. Každá oblast má svoji vlastní výzdobu, program a aktivity. Výstava se koná pouze jednou za 10 let!

Něco o výstavě z internetu: Expozice 2012 jsou zaměřeny na následující témata: Relax & Heal – zde můžete ochutnat bylinky a pozorovat nejrůznější čajové rituály. Naučíte se tu, jak si správně odpočinout. Zelená energie – možná vás překvapí, jak se efektivně dají skloubit příroda a průmysl, na první pohled dvě neslučitelné věci. Vzdělání a inovace s ohledem na budoucnost – v této sekci zjistíte, jak jsou vzdělání a inovace potřebné v našich životech. Můžete zde ochutnat netradiční ovoce, dokonce budete mít možnost si něco vlastního „ukuchtit“ v laboratoři. V této sekci nevynechejte skleník, který vám zprostředkuje kousek džungle. Životní prostředí – toto téma se zabývá krásou a významem zeleně. Klade si otázku, jak mohou přírodní produkty zlepšit náš každodenní život. Dozvíte se zde, jaké výhody má zvýšení procenta zeleně ve městech. Světová výstava – fáze setkání s kulturou a uměním, zjistíte, že každá země má odlišné návyky při stravování a stolování. Budete mít možnost se seznámit s jiným folklórem. Poslechnete si písně, můžete obdivovat cizí literaturu i divadelní představení. Bude pro vás připraven i program zahrnující výtvarné umění. V rámci tohoto tématu se setkáte s Indonésií, můžete navštívit i Růžovou zahradu (Rose Garden) či Theatre Hill, kde si užijete spoustu vystoupení (nejen divadelních). Kamkoliv půjdete na Floriadě, tam bude něco velkolepého, relaxačního a zároveň poučného a zábavného. Bude Vás to nutit být aktivním a hloubavým.